14. december 2020 kl. 19:03 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB Shoppen vil naturligvis fortsat ekspedere ordrer efter fredag den 18. december, men levering inden juleaften kan ikke garanteres efter denne dato.

Lige nu finder du masser af spændende ting på webshoppen, blandt andet de flotte AaB-krus som du kan personliggøre med dit eget navn og nummer, den populære AaB-julesweater med blinkende LED-lys, den velsmagende AaB-gin fra Herbie Gin, eller årets storsælger som er de fire varianter af genanvendelige mundbind.

Herudover er der naturligvis alle klassiskerne: spillertrøjer, træningstøj, samt diverse huer, halstørklæder og T-shirts.

AaB Shoppen holder online lukket for support henover jul og nytår fra 23. december til og med 3. januar. Herefter vil alle henvendelser blive besvaret snarest muligt, ligesom ordrer der placeres efter 23. december også først vil blive ekspederet fra den 4. januar.

AaB Shoppen ønsker alle en rigtig glædelig rød-hvid jul.

AaB TV: AaB-Lyngby Boldklub 3-2

14. december 2020 kl. 07:07 af Rasmus Estrup

AaB vandt søndag 3-2 i årets sidste hjemmekamp, da Lyngby Boldklub gæstede Aalborg Portland Park i 3F Superligaen.

Kasper Kusk bragte flot AaB foran i andet minut, efter oplæg fra Pedro Ferreira i forlængelse af et kort AaB-hjørnespark.

Gæsterne udlignede i 20. minut, da en flot fodparade fra Jacob Rinne desværre gik ind på Kristoffer Pallesen og derfor trillede over stregen til 1-1.

Kasper Kusk slog til igen i 39. minut med endnu en sikker afslutning mod fjerneste stolpe, men et pragtmål af Jens Martin Gammelby førte kort efter til pausestillingen 2-2.

Det afgørende mål blev sat ind af Iver Fossum, der med et stærkt langskud sikrede AaB sejren på 3-2 i 77. minut.

Se sammendraget af kampen i videoen øverst.

AaB vandt målrig duel over Lyngby Boldklub

13. december 2020 kl. 15:56 af Rasmus Estrup

Kasper Kusks to mål i første halvleg og Iver Fossums afgørende 3-2-mål et kvarter før tid sikrede Hele Nordjyllands Hold sejren over Lyngby Boldklub, der kom på tavlen to gange før pausen ved Jens Martin Gammelby og et AaB-selvmål.

AaB fik den bedst tænkelige start på en målrig første halvleg, da Kasper Kusk efter halvandet minuts tid scorede til 1-0.

Målet kom efter et kort hjørnespark taget af Kasper Kusk. Efter samspil med Malthe Højholt gik bolden videre til Pedro Ferreira uden for feltet. Portugiseren lagde sikkert bolden fladt frem i feltet til en helt fri Kasper Kusk, der sikkert sparkede føringsmålet ind ved fjerneste stolpe.

Et par minutter senere var AaB igen farlige, da 100-kamps jubilar Kristoffer Pallesen slog et indlæg ind til kanten af det lille felt, hvor Tom van Weert pandede bolden lige over mål.

Herefter overtog Lyngby Boldklub spillet på kuglen, men gæsterne fik ikke spillet sig frem til muligheder, og i stedet havde Rasmus Thelander opgørets næste chance, da han kom til et frit hovedstød efter et kantfrispark. Forsvarsspilleren headede dog bolden lige i hænderne på Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen.

I 20. minut fik Lyngby Boldklub sin første mulighed, afslutning og scoring. AaB-forsvaret blev sat til vægs af en stikning til Jens Martin Gammelby. Alene med Jacob Rinne vandt den svenske AaB-keeper dog duellen med en flot fodparade, men desværre for hjemmeholdet sprang bolden efter redningen ind på Kristoffer Pallesen, som ikke kunne gøre andet end at se bolden trille tilbage mod mål og over stregen til 1-1.

AaB var kort efter tæt på at svare tilbage, da en veloplagt Kasper Kusk slog et perfekt indlæg ind til Tom van Weert, som løb fri i udkanten af det lille målfelt, men hollænderens hovedstød sad lige i favnen på Thomas Mikkelsen.

Omkring den halve time havde AaB optræk til et par muligheder, men hverken Tom van Weert eller Pedro Ferreira kom til afslutning på de glimrende opspil.

Lyngby Boldklub tog herefter igen fat i initiativet, og med ti minutter til pausen kom gæsterne frem til et par store chancer i modsatte ende som følge af cutback-afleveringer. Den første sparkede Magnus Warming urent forbi, og i anden omgang blev Jens Martin Gammelbys afslutning blokeret af AaB-defensiven.

