AaB forlænger et år med Okore

18. august 2020 kl. 09:05 af Brian Andersen

Jores Okore blev i sommeren 2017 hentet i FC København, og inden sit kortvarige ophold i FCK opnåede Jores Okore 47 officielle kampe for engelske Aston Villa – heraf 38 kampe i Premier League. Før tiden i Birmingham-klubben vandt Jores Okore både et mesterskab og en pokaltitel med FC Nordsjælland. Herudover står Jores Okore noteret for otte A-landskampe for Danmark.

- Når Jores Okore rammer sit topniveau, så er der ikke mange forsvarsspillere i 3F Superligaen, der kan måle sig med ham, og i den seneste, langstrakte halvsæson er Jores virkelig gået forrest på banen med sine præstationer både til træning og kamp, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Han har formået at have fokus og har samtidig på banen – sammen med Rasmus Thelander – været en dygtig læremester for eksempelvis fremstormende Mathias Ross, og i det perspektiv har det været naturligt for os at forlænge samarbejdet – i første omgang med et år, konstaterer Inge André Olsen.

 

Jores Okore ser frem til fortsættelsen i AaB.

- AaB er en fantastisk klub med god holdånd, hvor alle støtter hinanden og er på en fælles mission, samtidig med at det føles som at være en del af en stor familie. Derudover har jeg også på det personlige plan mærket klubbens opbakning, hvilket virkelig har betydet meget for mig, siger Jores Okore.

- Jeg synes, vi fik sluttet den forgangne sæson med momentum, og der er meget at bygge videre på, hvilket jeg gerne vil være en del af. Vi var især stærke i den sidste del af Mesterskabsspillet, men vi er langt fra tilfredse og er sultne efter at markere os endnu mere i det store billede, slutter Jores Okore.

Jores Okore har foreløbig opnået 101 kampe og tre scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

Rinne og Prica udtaget til svenske bruttotrupper

18. august 2020 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Det svenske landshold står i starten af september foran to hjemmekampe i UEFA Nations League mod Frankrig og Portugal, og AaB-målmand Jacob Rinne er blandt de svenske spillere, der er udtaget til bruttotruppen. 

Jacob Rinne, der står noteret for tre optrædener på det svenske landshold, optrådte senest i nationaldragten i januar 2019. 

Også AaB's nye svenske angriber, Tim Prica, er udtaget til en svensk bruttotrup, nemlig til det svenske U/21-landshold, som ligeledes står foran to kampe i starten af september, når det gælder kampe mod Island og Italien i EM-kvalifikationen.

18-årige Tim Prica har opnået 29 kampe og 15 scoringer for svenske ungdomslandshold, men han har ikke tidligere repræsenteret U/21-landsholdet. 

De endelige trupper for både A-landsholdet og U/21-landsholdet udtages 26. august. 

Tags på denne nyhed

Fire AaB-talenter udtaget til samling med U/16-landsholdet

17. august 2020 kl. 16:55 af Rasmus Estrup

Fra 27. august til 30. august skal U/16-landsholdet samles i Vildbjerg. Det er første landsholdssamling for spillere i årgang 2005, og med i truppen, som består af 52 spillere, er fire AaB-talenter. 

Det gælder målmand Theo Sander, forsvarsspillerne Benjamin Damsgaard og Malthe Gyldenløve-Lyebalk og midtbanespiller Kasper Davidsen. 

Nederlag i U/19 Ligaen og U/17 Ligaen

17. august 2020 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Silkeborg I.F.-AaB 3-2

AaB’s U/19 Ligahold tabte i går til Silkeborg I.F., da de to hold tørnede sammen i Ikast, hvor VAR testes forud for sæsonstarten i 3F Superligaen.

AaB indledte kampen bedst, og med to mål af Marcus Hannesbo inden opgøret rundede sin første halve time, kunne AaB gå til pause foran 2-0.

I anden halvleg blev der vendt op og ned på opgøret. Silkeborg I.F. scorede tidligt i anden halvleg, og kort efter fik Zifarlino Nsoni sit andet gule kort og dermed en udvisning. Herefter dominerede Silkeborg I.F., og med et kvarter igen blev der udlignet til 2-2, og kun to minutter senere scorede Silkeborg I.F. også sejrsmålet til 3-2.

AaB har et point efter de første to runder, og næste U/19 Ligakamp spilles også i Ikast. Det sker søndag kl. 17.15 mod SønderjyskE.

U/17 Ligaen: AaB-Silkeborg I.F. 4-6

AaB’s U/17 Ligahold måtte ligesom U/19 Ligaholdet se sig besejret af Silkeborg I.F. i Ikast i går.

Silkeborg I.F. begyndte opgøret klart bedst og var foran 2-0 efter 11 minutter. Trods flere AaB-muligheder i de følgende minutter, lykkedes det også Silkeborg I.F at score til 3-0, inden Oliver Ross reducerede til 3-1 kort før pausen. Silkeborg I.F. nåede dog også at score til 4-1 inden pausefløjtet.

Anden halvleg begyndte godt for AaB’s vedkommende, og omkring en times spil nettede nordjyderne to gange ved først Oscar Meedom og siden Oliver Ross, hvilket førte måltavlen til 4-3.

Mod slutningen var det desværre igen Silkeborg I.F., der med to scoringer øgede føringen til 6-3, inden Oliver Ross scorede sit tredje mål i kampen til slutresultatet 6-4.

AaB har dermed tabt sine to første kampe i U/17 Ligaen, inden tredje runde, som spilles søndag kl. 14.45 i Ikast.

Tags på denne nyhed

Slutspurt på sommerudsalg

16. august 2020 kl. 12:50 af Martin Stigaard Skammelsen

Har du endnu ikke været forbi AaB Shoppens sommerudsalg, eller skal du lige have et par varer mere med, så er det i dag søndag sidste dag med sommerudsalg.

Spar penge på blandt andet AaB gin, AaB x Streetammo-kollektionen, diverse spillertrøjer og shorts og meget mere.

Tags på denne nyhed
'