Utrolig målrig remis mod Brøndby I.F. i U/17 Ligaen

25. november 2019 kl. 10:06 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 2-4

Duellen i U/19 Ligaen mod Brøndby I.F. begyndte skidt for AaB-mandskabet, der i kampens andet minut kom bagud 1-0, da en Brøndby-spiller fik tid og plads til spadsere igennem AaB-feltet og sparke læderet i mål.

Senere i første halvleg blev det 2-0 til gæsterne, da en misforståelse i AaB-defensiven førte til Brøndby I.F.’s andet mål.

Efter en halv times spil kom AaB bedre med i opgøret, og inden pausen fik Søren Tengstedt reduceret på pausestillingen, da han krydrede en stærk solotur med et fladt skud i det lange til hjørne til pausestillingen 1-2.

Efter pausen overtog AaB fuldstændig styringen på kampen, og kom frem til flere store chancer. Midt i anden halvleg havde Marcus Hannesbo blandt andet et hovedstad på overliggeren efter oplæg fra Jonatan Flindt.

Et AaB-fejl et kvarter før tid gav dog AaB en kold spand vand i hovedet, da udeholdet udnyttede muligheden og bragte sig på 3-1. Den føring holdt kun ganske kort, da Brøndby I.F. kort efter atter kom på tavlen med scoringen til 4-1.

I 83. minut fik AaB’s Marcus Hannesbo pyntet på resultatet med en scoring til 4-2, hvilket også blev kampens endelige resultat, selvom AaB jagtede et comeback i slutminutterne.

- Som vi slutter første halvleg og starter anden halvleg, er det en kamp vi burde have fået point fra, og måske endda have vundet. I stedte ender vi med et stort nederlag, fordi vi begår for mange fejl, når vi møder hold, der presser os hårdt på bolden. Så det er noget, vi er nødt til at arbejde med i hverdagen, siger U/19-ligatræner David Olsen.

På lørdag spiller AaB på udebane mod Lyngby Boldklub i årets sidste U/19-ligakamp. Inden opgøret indtager AaB 10. pladsen i U/19 Ligaen, mens lørdagens modstander, Lyngby Boldklub ligger på ottendepladsen med to point flere end AaB-holdet.

U/17 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 5-5

Det var særdeles målrigt, da AaB og Brøndby I.F. lørdag tørnede sammen i U/17 Ligaen.

Udeholdet fra Brøndby fik en fremragende start på opgøret og var foran 3-0 efter blot en halv times spil.

Brøndby I.F. blev dog reduceret til ti mand kort før pausen, da et forsøg fra Christian Wagner blev reddet af en Brøndby-hånd, der ikke var målmandens. Samtidig fik AaB et straffespark, som Christian Wagner omsatte til en reducering til 3-1.

Herfra overtog AaB alt spillet, og AaB kom ud til anden halvleg med en stor tro på, at opgøret kunne vendes på hovedet. Det lykkedes i dén grad.

Et flot hattrick af Oliver Ross og en scoring af Christoffer Ravn førte til en AaB-føring på 5-3 med 20 minutter igen.

Desværre formåede Brøndby I.F. at komme tilbage i kampen med kun ti spillere på banen. Først reducerede gæsterne til 5-4 på et frispark, inden der også blev udlignet til 5-5.

Mod slutningen var det ren kaosfodbold med muligheder i begge ender, men det blev ikke til flere end de ti mål og dermed en pointdeling.

- Det var en surrealistisk kamp. Når man er bagud 3-0, vil man jo gerne sælge den for uafgjort, men når man så fører med to mål med 20 minutter igen og er en mand i overtal, så er det jo rigtig skuffende, at man ikke vinder. På det tidspunkt i kampen skal vi være bedre til at køre den hjem, så der er helt sikkert noget mentalt, der skal arbejdes med, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB spiller igen i U/17 Ligaen 7. december på hjemmebane mod Randers Freja FC kl. 15.15.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-2

I U/15 Ligaen tabte AaB lørdag 2-0 på hjemmebane til Brøndby I.F. Indledningsvis var opgøret lige, men gæsterne bragte sig i front med 1-0 på en hjørnesparkskombination, der snød hjemmeholdet.

