6. september 2019 kl. 08:01 af Martin Stigaard Skammelsen

Således vil AaB inden længe invitere til et nyt arrangement for aktionærer i efteråret, men da mange aktionærer ikke har registreret deres e-mail adresse, risikerer man at gå glip af denne information.

Er man aktionær i AaB, opfordres man derfor til at registrere sin e-mail adresse, hvilket kan gøres ved at følge linket herunder. Derved er man sikker på fremover at modtage såvel invitationer, samt fremtidige informationer for aktionærer.

AaB takker på forhånd alle aktionærer for deres registrering.

AaB TV: FC St. Pauli-AaB 0-2

5. september 2019 kl. 07:10 af Rasmus Estrup

Se fyldigt sammendrag af AaB's testkamp mod FC St. Pauli på Edmund-Plambeck-Stadion. Testkampen endte med en AaB-sejr på 2-0.

AaB havde kampen igennem masser af chancer, og blandt andet fik FC St. Paulis målmand også rødt kort, da han nedlagde en helt fri Tom van Weert, som var stukket af sted i en friløber. Den tyske 2. Bundesligaklub fik dog lov til at spille med 11 spillere i resten af opgøret.

Det følgende frispark sendte Kasper Kusk i mål via en afretning fra tyskerne.

Især i anden halvleg vadede AaB i store muligheder. Iver Fossum ramte blandt andet overliggeren, mens Tom van Weert og Frederik Børsting også kom til store tilbud foran kassen.

Kampens andet mål blev scoret af Iver Fossum, som selv erobrede bolden på midten, spillede den ud til Kasper Kusk, som førte bolden op langs fløjen og til sidst sendte et fladt indlæg afsted, som havnede hos Iver Fossum, sparkede bolden fladt i mål.

Foruden sammendraget af kampen kan du også se reaktioner fra Anders Bærtelsen, Andreas Hansen og cheftræner Jacob Friis.

Stærk kamp af AaB i sejr mod FC St. Pauli

4. september 2019 kl. 14:44 af Brian Andersen

AaB’s scoringer blev sat ind af Kasper Kusk og Iver Fossum, og der var chancer til flere mål under perfekte betingelser ved dagens testkamp i det tyske.

På et lækkert græstæppe på det intime Edmund-Plambeck-Stadion – normalt hjemmebane for FC Eintracht Norderstedt i Regionalliga Nord, Tysklands fjerdebedste fodboldrække – begyndte FC St. Pauli bedst, men efter at Kasper Kusk efter glimrende AaB-kombinationer i det sjette minut sendte læderet snert forbi stolpen, fik cheftræner Jacob Friis’ tropper greb om kampen.

I det 13. minut eroberede viceanfører  og dagens anfører Tom van Weert bolden ved midterlinjen og styrede ned mod modstanderens mål, hvor hollænderen også kom til en afslutning, som FC St. Pauli-målmand Svend Brodersen fik reddet til hjørnespark.

I fortsættelsen var der forsøg fra både Frederik Børsting, Kasper Kusk, Jakob Ahlmann og Patrick Olsen, men uden held for AaB.

Heldet var til gengæld med Hele Nordjyllands Hold efter 24 minutter, hvor en helt fri Johannes Flum headede en gigantisk mulighed forbi mål.

AaB virkede dog stadig til at være det bedste hold på banen, og fem minutter senere sendte Magnus Christensen Tom van Weert alene igennem, og da angriberen få centimeter uden for straffesparksfeltet var i færd med at passere fremstormende Svend Brodersen, blev han nedlagt, hvilket dommeren korrekt dekreterede til et direkte rødt kort til keeperen.

Holdene fortsatte dog med at spille 11 mand mod 11, men AaB fik straks løn som fortjent, da Kasper Kusks afrettede frisparksforsøg gik i netmaskerne til 1-0.

Øjeblikket efter fik FC St. Pauli en ny stor hovedstødschance, men denne gang headede Ersin Zehir lige på AaB-keeper Andreas Hansen.

Kampbilledet blev nogenlunde det samme i anden halvleg, hvor FC St. Pauli igen bragte nogle optimistiske indledende minutter, men efterhånden fik AaB igen fat, selvom boldtabene var flere i anden halvleg.

Chancerne blev dog ved med at komme, og der var muligheder til både Kasper Kusk og Tom van Weert, inden Iver Fossum i det 64. minut bragte AaB på 2-0 med Kasper Kusk som ophavsmand.

I fortsættelsen ramte Iver Fossum overliggeren, mens der også var enorme tilbud til Frederik Børsting, Kasper Kusk og Tom van Weert, men det blev ved de 2-0 til AaB efter en stærk indsats såvel defensivt som offensivt med flere velfungerende mønstre.

Næste opgave for AaB er pokal- og lokalopgøret på udebane mod Nørresundby FB onsdag den 11. september kl. 17.15.

Matchfacts – testkamp på Edmund-Plambeck-Stadion i Norderstedt, Hamburg
FC St. Pauli-AaB  0-2 (0-1)
32. Min 0-1 Kasper Kusk, 64. min 0-2 Iver Fossum

AaB (4-3-3): Andreas Hansen, Kristoffer Pallesen, Anders Bærtelsen, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann (63: Patrick Kristensen), Magnus Christensen (82: Søren Tengstedt), Frederik Børsting, Patrick Olsen (46: Iver Fossum), Kasper Kusk (67: Jeppe Pedersen), Tom van Weert, Oliver Klitten.

Årets sidste 3F Superligakampe fastlagt

3. september 2019 kl. 15:34 af Brian Andersen

Inklusive morgendagens testkamp og en pokalkamp ser det opdaterede kampprogram med spilletidspunkter dermed ud som følger:

Testkamp – Onsdag 4. september kl. 12.00 – FC St. Pauli-AaB ((Edmund-Plambeck-Stadion, Norderstedt)