17 mand udtaget til pokal- og lokalopgør

24. september 2019 kl. 16:34 af Brian Andersen

Værterne fra 2. division besejrede i den seneste pokalrunde 3F Superligamandskabet fra Hobro I.K., mens AaB er avanceret efter en 8-0 sejr mod Nørresundby FB.

Jacob Friis har efter tirsdagens træningspas udtaget følgende 17 navne inklusive 11 egenudviklede spillere fra AaB Talent og 11 af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 29 Mikkel Kaufmann og U/19 Ligaspillerne Malthe Højholt og Jeppe Pedersen.

Lucas Andersen, Tom van Weert, Rasmus Thelander, Oliver Abildgaard, Kasper Pedersen, Lukas Klitten og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff kl. 16.30 – dørene til Soffy Road, der ligger blot fem kilometer fra AaB’s træningsanlæg, åbnes kl. 15.00.

To AaB-talenter til samling med U/16-landshold

24. september 2019 kl. 10:54 af Rasmus Estrup

Onsdag 2. oktober samles U/16-landsholdets trup på 27 spillere. Med i truppen er de to AaB-talenter Marius Jacobsen og Gustav Dahl. 

Begge har spillet to kampe for Danmarks U/16-landshold, og Gustav Dahl har også scoret et mål i landsholdstrøjen. 

Tags på denne nyhed

Fan-dialogmøde på mandag

24. september 2019 kl. 09:50

På mandag 30. september klokken 18.30-21.00 i Advokatfirmaet.dk loungen på Aalborg Portland Park er der fan-dialogmøde, hvor repræsentanter fra AaB’s ledelse ser frem til at udveksle erfaringer og synspunkter med AaB-fans.

- Denne aften har vi et par vigtige punkter, som vedrører alle der er en del af eller interesserer sig for den aktive fanscene i AaB. Mere kan vi ikke sige nu, men vi håber at så mange aktive fans som muligt vil møde op denne aften, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Dagsorden til dialogmødet den 30. september er som følger:

  1. Velkomst - AaB er på dagen vært ved en øl eller sodavand
  2. Sportslig opdatering i AaB ved Allan Gaarde
  3. Strategisk opdatering  i AaB ved Thomas Bælum
  4. Drøftelse om fanscenens fremtid med fokus på stemning på hjemmebane

AaB modtager gerne på forhånd input og spørgsmål til de forskellige oplæg. Disse bedes sendt til AaB’s fankoordinator Simon Vangsgaard Jensen på svj@aab-as.dk senest mandag den 30. september.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Vejgaard!

23. september 2019 kl. 16:21

Billetpriser: 
u/16 år: 60,- + gebyr
Voksen: 120,- + gebyr
Køb billet her.

Dørene åbner kl. 15.00, hvor både billetterne gældende til hjemme- og udehold skal scannes i indgangen ved klubhuset.

Mobiltribune til stemningsaktive AaB-fans
Vejgaard Boldspilklub har til opgøret lejet en mobiltribune, som er tiltænkt AaB's stemningsaktive fans. De stemningsaktive AaB-fans, som givetvis ikke får en plads på tribunen, henvises til at samle sig i målenden modsat klubhuset, hvor der i begge hjørner af målenden, vil være mulighed for køb af mad og drikke.

Derudover opfordrer Vejgaard Boldspilklub og AaB til at vise hensyn til medtilskuere til kampen, for at sikre bedst mulige udsyn for alle.

Transport til og fra Vejgaard:

Kør selv:

Adresse:
Sofievej 31
9000 Aalborg

Soffy Road ligger i et boligområde, hvorfor antallet af parkeringspladser er stærkt begrænset. AaB henviser at følge det lokale parkeringsreglement samt respektere nabolagets beboeres private ejendom. Der er lavet en særaftale med AMU Nordylland, hvor tilskuere er velkomne til at benytte deres parkeringsplads, som findes på Sofievej 61, 9000 Aalborg.

Offentlig transport:

Det er muligt at benytte busrute 11 (stå af ved Metavej) samt busrute 14 (stå af ved Elisevej). Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

AaB takker alle for deres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

Vidste du om pokalsekstendedelsfinalen mod Vejgaard Boldspilklub…

23. september 2019 kl. 13:39 af Brian Andersen

- at AaB spiller sin første officielle kamp mod Vejgaard Boldspilklub, der først i 2016/2017 opnåede at spille divisionsfodbold. Efter en umiddelbar nedrykning har klubben spillet i 2. division de seneste to sæsoner.

- at Vejgaard Boldspilklub i indeværende sæson har hentet ti point i de første ni spillerunder i 2. division, hvilket rækker til en ottendeplads.

- at AaB med en sejr onsdag mod Vejgaard BSK vil tage et skridt mod tendensen fra de seneste seks pokalsæsoner, hvor AaB som minimum har været i kvartfinalen. Det præsterede AaB senest i et helt årti (1990/1991-1999/2000).

- at Vejgaard BSK tre gange tidligere har spillet mod en klub fra den bedste danske fodboldrække. Det blev til nederlag mod SønderjyskE (1-3) og FC Nordsjælland (0-4), inden det tidligere på måneden blev til 2-1 over Hobro I.K.

- at Mikkel Redder er påsat som dommer, og ham har AaB kun haft fornøjelsen af én gang tidligere. Det var i 3F Superligakampen mod Randers FC i marts 2019, der endte med et nederlag på 2-1 for AaB.

- at AaB’s mål i 8-0 gevinsten i den seneste pokalrunde mod Nørresundby FB blev sat ind af Iver Fossum (3), Patrick Olsen (2), Rasmus Thelander, Frederik Børsting og Kasper Kusk.

- at AaB tre gange har vundet pokaltitlen – i 2014, 1970 og 1966 – og herudover har deltaget i finalen yderligere otte gange.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'