Alkoholfri øl på Aalborg Portland Park

27. november 2019 kl. 13:15

Efter interesse fra fans indføres der i en testperiode alkoholfri øl i specialølbarerne på Spar Nord- og Complea Tribunen samt i fanområdet.
Hazy IPA 0,5% er navnet på øllen, som er en uklar og ufiltreret IPA, brygget på hvede og havre, der giver øllen fylde. Den har karakter af citrus og tropiske frugter.

I specialølbarerne er der også er mulighed for at købe en række andre specialøl fra Royal Unibrews specialbrygserie, Anarkist, så tøv ikke med at kigge forbi baren, hvis du vil prøve en ny ølvariant til kampen.

Tags på denne nyhed

Bliv klædt rigtigt på til julen

27. november 2019 kl. 10:00

Eller er din bedstemors gamle strik krøbet i vask? Fortvivl ikke.

Det er nemlig stadigvæk muligt at få fat i årets julesweater fra AaB, så du kan blive klædt på til juletiden.
Du kan købe julesweateren på AaB Webshop samt i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod til de to kommende hjemmekampe mod Hobro I.K. og FC Nordsjælland.

Prisen for årets julesweater er 349,- for børn og 399,- for voksne og er gældende så længe lager haves.

Dahl indskiftet i U/16-landskamp mod Portugal

27. november 2019 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

U/16-landsholdet deltager i en miniturnering i Tyrkiet, og i går endte Danmarks første kamp 1-1 mod Portugal. Danskerne kom i foran i første halvleg, men portugiserne udlignede otte minutter efter pausen. 

Med cirka 20 minutter i banen kom Gustav Dahl fra AaB Talent på banen til sin tredje landskamp. 

Han og klubkammerat Marius Jacobsen har allerede torsdag en ny mulighed for at få spilletid for U/16-landsholdet, når Danmark møder Tyrkiet. 

Tags på denne nyhed

AaB misser eSuperliga Finals

26. november 2019 kl. 17:15 af Rasmus Estrup

eSuperliga - 14. runde: AaB-FC Nordsjælland 2-2

Inden opgøret lå AaB i Top-4, mens FC Nordsjællland jagtede dem fra sjettepladsen. I første opgør var Daniel “Shoppen” Mogensen dog stærk til at holde den tidligere verdensmester Al-Bacha bag sig, da "Shoppen” med en scoring tidligt i anden halvleg vandt 1-0 på hjemmebane.

Den føring kunne Jacob Kragelund desværre ikke holde mod HassanPlayer, der kom foran 1-0 efter en halv time og tidligt i anden halvleg udbyggede til 2-0. Selvom Kragelund reducerede til 2-1, vandt FC Nordsjælland samlet set på reglen om udebanemål.

eSuperliga - 15. runde: Brøndby I.F.-AaB 6-1

Dermed krævede det en storsejr over Brøndby I.F., hvis AaB skulle have en plads i Top-4, men sådan gik det desværre ikke. Tværtimod.

“Shoppen” kom tidligt bagud til N1klasjakobsen, og selvom det lykkedes “Shoppen” at udligne til 1-1, vandt Brøndby I.F. 3-1 med to mål i anden halvleg.

I returopgøret tabte Kragelund 3-0 til Dingo, og dermed blev det en samlet sejr til Brøndby I.F., hvilket betød, at AaB sluttede grundspillet på ottendepladsen, og dermed skulle møde Vejle Boldklub i eSuperliga Playoffs mandag aften.

eSuperliga Playoff: AaB-Vejle Boldklub 2-4

Mod Vejle Boldklub startede “Shoppen” ud mod Arrow, og en lige første halvleg endte 0-0. I anden halvleg viste Arrow stor effektivitet og scorede tre mål på sine tre chancer og vandt dermed 3-0 i en ellers jævnbyrdig affære.

Andet opgør var Kragelund oppe imod LordHjorth, og for at gøre vanskeligt vanskeligere scorede LordHjorth til 1-0, inden Kraglund nåede at røre bolden.

I starten af anden halvleg udlignede Kragelund til 1-1, og resten af halvegen fik Kragelund mange store chancer. Midt i anden halvleg kom den anden AaB-scoring til 2-1 efter to misbrugte kæmpechancer, og dermed manglede AaB to mål for at vende det samlede resultat til AaB-avancement. Trods en stor chance et kvarter før tid, kom AaB ikke nærmere et comeback, og dermed er sæsonen slut for AaB, som altså misser AaB eSuperliga Finals, der spilles 7. december.

(Der er endnu ikke video tilgængeligt fra playoffkampen mod Vejle Boldklub. Målene fra denne kamp lægges op på et senere tidspunkt)

 

Tags på denne nyhed

19 mand udtaget til pokalottendedelsfinale i Køge

26. november 2019 kl. 16:22 af Brian Andersen

HB Køge er efter 18 spillerunder i landets næstbedste fodboldrække placeret på en syvendeplads med 22 point.

Efter tirsdagens træning er følgende 19 spillere inklusive 11 egenudviklede folk fra AaB Talent og ni af AaB’s partnerklubber udtaget:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt og U/19 Ligaspiller Jeppe Pedersen.

Mikkel Kaufmann, Kasper Pedersen og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff kl. 18.00 på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark, og opgøret bliver ikke vist på TV, hvorfor livetweets kan følges på AaB’s officielle Twitter-profil.

Vinderen af duellen mellem HB Køge og AaB har i marts 2020 hjemmebane i kvartfinalen mod FC København.

Tags på denne nyhed