Fire AaB’ere udtaget til U/19-landsholdet

8. marts 2019 kl. 13:23 af Brian Andersen

Første kamp afvikles 20. marts mod Grækenland, mens Tjekkiet er modstanderen tre dage senere.

Endeligt sluttes der af 26. marts i et opgør mod værtsnationen England.

Tredje storsejr til Ravn og U/16-landsholdet

8. marts 2019 kl. 13:12 af Brian Andersen

Dermed hentede det danske U/16-landshold tre sejre af tre mulige ved denne uges UEFA development-turnering, hvor både Skotland og Malta tidligere er blevet overvundet.

Christoffer Ravn var i sin niende U/16-landskamp på banen indtil et kvarter inde i anden halvleg, hvor stillingen var 3-0.

Tags på denne nyhed

Risgård stopper karrieren til sommer

7. marts 2019 kl. 10:06 af Brian Andersen

36-årige Kasper Risgård har vundet to danske mesterskaber og en pokaltitel med AaB, hvor han i flere år er blevet hyldet af supporterne for ”at score, når han vil”.

Især huskes Kasper Risgård givetvis af de fleste for sin scoring i guldkampen mod Brøndby I.F. i 2008 og for sin jubel i et direkte TV-interview, da mesterskabet blev sikret i Slagelse i 2014.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Kasper Risgård er en stor del af AaB’s historie, og som en af klubbens vigtigste spillere gennem tiderne fortjener han om nogen at få et værdigt exit på en flot karriere.

- Som spiller og som person er Kaspers kvaliteter velkendte med spilintelligens og ærgerrighed som varemærker – også selvom han i de seneste måneder har fået længere og længere til fast spilletid.

- Vi ved, at beslutningen har været vanskelig for Kasper, men vi er overbeviste om, at der nu vil byde sig nye succesoplevelser til, når han har fundet endeligt frem til, hvad han nu ønsker at beskæftige sig, og vi vil gerne takke ham for altid at have været en fantastisk ambassadør for vores klub, slutter Allan Gaarde.

Kasper Risgård, der oprindeligt kom til AaB som juniorspiller fra partnerklubben Aars I.K., vendte i sommeren 2013 tilbage til AaB efter fire års fravær med afstikkere i græsk og tysk fodbold samt et ophold hos Silkeborg I.F.

Den første Superligakamp for AaB blev spillet i april 2003.

- Jeg har været en del af gamet i mange år, og når kærligheden til fodbolden som helhed og til AaB som klub er så stor, som den er, så er belutningen om at stoppe også ufattelig svær at tage, siger Kasper Risgård.

- Men jeg føler, at tidspunktet er det rette nu, hvor jeg jo sagtens kan se, at der står andre foran mig, men jeg vil gerne indrømme, at det gør forbandet ondt at nå frem til den erkendelse, konstaterer Kasper Risgård.

- For mig gælder det nu om at glæde mig over de sidste måneder af mit fodboldliv, og forhåbentlig kan vi få en stærk afslutning på sæsonen. Og så ser jeg frem til en fremtidig karriere i erhvervslivet, hvor jeg er åben over for det meste, fortæller Kasper Risgård, der sideløbende med fodbolden har uddannet sig inden for international handel og marketing.

- Endelig vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige foreløbigt tak til alle, jeg har været i berøring med i min tid i AaB, hvilket ikke mindst gælder fansene, og jeg har tænkt mig også at score mit mål nummer 50 for klubben, lyder det afslutningsvis og med et glimt i øjet fra Kasper Risgård.

Udover sine foreløbige 336 officielle kampe (14. flest i AaB’s historie siden 1885) og 49 scoringer, så er Kasper Risgård også noteret for en ligalandskamp og tre U/20-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

Tætte nederlag i eSuperligaen

7. marts 2019 kl. 08:09 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter en fornem start på anden sæson af eSuperligaen i sidste uge, kom AaB-mandskabet ned på jorden igen, da det i denne uges to kampe blev nederlag til henholdsvis SønderjyskE og AC Horsens.

Dermed er AaB fortsat på seks point efter fire spillede runder, hvilket rækker til en foreløbig 7. plads. 

AaB-SønderjyskE 2-4

I tredje runde var SønderjyskE modstanderen for AaB. 

Første kamp blev spillet af AaB-anfører Jacob Kragelund, der mod SønderjyskEs Banzy kom bagud 1-0, inden der i anden halvleg blev udlignet til slutresultatet 1-1.

I anden kamp var det Daniel ”Shoppen” Mogensen, der på hjemmebane dystede mod Østergaard, og det var de lyseblå fra SønderjyskE der bragte sig foran både 1-0 og 2-0, inden AaB reducerede til 2-1 før pausen. Kort før slutfløjt øgede SønderjyskE til 3-1, hvilket betød et samlet nederlag på 2-4 over de to kampe.

 

AaB-AC Horsens 1-1

Fjerde runde mod AC Horsens blev en særdeles målfattig affære. Første opgør på udebane stod mellem Daniel "Shoppen" Mogensen og Legind fra hjemmeholdet, og det blev en kamp uden de store muligheder, hvor største højdepunkt var et annulleret mål til AC Horsens.

Dermed var stillingen fortsat 0-0 inden anden kamp, hvor Jacob Kragelund på hjemmebane tog imod AC Horsens' Jenner.

Her var det AaB der fik den bedste start på kampen med en scoring til 1-0 midtvejs i første halvleg. Glæden blev dog kortvarig, da Jenner fik udlignet føringen kort efter. Anden halvleg kastede heller ikke scoringer af sig, hvorfor AC Horsens efter samlet 1-1 tog sejren på reglen om udebanemål. 

Tags på denne nyhed

Ravn og U/16-landsholdet i ny 4-0 sejr

7. marts 2019 kl. 07:55 af Brian Andersen

I det første opgør i mandags gik det ud over Skotland, mens det i gårsdagens duel var værtsnationen, der blev besejret med 4-0.

I sin ottende U-landskamp fik Christoffer Ravn spilletid i det sidste kvarter.

Fredag venter den sidste kamp under opholdet, når Albanien i morgen formiddag er modstanderen.

Tags på denne nyhed
'