AaB TV: Superliga mod eSuperliga i FIFA 20

30. oktober 2019 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

I dette indslag fra AaB TV kan du se, hvordan det gik, da to fra AaB’s Superligahold var oppe imod to spillere fra AaB’s eSuperligahold i Play Station-spillet FIFA 20. 

For eSuperligamandskabet var anfører Jacob Kraglund flankeret af Mads Skibsted, der debuterede i eSuperligaen i søndags, hvor han spillede 1-1 mod FC Midtjyllands Keller. 

Oliver Klitten og Søren Tengstedt repræsenterede AaB’s 3F Superligatrup. Oliver Klitten har tidligere fået en andenplads i en større FIFA-turnering, mens Søren Tengstedt har været i Top 100 i FUT Champions. 

AaB’s næste eSuperligakamp spilles på søndag kl. 22.00 mod OB i en kamp, der kan følges på Dplay. På mandag kl. 22.00 kan AaB’s eSuperligakamp mod Hobro I.K. ses på Canal 9. 

To eSuperliganederlag for AaB

30. oktober 2019 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

FC Midtjylland-AaB 3-1

Søndag aften skulle AaB møde FC Midtjylland, og i første duel var der eSuperligadebut til unge Mads Skibsted, der er den yngste spiller i hele eSuperligaen.

Mads Skibsted kom utroligt godt i gang, og bragte sig i front allerede i det syvende minut af sin debut. Resten af første halvleg fortsatte Mads Skibsted sit gode spil, men cirka 10 minutter før opgørets slutfløjt udlignede Keller til 1-1 for FC Midtjylland.

I andet opgør var Daniel “Shoppen” Mogensen oppe imod Hedegaard, og her var det FC Midtjylland-spilleren, der hurtigt kom på tavlen med målet til 1-0 efter fem minutter.

Til trods for at “Shoppen” fik presset på, lukkede Hedegaard kampen med målet til 2-0 et kvarter før tid.

Dermed tabte AaB i alt 3-1.

AaB-FC København 1-4

Mandag aften lagde “Shoppen” ud mod FC Københavns Pilm, og efter en målløs første halvleg, scorede FC København tidligt i anden halvleg det eneste mål i kampen, der endte 1-0 til FC København.

I andet opgør var Jacob Kragelund oppe imod Marcuzo. Også her endte første halvleg uden mål, mens FC København tidligt i anden halvleg kom foran 1-0.

Kragelund var meget tæt på at svare tilbage øjeblikkeligt, men muligheden løb ud i sandet.

Et kvarter før tid udbyggede Marcuzo sin føring til 2-0, og kort efter blev det også 3-0 til FC København.

Kort efter ramte Kragelund overliggeren, inden han i tillægstiden fik pyntet på resultatet med scoringen til 3-1.

Det samlede nederlag på 4-1 betyder, at AaB ryger ned på syvendepladsen i eSuperligaen.

AaB spiller søndag kl. 22.00 mod OB, og mandag kl. 22.00 gælder det et opgør mod Hobro I.K.

Tags på denne nyhed

Tak fra Friis og familien

30. oktober 2019 kl. 07:34 af Brian Andersen

Et utal af venlige og betænksomme tilkendegivelser er strømmet i Friis-familiens retning siden udmeldingen i fredags om datterens situation.

- På egne og familiens vegne vil jeg gerne sende en dybfølt tak til alle, der har tænkt på os. Både før, under og efter kampen i søndags i SønderjyskE, ingen nævnt, ingen glemt. Det varmer mere, end man måske aner, siger Jacob Friis.

- Den del er vi ufattelig taknemmelige for, ligesom vi allerede ved selvsyn har set, hvor dygtige og hårdtarbejdende personalet i det danske hospitalsvæsen er, og herudover vil jeg gerne sende en tanke til de mange familier, som desværre er i samme situation som vores.

- Når det er sagt, så er det vores ønske, at opmærksomheden i AaB nu rettes mod hverdagen, lyder det fra Jacob Friis.  

Det er endnu uvist, hvornår Jacob Friis er tilbage på trænerbænken for AaB.

Tags på denne nyhed

Thelander er tilbage i AaB-truppen

29. oktober 2019 kl. 15:14 af Brian Andersen

Efter tirsdagens træningspas har Lasse Steensgaard og resten af trænerteamet udtaget følgende 17 spillere inklusive ti egenudviklede folk fra AaB Talent og 11 af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 29 Mikkel Kaufmann, 32 Kasper Pedersen og U/19 Ligaspiller Jeppe Pedersen.

Lucas Andersen, Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Tom van Weert og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff i Køge kl. 18.00, og livetweets fra opgøret kan følges på AaB’s officielle Twitterprofil.

Tags på denne nyhed

U/19-nederlag i sidste sekund mod Union Berlin

29. oktober 2019 kl. 14:20 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19-ligahold var hjemme på Hornevej oppe imod Union Berlin i tredje kamp i Baltic Sea Cup i dag. Trods en god indsats fra AaB-mandskabet blev det til et nederlag på 3-2.

Gæsterne åbnede scoringskontoen, da en mislykket clearing på et indlæg gav tyskerne en skudmulighed på kanten af feltet, og herfra bragte Union Berlin sig foran 1-0.

Senere i første halvleg udlignede AaB til 1-1. Efter et gennembrud i højresiden blev et indlæg slået ind til Marcus Hannesbo, der bragte balance på resultattavlen.

Trods et par friløbere til AaB i den resterende del af første halvleg var 1-1 også pausestillingen.

Efter pausen kom gæsterne på ny foran, da en opspilsfejl gav tyskerne en omstilling, som blev udnyttet til en 2-1-føring til Union Berlin.

AaB fik endnu en gang udlignet, da Daniel Skovgaard Mortensen headede et hjørnespark i nettet til 2-2.

Det så længe ud til, at det også skulle være opgørets slutresultat, men tre minutter inde i tillægstiden sparkede Union Berlin bolden i nettet til en udesejr på 3-2.

- Langt hen ad vejen er vi meget tilfredse med vores udtryk i kampen. Vi lykkedes med at lægge et højt pres på dem det meste af kampen, og vi matcher dem samtidig på intensiteten og den fysiske del, hvor vi arbejder lige så hårdt som dem. Det er meget tilfredsstillende, siger U/19-ligatræner David Olsen.

- Desværre manglede vi beslutsomhed omkring felterne i begge ender. Vi giver dem nærmest tre mål, og foran deres felt træffer vi nogle forkerte beslutninger og ender nogle gange med et træk for meget, siger U/19-ligatræneren, der trods nederlaget havde meget at bruge kampen til.

- Det var en stærk modstander, så vi skulle stå på tæer hele kampen igennem, og alt i alt gav kampen vel mere end ti træningspas i forhold til intensitet og kvalitet, siger han.

Efter de tre første kampe i Baltic Sea Cup har AaB et point. AaB’s sidste kamp i den internationale turnering spilles 7. december kl. 14.00 på udebane mod FC Nordsjælland.

Tags på denne nyhed
'