Efter 38 minutter slog Kasper Kusk så til for anden gang i kampen. Offensivspilleren modtog bolden på højrekanten, trak ind i feltet og afsluttede resolut og fladt mod fjerneste opstander. I målet var Thomas Mikkelsen chanceløs på den præcise fuldtræffer.

Straks efter udlignede Lyngby Boldklub dog på på et forrygende spark af Jens Martin Gammelby. Iver Fossum missede en clearing i udkanten af AaB-feltet, og Jens Martin Gammelby var hurtigt over kuglen. Fra hjørnet af straffesparksfeltet fik han vendt rundt og sparket bolden helt op i fjerneste målhjørne uden chance for en sagesløs Jacob Rinne, der i pausen måtte udgå med en skade og lade sig erstatte af Andreas Hansen.

Anden halvleg begyndte ikke nær så chancerrigt som første, og der gik et kvarter, før gæsterne langt udefra sendte halvlegens første afslutning forbi mål.

AaB havde efter pausen meget svært ved at spille sig igennem det kompakte Lyngby-mandskab, men efter 73 minutter flugtede Kristoffer Pallesen på mål efter et kantfrispark, men forsøget blev stoppet på vejen.

Næste store AaB-mulighed tilfaldt Tom van Weert efter 75 minutter, men hollænderens hovedstød på Jakob Ahlmanns præcise indlæg sad igen lige i favnen på Lyngby-keeperen.

Til gengæld havde et knækkende langskud fra Iver Fossum den helt rette destination, da nordmanden i 77. minut sparkede AaB på 3-2 fra cirka 25 meter.

Efter 83 minutter var gæsterne tæt på en udligning på et afrettet langskud fra Victor Torp, men inde i målet leverede Andreas Hansen en fremragende redning.

Dermed vandt AaB 3-2. De tre point betyder, at AaB i skrivende stund indtager sjettepladsen med 19 point efter 12 runder.

Efterårssæsonens sidste kamp i 3F Superligaen spilles på søndag kl. 16.00 i Aarhus mod AGF.

Matchfacts - 3F Superligaen, 12. spillerunde

AaB-Lyngby Boldklub 3-2 (2-2)
2. min 1-0 Kasper Kusk, 20. min 1-1 Kristoffer Pallesen (selvmål), 39. min 2-1 Kasper Kusk, 41. min 2-2 Jens Martin Gammelby, 77. min 3-2 Iver Fossum
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (58), Lukas Klitten (62)
Advarsler Lyngby Boldklub: Jens Martin Gammelby (53), Frederik Winther (53), Kevin Tshiembe (73), Victor Torp (76)
300 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Jacob Rinne (46: Andreas Hansen), Kristoffer Pallesen, Rasmus Thelander, Jores Okore, Jakob Ahlmann, Malthe Højholt (73: Robert Kakeeto), Pedro Ferreira, Lukas Klitten (66: Timothé Nkada), Kasper Kusk (89: Magnus Christensen), Iver Fossum, Tom van Weert (89: Daniel Granli).

Lyngby Boldklub (4-3-3): Thomas Mikkelsen, Lasse Fosgaard (85: Emil Nielsen), Kevin Tshiembe, Frederik Winther (85: Christian Jakobsen), Brian Hamalainen, Mathias Hebo Rasmussen, Emil Kornvig (78: Willads Delvin), Rasmus Thellufsen (78: Kasper Enghardt), Jens Martin Gammelby, Victor Torp, Magnus Warming (70: Lucas Ørneborg).

Dommer: Mikkel Redder

Adventskonkurrencen 2020: 3. søndag i advent

13. december 2020 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

I dag er det 3. søndag i advent, og det betyder, at det er tid til tredje del af årets adventskonkurrence. I denne video kan du derfor se Tom van Weert og Jacob Rinne dyste i konkurrencen om, hvem der først kan ramme tre julekugler ned i de nye AaB-kopper.

I selve adventskonkurrencen udlodder vi blandt andet et Faxe Kondi køleskab, en fyldt Faxe Kondi-taske med blandt andet Faxe Kondi, håndklæde og drikkedunk og flere fede præmier fra AaB Shoppen - inkl. de specialdesignede AaB-kopper, som de to spillere sigter efter i videoen.

Alt du skal gøre, er at klikke på knappen nedenfor, dreje lykkehjulet og se, om du har vundet.

Konkurrencen og præmierne er sponsoreret af Faxe Kondi.