Billetpriser:
u/16 år: 60,- + gebyr
Voksen: 120,- + gebyr
Køb billet her.

Dørene åbner kl. 15.00, hvor både billetterne gældende til hjemme- og udehold skal scannes i indgangen ved klubhuset.

Mobiltribune til stemningsaktive AaB-fans
Vejgaard Boldspilklub har til opgøret lejet en mobiltribune, som er tiltænkt AaB's stemningsaktive fans. De stemningsaktive AaB-fans, som givetvis ikke får en plads på tribunen, henvises til at samle sig i målenden modsat klubhuset, hvor der i begge hjørner af målenden, vil være mulighed for køb af mad og drikke.

Derudover opfordrer Vejgaard Boldspilklub og AaB til at vise hensyn til medtilskuere til kampen, for at sikre bedst mulige udsyn for alle.

Transport til og fra Vejgaard:

Kør selv:

Adresse:
Sofievej 31
9000 Aalborg

Soffy Road ligger i et boligområde, hvorfor antallet af parkeringspladser er stærkt begrænset. AaB henviser at følge det lokale parkeringsreglement samt respektere nabolagets beboeres private ejendom. Der er lavet en særaftale med AMU Nordylland, hvor tilskuere er velkomne til at benytte deres parkeringsplads, som findes på Sofievej 61, 9000 Aalborg.

Offentlig transport:

Det er muligt at benytte busrute 11 (stå af ved Metavej) samt busrute 14 (stå af ved Elisevej). Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

AaB takker alle for deres støtte til holdet på udebane.

Vidste du om pokalsekstendedelsfinalen mod Vejgaard Boldspilklub…

23. september 2019 kl. 13:39 af Brian Andersen

- at AaB spiller sin første officielle kamp mod Vejgaard Boldspilklub, der først i 2016/2017 opnåede at spille divisionsfodbold. Efter en umiddelbar nedrykning har klubben spillet i 2. division de seneste to sæsoner.

- at Vejgaard Boldspilklub i indeværende sæson har hentet ti point i de første ni spillerunder i 2. division, hvilket rækker til en ottendeplads.

- at AaB med en sejr onsdag mod Vejgaard BSK vil tage et skridt mod tendensen fra de seneste seks pokalsæsoner, hvor AaB som minimum har været i kvartfinalen. Det præsterede AaB senest i et helt årti (1990/1991-1999/2000).

- at Vejgaard BSK tre gange tidligere har spillet mod en klub fra den bedste danske fodboldrække. Det blev til nederlag mod SønderjyskE (1-3) og FC Nordsjælland (0-4), inden det tidligere på måneden blev til 2-1 over Hobro I.K.

- at Mikkel Redder er påsat som dommer, og ham har AaB kun haft fornøjelsen af én gang tidligere. Det var i 3F Superligakampen mod Randers FC i marts 2019, der endte med et nederlag på 2-1 for AaB.

- at AaB’s mål i 8-0 gevinsten i den seneste pokalrunde mod Nørresundby FB blev sat ind af Iver Fossum (3), Patrick Olsen (2), Rasmus Thelander, Frederik Børsting og Kasper Kusk.

- at AaB tre gange har vundet pokaltitlen – i 2014, 1970 og 1966 – og herudover har deltaget i finalen yderligere otte gange.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Storsejr til AaB i U/17 Ligaen

23. september 2019 kl. 10:25 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 2-0

AaB kom tilbage på sejrsstien, da Esbjerg fB lørdag gæstede Hornevej. AaB, der gik ind til opgøret med tre nederlag i tæk i støvleposen, kom godt fra start, og efter fire minutter bragte nordjyderne sig foran 1-0, da Gabriel Adriano Alves Christensen nettede på oplægget fra Oliver Overgaard.

Efter scoringen blev opgøret mere jævnbyrdigt, og efter lidt over en halv time fik Esbjerg fB straffespark. Målmand Marcus Bundgaard Sørensen, der selv havde begået straffesparket, fik dog  med en flot redning reddet forsøget fra 11-meterpletten.

38 minutter inde i kampen fik gæsterne på ny tilkendt et straffespark, men igen vandt Marcus Bundgaard Sørensen duellen, og dermed holdt han fortsat AaB på sejrskurs frem mod pausen.

I anden halvleg havde Esbjerg fB initiativet, mens AaB lurede på omstillinger. Dette gav pote ca. 10 minutter efter pausen, da et indlæg fra Jonatan Flindt blev sendt i eget net af Esbjerg-spiller, og så var AaB i front med 2-0.

