Sidste testkampe fastlagt

15. august 2020 kl. 14:05 af Martin Stigaard Skammelsen

På onsdag kl. 17.15 spilles sæsonens første testkamp, når AaB på neutral bane i Ikast dyster mod Esbjerg, et opgør hvor begge hold får mulighed for at spille med 3F Superligaen nye VAR-system i brug.

Som beskrevet tidligere her på aabsport.dk følger herefter yderligere tre testkampe mod henholdsvis Silkeborg I.F., Randers FC og OB.

Disse tre opgør er nu alle fastlagt endeligt, hvorfor AaB's opstartsprogram inden premieren i 3F Superligaen ser således ud:

 

Onsdag 19. august kl. 17.15 Esbjerg-AaB, kampen spilles i Ikast

Lørdag 22. august kl. 12.00 AaB-Silkeborg I.F., kampen spilles på Hornevej

Lørdag 29. august kl. 13.00 AaB-Randers FC, kampen spilles på Hornevej

Fredag 4. september kl. 15.00 AaB-OB, kampen spilles på Hornevej

 

Bemærk: grundet covid-19 vil der ikke være adgang for tilskuere til nogen af ovenstående fire testkampe.

 

AaB indleder sæsonen 2020/2021 i 3F Superligaen den 13. september på udebane mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

Fysisk test til AaB-truppen

14. august 2020 kl. 14:07 af Martin Stigaard Skammelsen

De fysiske tests er en del af opstartsprogrammet som AaB's spillertrup hvert halve år skal gennemgå, så trænerteamet har et præcist overblik over hvor den enkelte spiller står rent fysisk.

(Foto: screenshot fra tv2nord.dk)

Tags på denne nyhed

Slutspurt på sommerudsalg

13. august 2020 kl. 15:15 af Martin Stigaard Skammelsen

Der er endnu tre dage tilbage af årets sommerudsalg i AaB Shoppen.

Har du endnu ikke været forbi, så kan du fortsat nå at gøre en god handel på blandt andet AaB gin, halstørklæder, udvalgte størrelser af spillertrøjer og lækkert streetwear fra Streetammo.

Tags på denne nyhed

Første træningsdag gennemført

12. august 2020 kl. 15:20 af Martin Stigaard Skammelsen

Dagen blev indledt med obligatorisk coronatest af alle spillere og trænere, hvorefter programmet om formiddagen bød på individuelle tests af hver enkelt spiller, blandt andet fysiske tests, styrketests og yoyo-test under kyndig ledelse af fysisk træner Ashley Tootle.

- Det er helt normalt at vi efter en ferie starter op med at få en måling på hvor den enkelte spiller er henne rent fysisk, og det billede får vi bedst ved at lade hver enkelt gennemgå en række tests, forklarer cheftræner Jacob Friis

Om eftermiddagen var løbesko og trægulvet i AaB Hallen skiftet ud med fodboldstøvler og græs, og hele truppen trænede spil i mindre rum under ledelse af den nytilkomne assistenttræner Peter Feher.

- Vi starter stille og roligt ud på træningsbanen for at spillerne lige kan få gang i muskulaturen og leddene igen, så vi ikke får overbelastningsskader, forklarer Jacob Friis videre.

Med ved træningen var naturligvis de tre nye AaB-spillere Timothé Nkada, Tim Prica og Vladimir Prijovic - se fotos af de tre spillere, samt en række andre fotos fra dagen på AaB’s officielle Facebook-side.

AaB minder samtidig om, at alle træninger på AaB’s anlæg på Hornevej fortsat er lukkede for offentligheden grundet covid-19.

Tags på denne nyhed

Sejr, uafgjort og nederlag i første kampe

12. august 2020 kl. 10:17 af Martin Stigaard Skammelsen

U/19 Ligaen AaB-Randers Freja FC 3-3

Sæsonens første kamp i U/19 Ligaen blev en målrig affære, da AaB tog imod Randers Freja FC.

Gæsterne kom tidligt foran, men 10 minutter senere udlignede Christian Wagner til 1-1 på et godt langskud.

Stik mod spilfordelingen var det gæsterne der atter kom foran kort efter den halve time, men blot et minut senere var Christian Wagner igen på rette sted og kunne udligne til 2-2.

Første halvleg endte dog med en ny AaB-dukkert, da Randers-mandskabet bragte sig foran 3-2, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik AaB dog lukket ned for gæsternes offensiv, og den fortjente udligning til slutfacit 3-3 blev leveret af Daniel Mortensen.

Det uafgjorte resultat betyder, at U/19-mandskabet er på femtepladsen i U/19 Ligaen inden næste rundes møde med Silkeborg på udebane i Ikast den 16. august.

U/17 Ligaen AaB-Randers Freja FC 2-3

AaB fik en svær start mod et godt spillende Randers-mandskab, men godt igen og kunne bringe sig i front 1-0 midt i første halvleg, på et hovedstød af Oliver Ross efter et hjørnespark – en stilling der også var facit efter de første 45 minutter.

Gæsterne kom dog bedst ud til anden halvleg, hvor man hurtigt fik scoret to gange, hvilket betød at AaB måtte jagte en udligning, hvilket lykkedes, da Oliver Ross udnyttede det gode forarbejde af Magnus Koch til at score til 2-2.

Desværre svarede gæsterne kort efter igen og bragte sig atter i front, en føring som AaB desværre ikke fik indhentet, så 3-2 nederlaget blev en kendsgerning.

Nederlaget sender U/17 Liga-holdet på en 12. plads i ligaen forud for næste opgør, hvor modstanderen er Silkeborg, en kamp der afvikles søndag 16. august i Ikast.

U/15 Ligaen AaB-Randers Freja FC 3-2

Også U/15 Liga-mandskabet var i den forgangne weekend i kamp mod Randers Freja FC, og kunne trække sig sejrrigt ud af dysten med cifrene 3-2.

Allerede efter fem minutters spil kunne Anders Noshe bringe AaB i front 1-0, men blot to minutter senere fik gæsterne udlignet til 1-1, og kort før pausen blev det også 2-1 til kronjyderne.

I varmen på Hornevej svarede AaB godt igen straks efter pausen, hvor Emil Borup udlignende til 2-2 efter et hjørnespark, hvorefter Anders Noshe kunne notere sin anden scoring i kampen med 10 minutter igen, hvilket sendte AaB på sejskurs med cifrene 3-2.

Sejren betyder, at AaB indtager en fjerdeplads i U/15 Ligaen inden det i næste runde gælder Silkeborg på udebane den 29. august.

Tags på denne nyhed