Pokalkamp i Vejgaard fastlagt

17. september 2019 kl. 13:06 af Brian Andersen

Dermed ser AaB’s opdaterede kampprogram således ud:

3F Superligaen, 10. spillerunde – Søndag 22. september kl. 14.00 – FC Nordsjælland-AaB

Sydbank Pokalen, sekstendedelsfinale – Onsdag 25. september kl. 16.30 – Vejgaard Boldspilklub-AaB

17. runde – Søndag 24. november kl. 14.00 – AaB-AC Horsens

18. runde – Søndag 1. december kl. 18.00 – AaB-Hobro I.K.

19. runde – Mandag 9. december kl. 19.00 – OB-AaB

20. runde – Fredag 13. december kl. 19.00 – AaB-FC Nordsjælland

21. runde – 14., 15., 16. eller 17. februar 2020 – Silkeborg I.F.-AaB

22. runde – 21., 22., 23. eller 24. februar – AaB-Brøndby I.F.

23. runde – 28., 29. februar, 1. eller 2. marts – FC København-AaB

24. runde – 6., 7., 8. eller 9. marts – AaB-Lyngby Boldklub

25. runde – 13., 14., 15. eller 16. marts – Esbjerg fB-AaB

26. runde – 20., 21., 22. eller 23. marts – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 52.530 kr. Køb i forsalg billet til den forestående hjemmekamp mod Randers FC her.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

AaB tog første sejr i Reserveligaen

16. september 2019 kl. 16:18 af Rasmus Estrup

Fjerde gang var lykkes gang for AaB i denne sæsons reserveholdsturnering. Således vandt AaB i dag 1-0 over Randers FC i dagens reserveholdsmøde.

På en vindblæst opvisningsbane på Hornevej var gæsterne de første til at komme til afslutning efter tre minutter, og kort efter fik de blåblusede randrusianere også bolden i nettet, men der blev vinket for offside i situationen.

Derfor sendte U/19-ligaspiller Jeppe Pedersen AaB foran 1-0, da han efter syv minutter tog sigte fra distancen og med et fremragende aftræk sendte læderet op i fjerneste målhjørne.

Et kvarter inde i kampen var det tæt på at blive til 2-0, men Frederik Børstings fine afslutning efter et godt AaB-gennembrud i højresiden gik via Randers-keeperens handske på overliggeren.

AaB var i fin kontrol den resterende del af første halvleg, dog uden at blive farlige foran mål.

Det bolsjestribede hjemmehold fortsatte de fine takter i anden halvleg, og både Jeppe Pedersen og Søren Tengstedt fik forsøgt sig med et par fine langskud inden for det første kvarter.

Midt i anden halvleg viste Randers FC tænder med en afslutning inde i feltet, men AaB-defensiven fik blokeret og sat gang i en omstilling, som endte med en fin og flad afslutning fra Søren Tengstedt, der desværre gik lige forbi fjerneste stolpe.

Med cirka et kvarter igen fik Jeppe Pedersen sendt endnu et langskud mod mål, som krævede en god redning, og kort efter sparkede Søren Tengstedt over fra en meget spids vinkel på en dybdebold fra U/19-ligaspiller Jonatan Flindt.

Randers FC begyndte mod slutningen at presse gevaldigt på for en udligning. Tættest på var gæsterne efter 81 minutter, da de på et indlæg kom til en fri afslutning på kanten af det lille felt, men afslutningen ramte overliggeren.

Andreas Hansen og det øvrige AaB-mandskab holdt stand mod slutningen og vandt for første gang i efterårets reserveholdsturnering.

- Den kraftige Hirtshals-vind, som det kun er Jeppe Pedersen, der er vant til, gav sindssygt svære betingelser. Men i 70 minutter af kampen spiller vi helt gennemført, inden det mod slutningen blev lidt usammenhængende. Alt i alt var den en fed sejr at få. Ikke mindst efter søndagens resultat i Aarhus, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der sammen med sin assistenttrænerkollega Allan K. Jepsen havde valgt følgende opstilling:

Andreas Hansen
Kristoffer Pallesen, Mathias Ross, Anders Bærtelsen, Jonatan Flindt (U/19 Liga)
Frederik Børsting, Malthe Højholt (U/19 Liga), Jeppe Pedersen (U/19 Liga)
Søren Tengstedt, Gabriel Adriano Alves Christensen (U/19 Liga), Oliver Klitten

Efter 62 minutter blev Frederik Børsting erstattet af Oliver Overgaard (U/19 Liga), og 11 minutter senere kom U/19-ligaspiller Oliver Børsting ind i stedet for Gabriel Adriano Alves Christensen.

Dagens sejr bringer AaB op på siden af Randers FC på tredjepladsen i puljen med AGF og Hobro I.K. foran. Næste reserveligakamp spilles torsdag 10. oktober på udebane mod Hobro I.K. kl. 12.00.

