AaB sælger Bærtelsen til Vendsyssel F.F.

7. august 2020 kl. 14:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Anders Bærtelsen kom til AaB som U/12-spiller fra partnerklubben Støvring I.F. og blev i sommeren 2019 rykket op i Superliga-truppen.

Sportschef Inge Andre Olsen udtaler:

- Vi har med Anders udviklet endnu et godt talent, men må også erkende, at vejen til at slå igennem på Superliga-niveau for ham indtil videre har været svær, da vi har hård konkurrence på positionerne i midterforsvaret. Derfor er vi i fællesskab blevet enige om, at den bedste løsning for Anders vil være at prøve sig af i en ny klub, hvor han kan få mere spilletid og fortsætte sin udvikling, hvilket han helt sikkert kan hos Vendsyssel F.F. Han er en meget professionel spiller med den rette indstilling, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke fremover.

20-årige Anders Bærtelsen, der er noteret for 30 ungdomslandskampe og to mål for Danmark, tilføjer:

- Jeg har været rigtig glad for at være i AaB, hvor det efterhånden er blevet til en del år. Jeg har haft mange gode trænere og holdkammerater og fået mange gode oplevelser, men nu er tiden kommet til at vores veje skal skilles.

- Jeg var afklaret med, at jeg skulle finde en ny klub for at få mere spilletid og fortsætte min udvikling, så begge parter var enige om, at der skulle findes en god løsning, hvilket jeg føler, vi har fået. Jeg ønsker alle i og omkring AaB alt det bedste fremover og takker alle der har hjulpet og støttet mig i min tid i klubben.

Anders Bærtelsen opnåede fire officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Peter Feher ny assistenttræner i AaB

6. august 2020 kl. 08:34 af Martin Stigaard Skammelsen

Feher tiltræder i AaB på en etårig aftale og kommer til klubben med en UEFA P-licens i bagagen, ligesom han har mange års erfaring med trænergerningen, senest som cheftræner hos FC Helsingør, og med hele ni års erfaring fra FC Nordsjælland, blandt andet som U/19-cheftræner med to danske mesterskaber til følge, samt som assistenttræner for Superliga-mandskabet samme sted. 

- Vi har søgt en træner med erfaring, og i Peter får vi en af landets dygtigste talentudviklere, en mand der både har været cheftræner og assistenttræner, og som også er dygtig til transitionsdelen og udvikling af ungdomsspillere, hvilket passer godt ind med den vej vi gerne vil gå. Dertil er han meget arbejdsom og ønsker at lykkes, så jeg er overbevist om, at han bliver et godt match for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

AaB’s nye assistenttræner ser også selv frem til at møde de nye kolleger og komme på træningsbanen på Hornevej i den kommende uge.

- AaB er en stor klub og har hjemme i en rigtig fodboldby, hvilket selvfølgelig er noget der tiltaler en fodboldmand som mig. Samtidig er det spændende med de ting som Jacob Friis, Rasmus Würtz, Søren Krogh, Inge André Olsen og resten af trænerteamet (AaB’s cheftræner, assistenttræner, fodboldchef og sportschef, red.) har gang i, så jeg glæder mig til at komme i gang og forventer både at vi kan være med i den sjove ende af tabellen i 3F Superligaen, samt at vi kan få udviklet nogle dygtige spillere, udtaler Peter Feher.

AaB-truppen har onsdag 12. august på Hornevej første træning i sæson 2020/2021.

Tags på denne nyhed

Sommerudsalget fortsætter i AaB Shoppen

5. august 2020 kl. 15:41 af Martin Stigaard Skammelsen

Blandt meget andet kan du spare penge på spillertrøjer, shorts og fodboldstrømper, AaB x Streetammo kollektionen, T-shirts, halstørklæder, AaB gin m.m. 