Kort inden pausen fordobledes føringen for Brøndby I.F., da et dybdeløb førte til 2-0-målet.

AaB formåede i anden halvleg ikke at true Brøndby-målet, og dermed endte opgøret også med et nederlag på 2-0.

Dermed går AaB’s U/15-ligahold på vinterpause på 10. pladsen med 11 point efter 12 kampe.

AaB TV: AaB-AC Horsens 4-0

25. november 2019 kl. 07:03 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 4-0 på hjemmebane over AC Horsens i 3F Superligaen. I dette fyldige sammendrag kan du se chancer, mål og annullerede scoringer fra opgøret.

Trods en målløs første halvleg fik Frederik Børsting bolden over stregen hele to gange i de første 45 minutter, men begge gange blev AaB's spydspids vinket for offside. Derudover havde Frederik Børsting også et træf på stolpen i første halvleg.

Efter pausen fik AC Horsens udvist Alexander Ludwig, og derfra stod der AaB på det hele.

Det udmøntede sig i et føringsmål af Frederik Børsting i 55. minut, og efter en time udbyggede Patrick Olsen føringen med et langskud, der blev afrettet.

I 87. minut steg indskiftede Tom van Weert til vejrs på et hjørnespark fra Kasper Kusk, og med en hårtot headede Tom van Weert AaB på 3-0.

I tillægstiden blev kampen lukket, da 200-kamps jubilar Jakob Ahlmann slog et perfekt indlæg til Oliver Abildgaard, der headede 4-0-målet i kassen.

Køb din billet her.
Bemærk venligst, at både stå- og siddepladsbilletter giver adgang til AaB's fanafsnit, hvor der både er stå- og siddepladser. Du skal derfor blot selv vælge en vilkårlig billettype til kampen for at få adgang til AaB's afsnit. Du kan dog kun tilgå AaB's fanafsnit via Indgang C, der findes mellem Tårn 1 ved Netto og mobiltribunen ud mod Stensbjergvej.

Hvis du på forhånd havde købt billet til den kamp mod HB Køge, der er udsat til onsdag d. 27. november, er denne billet fortsat gældende.

Transport til og fra Køge:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Ved Stadion, 4600 Køge

Parkering: Der er mulighed for at parkere i nærområdet, hvor det anbefales, at søge mod Stensbjergvej for at parkere, hvis man kommer frem i egen bil. Planlæg din tur her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Storsejr over AC Horsens

24. november 2019 kl. 15:59 af Rasmus Estrup

Med fire mål efter pausen vandt AaB i dag 4-0 over AC Horsens og ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen. Målene blev sat ind af Frederik Børsting, Patrick Olsen, Tom van Weert og Oliver Abildgaard.

AaB's venstre back Jakob Ahlmann havde i dagens kamp 200-kamps jubilæum, og i første halvleg nåede han og holdkammeraterne to gange at juble, men begge gange blev jublen øjeblikkeligt indstillet.

I et rigtig godt AaB-opspil efter 12 minutter, sendte Patrick Olsen bolden dybt til Iver Fossum, der slap frit igennem med Matej Delac. Nordmanden valgte at spille bolden på tværs til en fri Frederik Børsting, som sparkede den i mål, men blev vinket offside.

Kort efter blev endnu en Frederik Børsting-scoring annulleret. Denne gang steg Jores Okore op til et hovedstød på kanten af det lille felt, men Matej Delac fik lappen på bolden og gav en ripost, som  Frederik Børsting hurtigt var over og satte i mål. Men igen flagede linjedommeren for offside, og scoringen blev fejlagtigt annulleret.

