• Scouting U/9-U/12, scoutmøder vedr. tilbud om TOPcenterdeltagelse, se topcentertræninger med ”scout-øjne” etc.
    • Scouting i aldersgrupperne U/13-U/19, scouting internt til AaB's egne kampe, deltagelse i rekrutteringssamtaler, etc.

• At du evt. har erfaring med scouting. Men dette er dog ikke afgørende.
  • At du er en dygtig fodboldiagttager eller ønsker at blive det.
  • At du har kontakt til foreningslivet og ved, hvilke processer der foregår.
  • At du er i stand til at samarbejde med mange forskellige interessenter og på mange niveauer.
  • At du kan samarbejde i mindre teams af 5-10 personer, hvor du som ansvarlig vil få en væsentlig rolle i forhold til koordinering, opfølgning og øvrig lavpraktisk dialog.
  • At du tør, vil og kan udfordre en eksisterende klub og dens scouting.
  • At du har mulighed for at scoute hverdagsaftener og weekend - både lørdag og søndag. Du er fleksibel og har mulighed for at tilrettelægge dit ugeprogram efter ugens kampe og forventes mindst af se 2-3 ugentlige kampe.
  • At du besidder gode IT-kompetencer.

Vi tilbyder:

• Et oplæringsforløb med løbende uddannelsesaftener i scouting.
  • Et talentmiljø som er i toppen af dansk talentudvikling.

Ansøgningen skal indeholde:

• Kvalifikationer & CV.
  • Overvejelser om hvordan AaB Talent vil finde, skabe og uddanne fremtidens fodboldspiller.

Opstart og deadline:

• Opstart: 1-1-2020
  • Senest deadline for ansøgning den 9-12-2019

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte talentchef Anders Damgaard på ad@aab-as.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tre sejre sender AaB i Top 4 i eSuperligaen

20. november 2019 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Runde 11: AaB-Vejle 2-1

AaB vandt søndag første eSuperligakamp over de tidligere eSuperligafinalister fra Vejle Boldklub.

Daniel “Shoppen” Mogensen startede på hjemmebane mod Bech, og her var det Bech, der bragte Vejle Boldklub foran 1-0 midt i første halvleg. I løbet af anden halvleg havde “Shoppen” et brag på stolpen, inden udligningen til 1-1 blev sendt i netmaskerne i 89. minut.

I anden duel sad Jacob Kragelund over for LordHjorth, som havde et par gode muligheder, inden Kragelund i 88. minut scorede sejrmålet til 1-0, hvilket sikrede AaB en samlet sejr på 2-1.

Runde 12: Lyngby-AaB 2-2

I weekendens anden kamp hentede AaB endnu en sejr på reglen om udebanemål mod eSuperligaens førsteplads, Lyngby Boldklub.

Daniel “Shoppen” Mogensen lagde ud med en udekamp mod Mr. Lillelys, og AaB kom foran cirka midtvejs i første halvleg med 1-0. I løbet af anden halvleg nettede Mr. Lillelys dog to gange, og eSuperligaens førerhold tog dermed første stik i duellen med 2-1.

I returopgøret mødte Jacob Kragelund Don Oli, og lige inden pausen sparkede Kragelund AaB foran 1-0, og til trods for et stolpeskud fra Lyngby-mandskabet holdt det resultat kampen ud, hvilket betød, at AaB snuppede en samlet sejr på reglen om udebanemål.

Runde 13: SønderjyskE-AaB 0-5

I mandagens sidste kamp vandt AaB stort over eSuperligaens bundprop, SønderjyskE.

AaB begyndte på udebane, hvor Daniel “Shoppen” Mogensen mødte Rabeck, og AaB-spilleren scorede nordjydernes første mål efter 15 minutter. Andet mål faldt ti minutter før pausen, og efter en times spil færdiggjorde “Shoppen” sin fine præstation med 3-0-målet.

Den sejr skulle Jacob Kragelund forsvare mod Banzy_3g, og i opgørets niende minut gjorde Kragelund det til 1-0, og fem minutter efter pausen afgjorde AaB-kaptajnen kampen med målet til 2-0, der gav AaB en samlet sejr på 5-0.

De tre sejre i træk betyder, at AaB inden de to sidste grundspilskampe indtager fjerdepladsen i eSuperligaen. Top 4 i slutspillet går direkte videre til eSuperliga Finals, mens femtepladsen til 12. Pladsen skal i eSuperliga Playoffs for at spille sig videre til eSuperliga Finals.

