Complea bliver ny tribunesponsor

1. november 2019 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

De tre store og traditionsrige organisationer Spar Nord, A. Enggaard og 3F får nyt og ungt selskab i gruppen af tribunesponsorer på Aalborg Portland Park.

IT-virksomheden Complea, der blev grundlagt i 2010 af Morten Hovaldt og har hovedkontor i Nørresundby, er således ny tribunesponsor for den nordlige langside på Aalborg Portland Park.

- Vi er stolte af at få en ny, nordjysk vækstvirksomhed som Complea ind som tribunesponsor for den ene langside på Aalborg Portland Park. At Complea dermed blander sig med tre store og traditionsrige tribunesponsorer som Spar Nord, A. Enggaard og 3F vidner om, at Complea er en virksomhed, der har oplevet markant vækst de seneste år, og allerede er blevet en rigtig stor spiller inden for IT- og digitaliseringsløsninger, udtaler AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum.

Complea har i flere år været en af vores partnere, og vi glæder os meget til et øget samarbejde med Complea, der som en vækstende IT-virksomhed tydeligt viser, at Aalborg udvikler sig som vidensby, udtaler Thomas Bælum.

Complea er en komplet IT-virksomhed, der tilbyder værdiskabende IT-, telefoni- og ERP-løsninger til nationale og internationale virksomheder.

Compleas vækstrejse har blandt andet budt på ”regionsvinder af Gazelle” samt udnævnelse til ”Entrepreneur of the year”, hvilket i dag har gjort at firmaet beskæftiger flere end 40 medarbejdere.

AaB’s strategi ”Nordkraften” sender et signal om hårdt arbejde og talentudvikling, og det er tanker, vi kan spejle os selv i, udtaler Morten Hovaldt, direktør i Complea

Derfor er vi glade for, at vi kan øge samarbejdet med AaB omkring dette tribunesponsorat, så vi kan støtte AaB og samtidig udbrede kendskabet til Complea, siger Morten Hovaldt.

Tribuneskiltene vil være under opførsel til søndagskampen mod FC Midtjylland. Den færdigudsmykkede tribune lader vente på sig til hjemmekampen mod AC Horsens 24. november 2019.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i oktober

1. november 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Seks scoringer kandiderer til at blive månedens mål i oktober. Se scoringerne i videoen øverst eller via linket nederst og stem på din favorit. 

Afgiver du din stemme er du nemlig med i lodtrækningen om Mikkel Kaufmanns kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra sidste sæson samt FIFA 20 AaB Limited Edition signeret af anfører Lucas Andersen. 

De seks kandidater til månedens må er: 

1: Patrick Olsen, 1-0 mod Hobro I.K., 5. oktober 2019
2: Iver Fossum, 2-0 mod Hobro I.K., 5. oktober 2019
3: Lucas Andersen, 1-0 mod OB, 18. oktober 2019
4: Mikkel Kaufmann 1-1 mod SønderjyskE, 27. oktober 2019
5: Kasper Kusk, 2-1 mod SønderjyskE, 27. oktober 2019
6: Mikkel Kaufmann, 3-2 mod SønderjyskE, 27. oktober 2019 

Konkurrencen løber frem til morgenen søndag 3. november, og vinderen offentliggøres umiddelbart. Vinderen af lodtrækningen får direkte besked pr. mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Christoffer Ravn udtaget til U/17-landshold

1. november 2019 kl. 07:59 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold med Christoffer Ravn Jensen i truppen skal i november deltage i en miniturnering i England, hvor holdet spiller to kampe. 

Fredag 15. november er modstanderen England i byen Alfreton, og søndag 17. november møder Danmark Tjekkiet i Burton upon Trent. 

Christoffer Ravn har hidtil opnået 11 ungdomslandskampe inklusive to for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB kan møde FC København i pokalkvartfinale

31. oktober 2019 kl. 22:50 af Rasmus Estrup

Dette ligger fast efter torsdag aftens lodtrækning til Sydbank Pokalens kvartfinaler, der har fået følgende udseende:

HB Køge/AaB-FC København
Fremad Amager/AC Horsens-Silkeborg I.F.
AB/Esbjerg fB-AGF
Randers FC-SønderjyskE

Kvartfinalerne afvikles efter planen i perioden 3. marts til 5. marts 2020. 

AaB’s ottendedelsfinale på Capelli Sport Stadion i Køge er fastsat til onsdag den 27. november kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Ottendedelsfinalen mod HB Køge spilles 27. november

31. oktober 2019 kl. 13:52 af Rasmus Estrup

Ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen mellem AaB og HB Køge blev i går udskudt, da AaB's materialevogn var strandet på den vestlige side af Storebælt på grund af Storebæltsbroens lukning. Da materialevognen ikke ville kunne nå frem til Køge i tide, blev kampen udskudt. 

Det nye kamptidspunkt for kampen er nu blevet fastsat til 27. november kl. 18.00.

Kampen spilles på Capelli Sport Stadion i Køge. 

Tags på denne nyhed
'