 

 

Tags på denne nyhed

AaB lejer Timothé Nkada i Stade Reims

4. august 2020 kl. 10:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Den 21-årige franske spiller har fået sin fodbolduddannelse i den franske klub Rennes, hvorfra han efter sæsonen 2018/2019 skiftede til Ligue 1-holdet fra Stade Reims, hos hvem det blev til otte optrædener i den forgangne sæson, som klubben endte på en flot sjetteplads.

Endvidere er Timothé Nkada noteret for to kampe og en scoring for det franske U/19-landshold.

- Nkada er en angriber som kan spille alle de tre forreste positioner, han har god fart, løber godt i dybden og er en spiller som også har fået noget værdifuld erfaring i Ligue 1 i Frankrig.

- Vi har set ham i aktion på både det franske ungdomslandshold, og i den franske liga, og han vil naturligt være med i konkurrencen om pladsen som frontangriber hos os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Selvom vi altid helst vil have spillere på permanente aftaler, så mener vi, at vi i dette tilfælde har udnyttet en mulighed for at tilknytte en kompetent og dygtig ung angriber, der kan hjælpe os i 3F Superligaen i den kommende sæson, lyder det videre fra Inge André Olsen.

Hovedpersonen selv ser også frem til at trække den rød-hvide trøje over hovedet. 

- Jeg besøgte AaB og Aalborg i løbet af sommeren, og var imponeret af det jeg så. Nu glæder jeg mig meget til at spille for klubben og håber at jeg kan byde ind med både mål og assists, lyder det fra Timothé Nkada, der i AaB får trøje nummer 19.

AaB-truppen indleder opstarten til den nye sæson onsdag 12. august på træningsanlægget på Hornevej.

(Fotos: Stade Reims)

Tags på denne nyhed

Rasmus Würtz fortsætter som assistenttræner i AaB

3. august 2020 kl. 15:25 af Martin Stigaard Skammelsen

Allerede inden den forgangne sæson blev Rasmus Würtz tilknyttet Superliga-truppen som mentaltræner, og i slutningen af juni måned overgik han til rollen som assistenttræner, en rolle der nu fortsætter på fast basis.

- Det er godt at vi har en mand med os som har repræsenteret klubben i så mange år, og som har haft så stor en karriere som spiller, der nu også går ind i trænergerningen.

- Rasmus fik mulighed for at være med omkring førsteholdet i den seneste sæson, hvilket han med sine menneskelige kvaliteter, sit vinderinstinkt og ikke mindst hans fodboldmæssige blik, gjorde så godt, at vi tror på han kan udvikle sig yderligere som træner og blive endnu bedre for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Samtidig vil vi gerne sende en stor tak til Thomas Augustinussen, samt hans arbejdsgiver Tryg Forsikring, for at han med kort varsel kunne træde til og hjælpe os da der var brug for det i slutningen af sæsonen. Augo er nu vendt tilbage til sit civile job, men vi håber, at han muligvis kan bidrage omkring klubben på anden vis fremover. Vi håber også i nærmeste fremtid at kunne præsentere en ny assistenttræner, der skal indgå som en del af trænerteamet fra den nye sæson, lyder det videre fra Inge André Olsen.

Også hos Rasmus Würtz er der stor tilfredshed med at kunne fortsætte som assistenttræner.

- Det var ikke et job som assistenttræner jeg oprindeligt havde i tankerne, men muligheden opstod, og jeg synes det var rigtig fedt at komme endnu tættere på spillerne, ligesom jeg virkelig har nydt det samarbejde der har været i trænerteamet.

- Derudover kan jeg jo stadig lære en hel masse indenfor trænergerningen, hvor jeg gerne vil prøve mig selv af, ligesom jeg fortsat også vil have fokus på den mentale del, udtaler Rasmus Würtz.

- AaB er min klub, og jeg ser frem til fortsat at kunne bruge erfaringerne fra min egen karriere til at løfte holdet og fællesskabet, lyder det videre fra Rasmus Würtz, der som aktiv spiller opnåede 487 kampe for AaB, næstflest i klubbens historie.

Tags på denne nyhed
'