I næste runde møder AaB først FC Nordsjælland, der ligger på sjettepladsen, inden det i sidste opgør gælder Brøndby I.F., der indtager andenpladsen.

Ross anfører i stærkt U/19-avancement til Elite Round

19. november 2019 kl. 16:21 af Rasmus Estrup

Med en sejr over Færøerne og et nederlag til Finland i de to første kampe ved EM-kvalifikationen, var Danmarks U/19-landshold tvunget til en sejr over Frankrig, der forinden havde slået både Færøerne og Finland med en samlet målscore på 7-0, hvis ambitionen om videreavancement skulle opfyldes.

Danskerne, der var anført af AaB's Mathias Ross, formåede at levere det påkrævede resultat, da det danske sejrsmål til 1-0 blev sendt i nettet i opgørets sjette minut.

Danmarks sejr på 1-0 betød ovenikøbet, at danskerne snuppede førstepladsen i sin pulje, fordi holdet var bedre indbyrdes end Frankrig. Dette blev først gældende, da Finland to minutter før tid i sin kamp mod Færøerne scorede selvmål, og dermed måtte nøjes med samlet fire point, mens Frankrig og Danmark begge opnåede seks point.

Både Danmark og Frankrig er dermed videre til næste runde i EM-kvalifikationen; den såkaldte Elite Round, der spilles til foråret.

Der er lodtrækning til Elite Round 3. december, hvor der formes syv grupper med fire hold i hvert. De syv gruppevindere går videre til sommerens U/19 EM-slutrunde, som spilles i Nordirland, der som værtsnation er sikret deltagelse.

Kom med til det nordjyske ølvalg i Brønderslev og Støvring

19. november 2019 kl. 12:48 af Martin Stigaard Skammelsen

Fik man i første omgang ikke tilmeldt sig AaB's ølvalg om den kommende fanøl fra Royal Unibrew, så kan det stadig nås hvis man vil deltage i ølvalget i Brønderslev tirsdag aften, Støvring onsdag aften eller i København den 5. december.

Til hver valgaften vil der være besøg af spillere fra AaB’s Superligatrup, der vil give interviews og skrive autografer, mens Royal Unibrew også stiller i stærkeste opstilling med en kyndig ølekspert, der vil guide deltagerne igennem en ølsmagning på flere varianter, blandt hvilke der efterfølgende skal stemmes.

Når alle valgarrangementer er gennemført, findes en vinder, og den endelige øl sættes i produktion med forventet lancering i foråret 2020.

Hertil kommer også, at der blandt alle deltagere på hvert ølvalgsted vil være lodtrækning om en række præmier.

De resterende ølvalgsteder og datoer er:

• 19. november kl. 19.00-21.00 hos Spar Nord i Brønderslev - 45 pladser
  • 20. november kl. 19.00-21.00 på Platon Bodega i Støvring - 70 pladser
  • 2. december kl. 19.00-21.00 i AaB Pubben på Aalborg Portland Park - 66 pladser IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
  • 5. december kl. 17.45-19.45 på Rosie McGee’s i København - 50 pladser - OBS ændret tidspunkt

Der er gratis deltagelse til hver af de fem valgaftener, dog med begrænsning på antallet af deltagere hvert sted, hvorfor tilmelding til arrangementerne er nødvendig. Hver deltager kan maksimalt tilmelde to personer pr. arrangement og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Deltagelse i arrangementerne er kun muligt for personer på 18 år eller derover.

AaB og Royal Unibrew glæder sig til at møde AaB-fans i hele Nordjylland og København.

Se U/21-landsholdet på Aalborg Portland Park i aften

19. november 2019 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold med Søren Tengstedt i truppen står i aften over for Malta i femte EM-kvalifikationskamp.

Danmark har hidtil vundet de fire forrige kampe og indtager dermed førstepladsen i gruppen med maksimumpoint, mens aftenens modstander, der blot har spillet tre kampe i EM-kvalifikationen, står med et point på kontoen.

Hvis Søren Tengstedt skulle få spilletid i aften, vil det være hans første optræden i landsholdsdragten.

Aftenens kamp spilles på Aalborg Portland Park, og der er kampstart kl. 18.00. Det er gratis entré for alle interesserede.