Hele Nordjyllands Hold besøger Nørhalne onsdag

19. marts 2019 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Partnerklubben Fremad Nørhalne får i morgen kl. 16.00 besøg af hele Nordjyllands Hold.

AaB's Superligatrup vil under besøget træne med de fremmødte børn og skrive autografer, ligesom der også vil blive uddelt goodiebags til de første 300 børn.

Programmet for onsdag eftermiddag er som følger: 

Kl. 16.00: Træn med Superligatruppen på banerne ved Fremad Nørhalne
Kl. 17.15: Autografskrivning og uddeling af AaB-goodiebags
Kl. 18.00: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

Adressen for klubbesøget i Fremad Nørhalne er Gustav Zimmersvej 27, Nørhalne, 9430 Vadum.

 

Tags på denne nyhed

Thellufsen indkaldt til U/21-landsholdet

18. marts 2019 kl. 14:33 af Rasmus Estrup

Rasmus Thellufsen er blevet efterudtaget til det danske U/21-landshold, der står foran to testkampe mod Frankrig og Belgien. På onsdag spiller Danmark mod Belgien i Slagelse, mens danskerne møder Frankrig på søndag i Brest. 

Rasmus Thellufsen er anden AaB-spiller i U/21-landsholdstruppen, da Oliver Abildgaard også er med i truppen. Ligeledes er den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle også med i truppen. 

Hidtil har Rasmus Thellufsen spillet tre kampe for U/21-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Uafgjort i U/17 Ligaen mod Vejle Boldklub

18. marts 2019 kl. 10:25 af Rasmus Estrup

Efter tre sejre i træk i U/17 Ligaen måtte AaB i weekenden nøjes med et point, da Vejle Boldklub gæstede kunststofbanen på Hornevej i en kamp, der endte 1-1. 

Opgøret var rodet fra begyndelsen, og begge hold fik et par gode muligheder i første halvleg, selvom spillet ikke flød. Gæsterne ramte blandt andet stolpen, mens der også var en god mulighed til Marcus Hannesbo fra AaB. 

Efter pausen havde AaB overtag i spil og chancer. Ikke mindst efter at Vejle Boldklub fik en udvisning efter 53 minutter. 

70 minutter inde i opgøret kunne hjemmeholdet så bringe sig i front, da Christoffer Ravn med et præcist, fladt indlæg fandt Oliver Børsting, som sparkede bolden over stregen til 1-0. 

Føringen holdt dog ganske kortvarigt, da Vejle Boldklub på et langskud udlignede til slutresultatet 1-1 efter 75 minutter.  

- I første halvleg får vi ikke spillet det spil, vi gerne vil. Men i anden halvleg vader vi i chancer. Vi har et overtag før udvisningen, og da vi kommer en mand i overtal, skal vi score minimum et mål mere, end det er tilfældet, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

AaB ligger nu på 11. pladsen i U/17 Ligaen og spiller først igen en ligakamp 30. marts på hjemmebane mod SønderjyskE kl. 15.15.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-AGF 3-1

18. marts 2019 kl. 07:12 af Rasmus Estrup

AaB besejrede søndag AGF med 3-1, da de to jyske hold tørnede sammen på Aalborg Portland Park i Superligaens grundspil. 

AaB jagtede en plads i Top 6, men trods sejren mislykkedes missionen på grund af målscoreren. 

AaB begyndte ellers fint spillemæssigt, og efter 37 minutter scorede Kasper Pedersen et hovedstødsmål efter oplæg fra Kasper Kusk. 

Kort inden pausen udlignede AGF's Jakob Ankersen til 1-1. 

I 59. minut leverede Lucas Andersen og Patrick Kristensen et godt sammenspil, inden højrebacken flot scorede til 2-1. 

Minuttet senere blev AGF's Benjamin Hvidt udvist, hvilket gav AaB et stort spilovertag, og cirka ti minutter før tid scorede Lucas Andersen opgørets sidste mål, da han fra distancen nettede i fjerde Superligakamp i træk. 

Tags på denne nyhed
'