AaB lejer Timothé Nkada i Stade Reims

4. august 2020 kl. 10:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Den 21-årige franske spiller har fået sin fodbolduddannelse i den franske klub Rennes, hvorfra han efter sæsonen 2018/2019 skiftede til Ligue 1-holdet fra Stade Reims, hos hvem det blev til otte optrædener i den forgangne sæson, som klubben endte på en flot sjetteplads.

Endvidere er Timothé Nkada noteret for to kampe og en scoring for det franske U/19-landshold.

- Nkada er en angriber som kan spille alle de tre forreste positioner, han har god fart, løber godt i dybden og er en spiller som også har fået noget værdifuld erfaring i Ligue 1 i Frankrig.

- Vi har set ham i aktion på både det franske ungdomslandshold, og i den franske liga, og han vil naturligt være med i konkurrencen om pladsen som frontangriber hos os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Selvom vi altid helst vil have spillere på permanente aftaler, så mener vi, at vi i dette tilfælde har udnyttet en mulighed for at tilknytte en kompetent og dygtig ung angriber, der kan hjælpe os i 3F Superligaen i den kommende sæson, lyder det videre fra Inge André Olsen.

Hovedpersonen selv ser også frem til at trække den rød-hvide trøje over hovedet. 

- Jeg besøgte AaB og Aalborg i løbet af sommeren, og var imponeret af det jeg så. Nu glæder jeg mig meget til at spille for klubben og håber at jeg kan byde ind med både mål og assists, lyder det fra Timothé Nkada, der i AaB får trøje nummer 19.

AaB-truppen indleder opstarten til den nye sæson onsdag 12. august på træningsanlægget på Hornevej.

(Fotos: Stade Reims)

Tags på denne nyhed

Rasmus Würtz fortsætter som assistenttræner i AaB

3. august 2020 kl. 15:25 af Martin Stigaard Skammelsen

Allerede inden den forgangne sæson blev Rasmus Würtz tilknyttet Superliga-truppen som mentaltræner, og i slutningen af juni måned overgik han til rollen som assistenttræner, en rolle der nu fortsætter på fast basis.

- Det er godt at vi har en mand med os som har repræsenteret klubben i så mange år, og som har haft så stor en karriere som spiller, der nu også går ind i trænergerningen.

- Rasmus fik mulighed for at være med omkring førsteholdet i den seneste sæson, hvilket han med sine menneskelige kvaliteter, sit vinderinstinkt og ikke mindst hans fodboldmæssige blik, gjorde så godt, at vi tror på han kan udvikle sig yderligere som træner og blive endnu bedre for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Samtidig vil vi gerne sende en stor tak til Thomas Augustinussen, samt hans arbejdsgiver Tryg Forsikring, for at han med kort varsel kunne træde til og hjælpe os da der var brug for det i slutningen af sæsonen. Augo er nu vendt tilbage til sit civile job, men vi håber, at han muligvis kan bidrage omkring klubben på anden vis fremover. Vi håber også i nærmeste fremtid at kunne præsentere en ny assistenttræner, der skal indgå som en del af trænerteamet fra den nye sæson, lyder det videre fra Inge André Olsen.

Også hos Rasmus Würtz er der stor tilfredshed med at kunne fortsætte som assistenttræner.

- Det var ikke et job som assistenttræner jeg oprindeligt havde i tankerne, men muligheden opstod, og jeg synes det var rigtig fedt at komme endnu tættere på spillerne, ligesom jeg virkelig har nydt det samarbejde der har været i trænerteamet.

- Derudover kan jeg jo stadig lære en hel masse indenfor trænergerningen, hvor jeg gerne vil prøve mig selv af, ligesom jeg fortsat også vil have fokus på den mentale del, udtaler Rasmus Würtz.

- AaB er min klub, og jeg ser frem til fortsat at kunne bruge erfaringerne fra min egen karriere til at løfte holdet og fællesskabet, lyder det videre fra Rasmus Würtz, der som aktiv spiller opnåede 487 kampe for AaB, næstflest i klubbens historie.

Tags på denne nyhed

Download kampprogrammet til din kalender

3. august 2020 kl. 13:45

Hvis du vil være informeret om AaB's spilletidspunkter på ude- og hjemmebane, kan du downloade kampprogrammet til din kalender på mobilen, computeren og/eller tabletten.
Kalenderen er kompatibel med Apple, Google, Outlook, Hotmail, Office365 og Android. 

De fire første runder er fastlagt, og så snart de resterende kamptidspunkter fastsættes, bliver kalenderen automatisk opdateret. Kalenderen skal således blot downloades én gang.

Sommerudsalg i AaB Shoppen

2. august 2020 kl. 09:00

Allez Allez kollektionen er designet af Streetammo i samarbejde med AaB-fans og kan i denne periode anskaffes for 25% rabat.
Ligeledes er udebanedragten og den tidligere håndsrækningsdragt fra 2019 nedsat med hele 70%

Flere end 20 varer er på udsalg. Klik ind og se dem alle.

AaB TV: Vinder af sæsonens mål 2019/2020

31. juli 2020 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

18. august 2019 tog Patrick Olsen sig af et kantfrispark helt ude fra sidelinjen på Brøndby Stadion. Frisparket endte helt oppe i krogen i modsatte målhjørne uden chance for Brøndby-målmand Marvin Schwäbe. 

Den scoring er af AaB's fans blevet kåret til sæsonens mål 2019/2020. 

Patrick Olsens scoring, der kandiderede om prisen med de 10 øvrige månedens mål-vindere fra sæsonen, fik over 27 procent af stemmerne. Andenpladsen gik til Kasper Kusks 2-0-scoring på hjemmebane mod Lyngby Boldklub, mens Tom van Weerts 2-0-mål mod Silkeborg I.F. indtog tredjepladsen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen. Vinderen af Patrick Kristensens kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt samt Football Manager 2020 kontaktes direkte på mail. 

Tags på denne nyhed