Sæsonkortholdere kan gratis tage ven med mod Hobro I.K.

25. november 2019 kl. 14:18

Når AaB søndag kl. 18.00 tager imod Hobro I. K. på Aalborg Portland Park, kan du som sæsonkortholder gratis tage en ven med til kampen mod Hobro I.K. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg 3F Superligakampen mod Hobro I.K. og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen ved "Brug Rabatkode/Gavekort" og anvend derefter rabatkoden for at reducere prisen til nul kroner

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod Hobro I.K. her.

Tags på denne nyhed

Utrolig målrig remis mod Brøndby I.F. i U/17 Ligaen

25. november 2019 kl. 10:06 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 2-4

Duellen i U/19 Ligaen mod Brøndby I.F. begyndte skidt for AaB-mandskabet, der i kampens andet minut kom bagud 1-0, da en Brøndby-spiller fik tid og plads til spadsere igennem AaB-feltet og sparke læderet i mål.

Senere i første halvleg blev det 2-0 til gæsterne, da en misforståelse i AaB-defensiven førte til Brøndby I.F.’s andet mål.

Efter en halv times spil kom AaB bedre med i opgøret, og inden pausen fik Søren Tengstedt reduceret på pausestillingen, da han krydrede en stærk solotur med et fladt skud i det lange til hjørne til pausestillingen 1-2.

Efter pausen overtog AaB fuldstændig styringen på kampen, og kom frem til flere store chancer. Midt i anden halvleg havde Marcus Hannesbo blandt andet et hovedstad på overliggeren efter oplæg fra Jonatan Flindt.

Et AaB-fejl et kvarter før tid gav dog AaB en kold spand vand i hovedet, da udeholdet udnyttede muligheden og bragte sig på 3-1. Den føring holdt kun ganske kort, da Brøndby I.F. kort efter atter kom på tavlen med scoringen til 4-1.

I 83. minut fik AaB’s Marcus Hannesbo pyntet på resultatet med en scoring til 4-2, hvilket også blev kampens endelige resultat, selvom AaB jagtede et comeback i slutminutterne.

- Som vi slutter første halvleg og starter anden halvleg, er det en kamp vi burde have fået point fra, og måske endda have vundet. I stedte ender vi med et stort nederlag, fordi vi begår for mange fejl, når vi møder hold, der presser os hårdt på bolden. Så det er noget, vi er nødt til at arbejde med i hverdagen, siger U/19-ligatræner David Olsen.  

På lørdag spiller AaB på udebane mod Lyngby Boldklub i årets sidste U/19-ligakamp. Inden opgøret indtager AaB 10. pladsen i U/19 Ligaen, mens lørdagens modstander, Lyngby Boldklub ligger på ottendepladsen med to point flere end AaB-holdet. 

U/17 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 5-5

Det var særdeles målrigt, da AaB og Brøndby I.F. lørdag tørnede sammen i U/17 Ligaen.

Udeholdet fra Brøndby fik en fremragende start på opgøret og var foran 3-0 efter blot en halv times spil.

Brøndby I.F. blev dog reduceret til ti mand kort før pausen, da et forsøg fra Christian Wagner blev reddet af en Brøndby-hånd, der ikke var målmandens. Samtidig fik AaB et straffespark, som Christian Wagner omsatte til en reducering til 3-1. 

Herfra overtog AaB alt spillet, og AaB kom ud til anden halvleg med en stor tro på, at opgøret kunne vendes på hovedet. Det lykkedes i dén grad.

Et flot hattrick af Oliver Ross og en scoring af Christoffer Ravn førte til en AaB-føring på 5-3 med 20 minutter igen. 

Desværre formåede Brøndby I.F. at komme tilbage i kampen med kun ti spillere på banen. Først reducerede gæsterne til 5-4 på et frispark, inden der også blev udlignet til 5-5. 

Mod slutningen var det ren kaosfodbold med muligheder i begge ender, men det blev ikke til flere end de ti mål og dermed en pointdeling. 

- Det var en surrealistisk kamp. Når man er bagud 3-0, vil man jo gerne sælge den for uafgjort, men når man så fører med to mål med 20 minutter igen og er en mand i overtal, så er det jo rigtig skuffende, at man ikke vinder. På det tidspunkt i kampen skal vi være bedre til at køre den hjem, så der er helt sikkert noget mentalt, der skal arbejdes med, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

AaB spiller igen i U/17 Ligaen 7. december på hjemmebane mod Randers Freja FC kl. 15.15.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-2

I U/15 Ligaen tabte AaB lørdag 2-0 på hjemmebane til Brøndby I.F. Indledningsvis var opgøret lige, men gæsterne bragte sig i front med 1-0 på en hjørnesparkskombination, der snød hjemmeholdet.

Kort inden pausen fordobledes føringen for Brøndby I.F., da et dybdeløb førte til 2-0-målet.

AaB formåede i anden halvleg ikke at true Brøndby-målet, og dermed endte opgøret også med et nederlag på 2-0.

Dermed går AaB’s U/15-ligahold på vinterpause på 10. pladsen med 11 point efter 12 kampe.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-AC Horsens 4-0

25. november 2019 kl. 07:03 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 4-0 på hjemmebane over AC Horsens i 3F Superligaen. I dette fyldige sammendrag kan du se chancer, mål og annullerede scoringer fra opgøret. 

Trods en målløs første halvleg fik Frederik Børsting bolden over stregen hele to gange i de første 45 minutter, men begge gange blev AaB's spydspids vinket for offside. Derudover havde Frederik Børsting også et træf på stolpen i første halvleg. 

Efter pausen fik AC Horsens udvist Alexander Ludwig, og derfra stod der AaB på det hele. 

Det udmøntede sig i et føringsmål af Frederik Børsting i 55. minut, og efter en time udbyggede Patrick Olsen føringen med et langskud, der blev afrettet. 

I 87. minut steg indskiftede Tom van Weert til vejrs på et hjørnespark fra Kasper Kusk, og med en hårtot headede Tom van Weert AaB på 3-0. 

I tillægstiden blev kampen lukket, da 200-kamps jubilar Jakob Ahlmann slog et perfekt indlæg til Oliver Abildgaard, der headede 4-0-målet i kassen. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Køge!

24. november 2019 kl. 18:04

Navn: Capelli Sport Stadion
Kapacitet: 4.000
Placering udebaneafsnit:  Indgang C

Billetpriser:
Børn U/16 år: Gratis
Voksen: 80,-
Pensionist: 40,-
Køb din billet her.
Bemærk venligst, at både stå- og siddepladsbilletter giver adgang til AaB's fanafsnit, hvor der både er stå- og siddepladser. Du skal derfor blot selv vælge en vilkårlig billettype til kampen for at få adgang til AaB's afsnit. Du kan dog kun tilgå AaB's fanafsnit via Indgang C, der findes mellem Tårn 1 ved Netto og mobiltribunen ud mod Stensbjergvej.

Hvis du på forhånd havde købt billet til den kamp mod HB Køge, der er udsat til onsdag d. 27. november, er denne billet fortsat gældende.

Transport til og fra Køge: 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Ved Stadion, 4600 Køge

Parkering: Der er mulighed for at parkere i nærområdet, hvor det anbefales, at søge mod Stensbjergvej for at parkere, hvis man kommer frem i egen bil. Planlæg din tur her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Tags på denne nyhed
'