Ross og Kaufmann udtaget til U/19-landsholdet

31. oktober 2019 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold står foran tre EM-kvalifikationskampe i den kommende landskampsperiode, og med i truppen er AaB's Mathias Ross og Mikkel Kaufmann. 

13. november spiller Danmark mod Finland, tre dage senere gælder det en kamp mod Færøerne, og 19. november er Frankrig modstanderen. 

Inden de tre forestående EM-kvalifikationskampe har Mathias Ross 24 ungdomslandskampe bag sig, heraf 13 kampe for U/19-landsholdet.

Mikkel Kaufmann har spillet 19 kampe i nationaldragten, og 11 af disse har været for U/19-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Pokalkamp mod HB Køge udsat til senere dato

30. oktober 2019 kl. 18:35 af Rasmus Estrup

På grund af lukningen af Storebæltsbroen kan Sydbank Pokalkampen mod HB Køge ikke spilles i dag. AaB's materialebil har nemlig været strandet på Fyn og har ikke mulighed for at nå frem til Capelli Sport Stadion i Køge tids nok til, at en kamp kan afvikles i aften. 

Kampen udskydes derfor til en endnu ikke fastsat dato. 

Et nyt kamptidspunkt offentliggøres, så snart det fastsættes. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Superliga mod eSuperliga i FIFA 20

30. oktober 2019 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

I dette indslag fra AaB TV kan du se, hvordan det gik, da to fra AaB’s Superligahold var oppe imod to spillere fra AaB’s eSuperligahold i Play Station-spillet FIFA 20. 

For eSuperligamandskabet var anfører Jacob Kraglund flankeret af Mads Skibsted, der debuterede i eSuperligaen i søndags, hvor han spillede 1-1 mod FC Midtjyllands Keller. 

Oliver Klitten og Søren Tengstedt repræsenterede AaB’s 3F Superligatrup. Oliver Klitten har tidligere fået en andenplads i en større FIFA-turnering, mens Søren Tengstedt har været i Top 100 i FUT Champions. 

AaB’s næste eSuperligakamp spilles på søndag kl. 22.00 mod OB i en kamp, der kan følges på Dplay. På mandag kl. 22.00 kan AaB’s eSuperligakamp mod Hobro I.K. ses på Canal 9. 

To eSuperliganederlag for AaB

30. oktober 2019 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

FC Midtjylland-AaB 3-1

Søndag aften skulle AaB møde FC Midtjylland, og i første duel var der eSuperligadebut til unge Mads Skibsted, der er den yngste spiller i hele eSuperligaen.

Mads Skibsted kom utroligt godt i gang, og bragte sig i front allerede i det syvende minut af sin debut. Resten af første halvleg fortsatte Mads Skibsted sit gode spil, men cirka 10 minutter før opgørets slutfløjt udlignede Keller til 1-1 for FC Midtjylland.

I andet opgør var Daniel “Shoppen” Mogensen oppe imod Hedegaard, og her var det FC Midtjylland-spilleren, der hurtigt kom på tavlen med målet til 1-0 efter fem minutter.

Til trods for at “Shoppen” fik presset på, lukkede Hedegaard kampen med målet til 2-0 et kvarter før tid.

Dermed tabte AaB i alt 3-1.

AaB-FC København 1-4

Mandag aften lagde “Shoppen” ud mod FC Københavns Pilm, og efter en målløs første halvleg, scorede FC København tidligt i anden halvleg det eneste mål i kampen, der endte 1-0 til FC København.

I andet opgør var Jacob Kragelund oppe imod Marcuzo. Også her endte første halvleg uden mål, mens FC København tidligt i anden halvleg kom foran 1-0.

Kragelund var meget tæt på at svare tilbage øjeblikkeligt, men muligheden løb ud i sandet.

Et kvarter før tid udbyggede Marcuzo sin føring til 2-0, og kort efter blev det også 3-0 til FC København.

Kort efter ramte Kragelund overliggeren, inden han i tillægstiden fik pyntet på resultatet med scoringen til 3-1.

Det samlede nederlag på 4-1 betyder, at AaB ryger ned på syvendepladsen i eSuperligaen.

AaB spiller søndag kl. 22.00 mod OB, og mandag kl. 22.00 gælder det et opgør mod Hobro I.K.

Tags på denne nyhed

Tak fra Friis og familien

30. oktober 2019 kl. 07:34 af Brian Andersen

Et utal af venlige og betænksomme tilkendegivelser er strømmet i Friis-familiens retning siden udmeldingen i fredags om datterens situation.

- På egne og familiens vegne vil jeg gerne sende en dybfølt tak til alle, der har tænkt på os. Både før, under og efter kampen i søndags i SønderjyskE, ingen nævnt, ingen glemt. Det varmer mere, end man måske aner, siger Jacob Friis.

- Den del er vi ufattelig taknemmelige for, ligesom vi allerede ved selvsyn har set, hvor dygtige og hårdtarbejdende personalet i det danske hospitalsvæsen er, og herudover vil jeg gerne sende en tanke til de mange familier, som desværre er i samme situation som vores.

- Når det er sagt, så er det vores ønske, at opmærksomheden i AaB nu rettes mod hverdagen, lyder det fra Jacob Friis.  

Det er endnu uvist, hvornår Jacob Friis er tilbage på trænerbænken for AaB.

Tags på denne nyhed