Ross og Kaufmann med fra start i dansk nederlag

14. november 2019 kl. 08:07 af Martin Stigaard Skammelsen

Opgøret blev afviklet i Køge, hvor danskerne og finnerne efter første halvleg måtte gå fra banen uden at nogen af de to hold havde scoret.

Trods overtag i spil og chancer til danskerne, var det Finland der efter seks minutter af anden halvleg bragte sig i front 1-0.

Mikkel Kaufmann blev efter 66 minutter erstattet i det danske angreb, men desværre gjorde det ikke den store forskel, da finnerne efter 77 minutter øgede til 2-0.

Et sent dansk reduceringsmål efter 87 minutter bragte spændingen tilbage i kampen, men det blev ikke til yderligere scoringer, hvorfor Finland kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Næste opgør i EM-kvalifikationen spilles lørdag kl. 18.00, hvor Færøerne er modstanderen. .

Tags på denne nyhed

To AaB'ere på U/16-landsholdet

13. november 2019 kl. 12:14 af Martin Stigaard Skammelsen

Ved turneringen skal det danske U/16-landshold dyste mod Portugal, Tyrkiet og Belgien i dagene 24. november til 1. december.

Begge spillere er foreløbig noteret for to landskampe, hvor Gustav Dahl også har scoret en enkelt gang i landsholdstrøjen tilbage i august måned, da U/16-landsholdet sejrede 4-2 over Irland.

 

Tags på denne nyhed

AaB bliver officiel samarbejdspartner med Professionshøjskolen UCN

13. november 2019 kl. 08:30 af Martin Stigaard Skammelsen

Aftalen mellem de to parter er således en udvidelse og formalisering af et samarbejde, der har fungeret løbende i mere end ti år. 

- Vi har gennem mange år haft studerende fra UCN i praktik i AaB, hvor det primært har været studerende fra sport management-uddannelsen, der har været igennem huset for at suge erfaring og læring til sig. Det er en uddannelse med kvalitet, og i vores administration har vi i dag fire tidligere UCN-studerende ansat, hvilket næppe er tilfældigt. lyder det fra AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum. 

- De seneste år har vi haft praktikanter fra blandt andet serviceøkonom-uddannelsen, sport management-uddannelsen samt andre af UCN’s business-uddannelser, så da muligheden bød sig for at sikre et formaliseret samarbejde med UCN, var det ikke noget vi var i tvivl om, at vi gerne ville være en del af.

- UCN er en af de største uddannelsesinstitutioner i Nordjylland, og som en af regionens mest kendte aktører, vil vi på den front også gerne tage et endnu større ansvar og være med til at sørge for, at de studerende får noget reel erhvervserfaring på hånden inden de afslutter deres uddannelse, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Nye dimensioner i samarbejdet

Konkret betyder det udvidede samarbejde, at udvalgte studerende på UCN fremover får mulighed for at deltage i et talentprogram med udvidet praktik- og samarbejdsmuligheder, ligesom medarbejdere fra AaB også vil gæsteundervise på forskellige uddannelser på UCN Business med jævne mellemrum.

- Der er ingen tvivl om at AaB, qua sin markante position i Nordjylland, er en attraktiv samarbejdspartner for os, så vi er stolte over at have indgået denne aftale, udtaler Claus Jensen, studieleder på UCN Business’ top-up uddannelser.

- Det nye samarbejde giver os nogle interessante strenge at spille på, først og fremmest for vores studerende på en række forskellige uddannelser, der har mulighed for at indgå projektsamarbejde med, eller komme i praktik hos AaB, men også i forhold til at kunne trække noget erfaring fra den ”virkelige verden” endnu mere ind i undervisningen på UCN.

- Kombinationen af teori, praktisk erfaring og refleksion er grundfundamentet for os og i høj grad noget som efterspørges hos arbejdsgiverne, når de færdiguddannede studerende skal ud på jobmarkedet, og med et samarbejde som dette kan vi forhåbentlig gøre dem endnu mere attraktive for aftagerne, slutter Claus Jensen.

UCN Business dækker i dag 12 forskellige uddannelser, der alle vil have mulighed for at kunne indgå i samarbejdet med AaB.

Tags på denne nyhed

Nederlag til AaB's eSuperligahold

12. november 2019 kl. 08:56 af Martin Stigaard Skammelsen

9. runde: Randers FC-AaB

Først opgør stod mellem AaB's Mads "Skibsted" og Randers FC's Kjeldgaard. Og det var sidstnævnte der et minut før pausen i første opgør bragte kronjyderne i front 1-0. I anden halvleg øgede Kjeldgaard til 2-0, der også blev slutcifrene i kampen.

Dermed skulle Daniel "Shoppen" Mogensen hente en sejr på tre mål for at sikre sejren til AaB, men "Shoppen" måtte i stedet se sig slået 1-0 af Randers FC's Aagaard, der scorede kampens enlige mål i tillægstiden i anden halvleg. 

Tags på denne nyhed

Køb billet til KMD Cup 2020 i Odense

11. november 2019 kl. 14:31 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB skal fredag d. 10. januar forsvare titlen i KMD Cup i Jyske Bank Arena i Odense, hvor også værterne fra OB, samt Brøndby I.F., AGF og et sammensat Øens Hold fra Fyn deltager i indendørsstævnet.

Du har nu muligheden for at sikre dig billet til AaB-afsnittet.

 

Billetpriser

Børn u/15 år: 100 kr.

Voksen: 150 kr.

 

Billetter til AaB's afsnit kan købes via dette link

 

AaB’s fans placeres i afsnit K og A. I første omgang sælges billetterne til afsnit K, og skulle dette blive udsolgt åbnes afsnit A efterfølgende. Vær venligst opmærksom på, at fans af andre klubber ikke har adgang til AaB-afsnittet.


Kort over parkeringsmuligheder ved Jyske Bank Arena kan ses her.


Kampprogrammet for turneringen foreligger endnu ikke, men bringes naturligvis her på aabsport.dk så snart det offentliggøres.

Tags på denne nyhed