AaB sælger Kaufmann til FC København øjeblikkeligt

31. januar 2020 kl. 10:05 af Brian Andersen

For en uge siden indgik AaB og FC København en transfer pr. 1. juli 2020 af angrebstalentet Mikkel Kaufmann – en transfer der er AaB’s tredjestørste nogensinde og angiveligt den næststørste handel to danske klubber imellem.

 Nu har parterne forhandlet sig frem til, at 19-årige Mikkel Kaufmann skifter til FC København med det samme.

Mikkel Kaufmann kom ved overgangen fra U/13- til U/14-spiller til AaB fra partnerklubben Hjørring I.F.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Det var ønske fra FCK, at overgangen skete allerede nu, og i den forbindelse er vi blevet enige om en aftale, der kompenserer os på fair vis.

 Mikkel Kaufmann supplerer:

- I første omgang gik det ekstremt stærkt med et pludseligt skifte til FCK, og nu er det gået lige så stærkt med at fremrykke planen. 

- AaB vil altid være en del af mig, og jeg vil gerne takke alle i klubben for den måde, de altid har behandlet mig på og ønsker AaB alt det bedste fremover, siger Mikkel Kaufmann.

Mikkel Kaufmann opnåede 28 officielle kampe og otte scoringer for AaB.

AaB fastholder forventningerne om et resultat i 2020 i niveauet minus 8-13 mio. kr.

Heri er indregnet investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

Der er i resultatforventningen ikke indeholdt yderligere transferindtægter.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afrejsen til træningslejren i Marbella

30. januar 2020 kl. 20:59 af Rasmus Estrup

AaB TV har fulgt AaB's tur fra Aalborg Lufthavn til Marbella, hvor 3F Superligatruppen er på træningslejr indtil næste torsdag. 

Kom med på rejsen i dette indslag. 

Tags på denne nyhed

AaB i forhandlinger om salg af Oliver Abildgaard

30. januar 2020 kl. 08:50 af Brian Andersen

Således rejser Oliver Abildgaard i første omgang ikke med, når Superligatruppen torsdag formiddag tager på træningslejr i Spanien.

Oliver Abildgaard er vokset op og udviklet i AaB Talent og har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2022. Oliver Abildgaard skiftede allerede som tiårig til AaB fra partnerklubben Aalborg Freja.

23-årige Oliver Abildgaard står noteret for 91 officielle kampe for AaB og har scoret fire mål. Herudover har Oliver Abildgaard opnået 12 ungdomslandskampe for Danmark.

Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen, når der enten er opnået en aftale, eller forhandlingerne er afbrudt.

Januarudsalget slutter i morgen

30. januar 2020 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Det er ved at være sidste chance, hvis du skal udnytte de store besparelser i AaB's januarudslag, hvor udvalgte varer er sat ned med op til 75 procent. Det gælder blandt andet tøj fra AaB's fankollektion og AaB-underbukser. 

Af kamptøj kan du for eksempel købe AaB's velgørenhedstrøje til halv pris, mens udebanetrøjen er sat nedsat med 30 procent. 

Derudover er blandt andet AaB-sengetøj sat ned med 50 procent. 

Klik ind og se de mange gode tilbud her. 

Tags på denne nyhed

Kusk: Føler mig mere energisk

29. januar 2020 kl. 16:11 af Rasmus Estrup

- Jeg synes, jeg er kommet tilbage fra vinterpausen med en god energi og et større overskud. Det har også gjort, at jeg på træningsbanen er blevet mere arbejdsom, føler jeg.

Kasper Kusk har fundet sig godt til rette på træningsbanerne på Hornevej efter nytår. I de to testkampe mod AGF og IFK Göteborg, hvor det - ligesom for næsten alle holdkammeraterne - samlet set er blevet til 90 minutter, har han også vist spilleglæde og blandt andet sat aftryk med oplæg til Oliver Klittens scoring mod AGF.

- Jeg føler mig mere energisk, og jeg håber, at jeg kan tage den energi med ind i sæsonen, for så skal der nok ligge nogle mål og assists og vente, siger den 28-årige AaB-spiller, der i forårets to testkampe er blevet afprøvet som central angriber, i stedet for hans sædvanlige rolle på højrekanten.

- Vi har som hold spillet et par gode testkampe, og jeg synes også, at jeg har været med til at bidrage, selvom jeg spiller på en position, jeg ikke har prøvet før. Men det har været rigtig spændende, siger offensivspilleren, der i efteråret scorede otte mål fordelt i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen.

Udover at blive testet på en ny position, har Kasper Kusk sammen med holdkammeraterne arbejdet på et nyt presspil, der har fået meget fokus på kunstgræsbanerne på Hornevej siden første træning 8. januar.

- Det er jo ganske nyt for os, men jeg håber, man kan se, at vi får det dybere og dybere ind under huden. Den energi, der bliver lagt i det offensive pres, skulle gerne hjælpe til, at vi får flere erobringer højere oppe på banen, påpeger han.

I morgen rejser Hele Nordjyllands Hold på træningslejr i Marbella i Spanien.

- Det bliver dejligt at komme ud på noget rigtigt græs og få arbejdet videre med de elementer, vi har arbejdet med på kunstgræsset siden årsskiftet. Det bliver også bare dejligt at kunne spille i shorts og få nørdet nogle detaljer på træningsbanen, som det stadig er lidt for koldt til at gøre herhjemme, siger Kasper Kusk.

Tags på denne nyhed