AaB’s startformation onsdag mod SC Freiburg

4. februar 2020 kl. 16:15 af Brian Andersen

I opgøret er alle øvrige deltagende markspillere på træningslejren plus de to målmænd, Jacob Rinne og Andreas Hansen, tiltænkt spilletid i AaB’s næstsidste test inden forårspremieren i 3F Superligaen mod Silkeborg I.F. 16. februar.

Følgende 11 spillere vil starte på banen for AaB i morgen: Jacob Rinne, Jakob Ahlmann, Kristoffer Pallesen, Iver Fossum, Lucas Andersen, Magnus Christensen, Kasper Kusk, Patrick Olsen, Mathias Ross, Frederik Børsting og Rasmus Thelander.

Der vil være fem minutters pause mellem de respektive halvlege.

Kampstart er kl. 15.30, og livetweets fra opgøret kan følges på AaB’s officielle Twitterprofil. 

AaB udlejer Abildgaard til FC Rubin Kazan

3. februar 2020 kl. 20:15 af Brian Andersen

Det har været et stort ønske for 23-årige Oliver Abildgaard at prøve sig af i udlandet, og dette bliver nu opfyldt med i første omgang en lejeaftale indtil 30. juni 2020.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Oliver har gjort det godt i AaB og havde et stærkt ønske om at komme af sted til en udenlandsk klub, og her har FC Rubin Kazan indfriet både Olivers og vores forventninger.

- Med sine særlige kompetencer i hoved- og nærkampsspillet besidder Oliver nogle specielle evner, og han vil være savnet. Men da vores økonomiske krav blev opfyldt, har vi ikke villet stå i vejen for Olivers drøm, konstaterer Thomas Bælum.

- Samtidig har vi i fællesskab i den sportslige sektor vurderet, at vi selv med afgang af Oliver er særdeles godt dækket ind på 8’er-positionen, hvorfor vi ser fortrøstningsfuldt frem mod et spændende forår, siger Thomas Bælum.

Oliver Abildgaard, der er vokset op og udviklet i AaB Talent, hvor han allerede som tiårig skiftede til fra partnerklubben Aalborg Freja, ser frem til sin nye udfordring:

- Det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg gerne ville prøve mig af på en anden og højere hylde, og jeg er glad for, at det nu er en realitet.

- Med FC Rubin Kazan bliver jeg del af en stor klub i en stærk liga, og det er min klare ambition, at opholdet i Rusland skal blive af længere varighed, siger Oliver Abildgaard.

- Samtidig erkender jeg, at det er specielt at tage afsked med en klub, som jeg holder meget af og har trivedes i de seneste 13 år, og jeg vil gerne sende en stor tak til alle de mange mennesker, jeg undervejs har været i berøring med i AaB, slutter Oliver Abildgaard.

Oliver Abildgaard står noteret for 91 officielle kampe for AaB og har scoret fire mål. Herudover har Oliver Abildgaard opnået 12 ungdomslandskampe for Danmark. Debuten for FC Rubin Kazan kan komme 1. marts i udekampen mod FC Tambov.

På baggrund af udlejningen af Oliver Abildgaard opjusterer AaB resultatforventningerne til 2020 fra et minus i niveauet 8-13 mio. kr. til et minus i niveauet 7-12 mio. kr.
Heri er indregnet investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.
Der er i resultatforventningen ikke indeholdt et salg af Oliver Abildgaard eller øvrige transferindtægter.

Tags på denne nyhed

AaB TV: van Weert nyder hver dag på banen

3. februar 2020 kl. 17:40 af Rasmus Estrup

Se hele indslaget på AaB's Facebook-side

Tom van Weert har siden forårets første træning deltaget i samtlige træningspas og testkampe uden problemer. Den udvikling glæder angriberen, der i efteråret kom til skade med hovedet. 

Hovedskaden holdt ham ude i nogle kampe i efteråret, men efter en rolig proces, vendte han tilbage på træningsbanen på fire uger før vinterpausen, og han fik også spilletid i de fire sidste 3F Superligakampe inden jul. 

Her i opstarten har han scoret i testkampen mod AGF, og han glæder sig over den energi han og holdet udviser her i opstarten. 

Se et indslag med hollænderen i videoen øverst. 

AaB TV: AaB på padelbanen i Spanien

2. februar 2020 kl. 20:55 af Rasmus Estrup

Se hele indslaget på AaB's Facebook-side

Søndag eftermiddag bød på et socialt arrangement for spillerne på træningslejren i Marbella. Arrangementet var en padelturnering få hundrede meter fra hotellet.

Efter et puljespil og to semifinaler endte Lucas Andersen og Patrick Olsen i finalen mod Jacob Rinne og administrerende direktør Thomas Bælum. Sidstnævnte tog den samlede sejr.

AaB TV fulgte med fra sidelinjen, som du kan se i dette indslag.

Tags på denne nyhed

AaB møder Freiburgs U/23-mandskab

2. februar 2020 kl. 20:02 af Brian Andersen

AaB besluttede inden afrejsen til Spanien at aflyse en eller planlagt testkamp mod kinesiske Wuhan Zall FC qua udbruddet af Coronavirus med udspring netop i den del af Kina.

Nu er det i stedet lykkedes at få en dyst på plads mod Bundesligaklubbens U/23-mandskab, og det er aftalt, at der spilles fire gange 30 minutter, hvilket er et ønske fra AaB for at give så mange spillere som muligt spilletid.

Opgøret onsdag den 5. februar afvikles kl. 15.30 på Estadio Municipal de La Linea – tæt på Gibraltar. Og således 65 km syd for AaB’s destination på Hotel Melia Marbella Banus.

'