U/19 og U/17 tabte til FC København

16. september 2019 kl. 10:55 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC København-AaB 2-0

AaB begyndte for passivt i lørdagens udebaneduel mod FC København, og det efterlod FC København i boldovertag i hele første halvleg, dog uden at hjemmeholdet blev farlige foran AaB-målet.

Efter pausen lykkedes det AaB at få gang i pressspillet, og de første 20 minutter lignede det, at AaB-mandskabet måske kunne snuppe sejren, men gæsterne fik ikke output på afslutningsspillet.

I stedet slog FC København efter 65 minutter til på et hjørnespark, og tre minutter senere lukkede FC København kampen med en omstillingsscoring til 2-0.

- Vi fik slet ikke gang i vores presspil i første halvleg, og vores udtryk var alt for passivt. Første halvdel af anden halvleg var markant bedre, men vores angrebsspil førte ikke mål med sig, og da FC København scorede to mål lige efter hinanden slog det luften ud af os, siger U/19-ligatræner David Olsen.

- Nu skal vi tilbage på træningsbanen og forsøge at hæve intensiteten yderligere, så vi kan levere den indsats, der kræves mod dygtige modstandere, siger David Olsen.

AaB ligger på syvendepladsen i U/19 Ligaen inden næste kamp på lørdag på hjemmebane mod Esbjerg fB kl. 13.00.

U/17 Ligaen: FC København-AaB 4-0

AaB løb ind i fjerde nederlag i træk i U/17 Ligaen, da holdet lørdag gæstede FC København.

Efter en jævnbyrdig indledning åbnede FC København målscoringen på et indlæg efter et kvarter, og herfra dominerede FC København stort set i resten af opgøret.

Lige inden pausen blev hjemmeholdets føring udbygget til 2-0 på et langskud fra kanten af feltet, der sad fladt ved nærmeste stolpe.

Efter pausen løb AaB-spillerne ind i deres bedste periode, men det var uden gevinst, og i stedet kunne FC København score et flot mål til 3-0 med et kvarter igen.

Målkontoen blev lukket med målet til 4-0 kort før tid på et hjørnespark.

- Det var en fortjent sejr til FC København, der skal roses for en stærk præstation. De får udnyttet vores mangler især i vores defensiv, hvor vi ikke får løst vores opgaver sammen, men i stedet ender med enkeltmandssituationer over hele linjen, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB ligger på sidstepladsen U/17 Ligaen og skal i aktion igen på lørdag mod Esbjerg fB kl. 15.15.

U/15 Ligaen: FC København-AaB 1-1

AaB’s U/15-ligahold tog point med hjem fra turen til København, da holdet lørdag spillede 1-1.

FC København lagde bedst fra land og fik presset AaB langt tilbage, men nordjyderne holdt stand frem til pausen.

Kort inde i anden halvleg scorede hjemmeholdet på et straffespark.

AaB fik mod slutningen presset FC København tilbage, og efter 76 minutter leverede Rasmus Jørgensen en god solotur og sparkede udligningen ind til slutresultatet 1-1.

Også AaB’s U/15-ligahold spiller på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB.

Reserveholdskamp mod Randers FC kl. 14.00

16. september 2019 kl. 08:09 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 på AaB's anlæg på Hornevej spiller AaB mod Randers FC i reserveholdsturneringen.

Inden kampen er AaB i reserveholdsturneringen uden point efter tre kampe, mens Randers FC har vundet holdets eneste reserveholdskamp mod Hobro I.K.

Assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen har til dagens kamp valgt at begynde med følgende startopstilling:

Søren Tengstedt, Frederik Børsting, Malthe Højholt (U/19 Liga), Jeppe Pedersen (U/19 Liga), Oliver Klitten
Gabriel Adriano Alves Christensen (U/19 Liga)

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Marcus Bundgaard, Daniel Mortensen, Marcus Hannesbo, Oliver Overgaard og Oliver Børsting.

Kampstart er som nævnt kl. 14.00, og det er gratis for alle interesserede at overvære kampen.

AaB TV: Sammendrag af AGF-AaB

16. september 2019 kl. 07:30 af Rasmus Estrup

Søndag eftermiddag tabte AaB fortjent 3-0 til AGF på Ceres Park i Aarhus. I videoen øverst kan du se sammendrag af det opgør.

AGF kom allerede på sejrskurs efter fem minutter ved Mustapha Bundu, og ti minutter før pausen udbyggede Mustapha Bundu til 2-0, hvilket også var pausestillingen efter en halvleg, hvor AaB var på hælene.

Efter pausen kom AaB godt ud, og Kasper Kusk sendte tidligt et fremragende højebensskud mod det ene målhjørne, men AGF-målmand Aleksander Jovanovic hev en stor redning ud af ærmet.

Det var ellers Jacob Rinne der i AaB-målet kampen igennem brillerede med flest redninger, men han kunne ikke gøre noget ved 3-0-målet, som blev sat ind på et straffespark efter 65 minutter af Mustapha Bundu, der dermed scorede hattrick.