Alle mand til Næstved!

11. marts 2019 kl. 12:50

Navn: ProfaGroupPark
Kapacitet: 10.000

Billetpriser i forsalg: 
Almindelig: 100,-
Pensionist: 50,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag: 
Almindelig: 120,-
Pensionist: 60,-

Information omkring udebaneafsnit
Udebaneafsnittet på ProfaGroupPark er består udelukkende af ståpladser og er ikke overdækket.

Transport til og fra Næstved

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her. 

Adresse:
Rolighedsvej 25, 4700 Næstved

Billedet til højre viser henholdvis udebaneafsnittets placering samt anbefalet parkeringspladser til AaB-fans. For at komme frem til parkeringspladsen ved udebaneafsnittet, skal adressen Rolighedsvej 25, 4700 Næstved benyttes.  

Kørselsvejledning til og fra Næstved Stadion findes her.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Flere eSuperligakampe på Canal9

11. marts 2019 kl. 12:15 af Rasmus Estrup

eSuperligaen er i fuld sving med anden sæson, og nu bliver det lettere at følge med som tv-seer. Alle kampene der sendes på A-stream på Dplay, vises nemlig også på Canal9 fra denne uge.

Dermed viser Canal9 fire kampe pr. runde af eSuperligaen i stedet for blot to, som det har været tilfældet i de fire første runder. 

Alle kampene vises også fortsat på Dplay på både A-stream og B-stream, og fra denne uge vil disse kampe blive vist gratis på Dplay - altså foran Dplays betalingsmur. 

Ændringerne betyder, at Canal9 fra femte runde og fremefter sender eSuperliga fra 18.00 til 23.00. De forskellige kampe vil derfor nu begynde kl. 18.15, kl. 19.30, kl. 20.45 og kl. 21.45. 

Tirsdag kl. 21.45 spiller AaB mod OB på Dplay's B-stream og onsdag kl. 20.45 møder AaB FC Midtjylland i en kamp, der ligeledes kan ses på B-stream på Dplay. 

Tags på denne nyhed

Vindblæst dobbeltsejr til AaB Talent

11. marts 2019 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Lyngby Boldklub 3-0

AaB's U/19-ligahold vandt også forårets anden kamp, da Lyngby Boldklub lørdag gæstede den vindblæste bane på Hornevej. 

I en rodet kamp, hvor vinden gjorde det vanskeligt at spille poleret, var AaB generelt i kontrol, og efter syv minutter kom nordjyderne i front, da et hjørnespark dumpede ned for fødderne af Wessam Abou Ali, der resolut sparkede AaB foran 1-0.

Efter cirka et kvarters spil fordoblede Mikkel Kaufmann AaB's føring, da han sparkede en cutback-aflevering fra Oliver Klitten sikkert i mål.

AaB havde kampen igennem flere gode tilbud, men træværket og en velspillende Lyngby-målmand stod ofte i vejen, mens Marcus Bundgaard i AaB-målet blot skulle diske op med en enkelt god redning i kampen.

Gæsterne pressede højere efter pausen, men AaB fastholdt kontrol over kampen, og mod slutningen af opgøret lukkede Patrick Björkman målscoringen, da han ved scoringen til 3-0 samlede op på en ripost fra Jeppe Pedersens frispark. 

- Vi leverede en god, gedigen indsats. Vi havde kontrol i et ellers rodet kampbillede, hvor Lyngby Boldklub med et højt pres gjorde et svært for os at spille os igennem. Men med en overvægt af gode chancer var sejren aldrig i fare, siger U/19-ligatræner David Olsen.  

Med sejren indtager AaB fortsat andenpladsen i U/19 Ligaen fem point efter FC Midtjylland på førstepladsen. AaB's næste kamp i U/19 Ligaen venter først lørdag 23. marts på udebane mod Esbjerg fB. 

U/17 Ligaen: AaB-Lyngby Boldklub 1-0

AaB's U/17-ligahold hev tredje sejr og tredje rene bur på stribe, da holdet lørdag slog Lyngby Boldklub i en lige så vindpåvirket affære på Hornevej. 

AaB var ramt af modvind i første halvleg, men formåede det til trods at holde gæsterne fra store chancer. 

Omvendt kom nordjyderne frem til flere gode muligheder og havde blandt andet et forsøg på trekantssammenføjningen og et par andre store chancer, som blev misbrugt, inden sejrsmålet faldt fem minutter før tid. 

Christian Wagner lagde med brystet bolden af til Oliver Børsting, som med en præcis stikning igen fandt Christian Wagner, der køligt sendte kuglen forbi Lyngby-keeperen til sejrsresultatet 1-0. 

- Vinden gjorde, at det blev en meget rodet kamp, hvor det var svært at fastholde kontrollen over bolden. Defensivt stod vi meget stabilt og holdt Lyngby Boldklub fra fadet. Offensivt havde vi også en række gode muligheder, så der var en lille pil op i begge ender af banen, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

Med sejren kravler AaB op på niendepladsen i U/17 Ligaen før næste kamp, der spilles på lørdag på hjemmebane mod Vejle Boldklub kl. 15.15. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Brøndby I.F.-AaB 3-3

11. marts 2019 kl. 07:51 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se et fyldigt sammendrag af søndagens Superligaopgør mellem AaB og Brøndby I.F. på Brøndby Stadion. Et opgør der endte 3-3 efter tre scoringer i hver halvleg. 

AaB begyndte målfesten efter blot fire minutter, da Kasper Kusk sparkede et indadskruet hjørnespark direkte i mål. 

Midt i første halvleg udlignede Kamil Wilczek på et straffespark, som blev dømt imod Oliver Abildgaard. 

Tom van Weert svarede igen efter lidt over en halv times spil, da han vandt bolden på modstandernes halvdel og sikrede sig selv en friløber, som han køligt eksekverede. 

AaB gik til pause foran 2-1, men 45 sekunder efter pausen udlignede Email Wilczek igen. Denne gang til 2-2. 

En time inde i kampen var det så hjemmeholdets tur til at komme foran, da Ante Erceg sparkede læderet ind bag en ellers velspillende Jacob Rinne til 3-2. Men igen svarede AaB lynhurtigt tilbage med et mål af Lucas Andersen direkte på frispark. 

Dermed endte den underholdende affære 3-3, og du kan se alle mål og de øvrige muligheder i opgøret ovenfor. 

Tags på denne nyhed
'