Midt i anden halvleg slog Esbjerg fB efter længere tids pres tilbage, da gæsterne reducerede til slutresultatet 2-1 på et indlæg.

- Vi lykkedes med at presse Esbjerg fB højt, og vi stod godt organisatorisk defensivt. Men vores boldomgang var ringe, hvilket gjorde, at vi ikke fik ordentlig bid i kampen. Selvom vi var både dygtige og heldige med, at vores målmand reddede to straffespark, var en en fortjent sejr, siger U/19-ligatræner David Olsen.

Sejren betyder, at AaB indtager tredjepladsen i U/19 Ligaen med ni point efter seks kampe. Næste U/19-ligakamp spilles først 22. oktober på udebane mod SønderjyskE, men tirsdag 1. oktober skal AaB-mandskabet i aktion i Baltic Sea Cup, hvor en udebanekamp mod Hertha Berlin venter.

U/17 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 7-2

AaB var uden point inden kampen, men allerede 11 minutter inde i lørdagskampen var AaB foran 3-0. Først scorede Simon Rokkedal Vestergaard på et hjørnespark fra Oliver Henriksen, siden gjorde Christian Wagner det til 2-0, inden Elias Jes Jønson med et pragtmål scorede til 3-0.

Midt i første halvleg reducerede gæsterne til 3-1, inden Jakob Gaardsøe efter opspil fra Christian Wagner og Gustav Dahl scorede til 4-1.

Kort før pausen reducerede Esbjerg fB til 4-2, men AaB svarede hurtigt igen, da Christian Wagner sørgede for en pausestilling på 5-2 efter en stikning fra Oliver Henriksen.

Christian Wagner scorede sit tredje mål i kampen efter 60 minutter, da han sendte læderet i nettet via overliggeren, og i slutningen af kampen blev Christian Wagner firedobbeltmålscorer, da han lukkede kampen med en tunnel på målmanden til slutresultatet 7-2.

- Kampen kan mest af alt sammenlignes med en ketchupflaske, hvor der efter lang tid endelig kommer noget ud - og så bliver hele tallerkenen overdynget. Offensivt scorer vi på næsten alle vores muligheder, og defensivt virkede vi meget trygge ved det, vi har trænet. Så det er en rigtig god kamp at gå på landskampspause på, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB ligger nu på næstsidstepladsen i U/17 Ligaen og møder i næste runde sidstepladsen, SønderjyskE, på udebane 12. oktober.

U/15 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 0-3

I U/15 Ligaen blev det til et nederlag i lørdags mod Esbjerg fB. Efter en svingende indledning kunne gæsterne bringe sig foran 1-0 på en omstilling, der ikke blev ordentligt clearet.

Tre minutter senere udbyggede vestjyderne deres føring til 2-0 på endnu en omstilling.

Halvlegen ud bølgede spillet meget frem og tilbage, inden AaB fra anden halvlegs start fik lagt et godt tryk på gæsterne. Det gav flere gode muligheder, men desværre ingen scoringer.

I stedet fik Esbjerg fB lukket kampen med målet til 3-0 efter et hjørnespark cirka en time inde i kampen.

Nederlaget betyder, at AaB indtager ottendepladsen i U/15 Ligaen med fem point efter fem kampe. Næste kamp i U/15 Ligaen spilles først 12. oktober på udebane mod SønderjyskE.

AaB TV: Sammendrag af FC Nordsjælland-AaB

23. september 2019 kl. 07:02 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se AaB TV's fyldige sammendrag af AaB's udebanenederlag til FC Nordsjælland på 2-1 i går.

FC Nordsjælland dominerede i første halvleg, hvor et hovedstødsmål af Mathias Rasmussen og en scoring af Abu Francis gav hjemmeholdet en pauseføring på 2-0.

Med lidt over en halv time tilbage af kampen scorede AaB-angriber Mikkel Kaufmann efter en flot assist fra Patrick Olsen.

Herefter skiftede momentum i kampen, og AaB kom frem til flere store muligheder. Blandt andet havde Jakob Ahlmann et træf på stolpen på et fremragende langskud, og i tillægstiden fik debutant Søren Tengstedt en friløber, som FC Nordsjælland-målmand Nicolai Larsen desværre reddede.

Derfor endte det med et nederlag på 2-1, der betyder, at AaB på nuværende tidspunkt ligger på syvendepladsen i 3F Superligaen.