Tre minutter senere sendte gæsterne deres første afslutning fladt mod mål, men forsøget fra Louka Prip sad lige på Jacob Rinne. Samme destination havde et forsøg fra Nicolai Brock-Madsen en lille håndfuld minutter senere.

Midt i første halvleg forsøgte 200-kamps jubilaren sig med en frisk afslutning fra buen af feltet, men AC Horsens-keeperen fangede læderet.

I det 28. minut var Frederik Børsting atter på spil i offensiven. Med en genial hælaflevering fra Lucas Andersen kom Frederik Børsting igennem i AC Horsens-feltet. Dagens frontløber fik lokket Matej Delac til den anden side, men den maskerede afslutning fra Frederik Børsting ramte stolpen. Riposten jagtede Jakob Ahlmann, som også fik afsluttet fra yderkanten af feltet, men målmanden nåede tilbage og reddede forsøget.

Resten af første halvleg var AC Horsens mest faretruende, men skæve afslutninger og et par blokeringer holdt Jacob Rinne fra at blive tvunget til redninger.

Fra anden halvlegs start tog AaB igen fat om dirigentstokken, og Kasper Kusk fik en stor mulighed efter en hurtig kombination med Lucas Andersen, men venstrekantens forsøg blev reddet af Matej Delac.

Minuttet senere modtog Alexander Ludwig sin anden advarsel i kampen, da han hev en nødbremse på Frederik Børsting, og dermed blev AC Horsens reduceret til 10 spillere.

På det følgende indlægsfrispark var indskiftede Rasmus Thelander tæt på at sparke AaB foran fra nært hold, men igen leverede Matej Delac storspil i målet med en stærk parade.

10 minutter efter pausen fik Frederik Børsting for tredje gang i opgøret bolden over stregen. Denne gang blev der ikke dømt offside, men et forløsende AaB-mål. Forinden scoringen havde Kasper Kusk banket læderet på stolpen, og returen opfangede Frederik Børsting, som via AC Horsens keeperens handsker sendte bolden over stregen til 1-0.

Fem minutter efter var Frederik Børsting på spil igen, men denne gang gik afslutningen efter en cutback-aflevering fladt forbi mål.

Da stadionuret rundede en times spil blev det 2-0 til AaB. Patrick Olsen tog et par træk frem i banen og prøvede lykken fra distancen. Forsøget blev afrettet, bolden tog en bue over Matej Delac og fortsatte ind i netmaskerne.

10 minutter senere forsøgte Patrick Olsen sig med et nyt langskud, som han forsøgte at skrue op i fjerneste målhjørne, men bolden sneg sig et par centimeter forbi trekantssammenføjningen.

Et lille kvarter før tid prøvede Kasper Kusk sig også med et langskud. For tredje gang i kampen stod stolpen dog i vejen for AaB-mandskabet.

Et par minutter senere opstod et stort klumpspil få meter foran AaB-målet, og til stor lettelse for de rød-hvide, lykkedes det at holde læderet ude af målet.

I slutminutterne jagtede AaB gevaldigt endnu et mål, og efter 86 minutter headede indskiftede Tom van Weert bolden i nettet til 3-0.

I 90. minut udbyggede Oliver Abildgaard til slutresultatet 4-0.

Med sejren indtager AaB i skrivende stund fjerdepladsen i 3F Superligaen med 26 point.

På onsdag spiller AaB i Sydbank Pokalen på udebane mod HB Køge, og på søndag er der igen 3F Superligabold på Aalborg Portland Park, når Hobro I.K. kommer på besøg kl. 18.00. Køb billet til det opgør her.

Matchfacts - 3F Superligaen, 17. spillerunde

AaB-AC Horsens 4-0 (0-0)
55. min 1-0 Frederik Børsting, 61. min 2-0 Patrick Olsen, 87. min 3-0 Tom van Weert, 90. min 4-0 Oliver Abildgaard.
Advarsler AaB: Kasper Kusk (90)
Advarsler AC Horsens: Alexander Ludwig (40), Ayo Simon Okosun (53), Jonas Thorsen (75)