Okore: Det gælder liv eller død for os på søndag

9. maj 2019 kl. 13:51 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold har alt at spille for, når AaB på søndag kl. 18.00 gæster AGF i returopgøret i første runde af Europa Playoff. 

- Det gælder liv eller død i forhold til, om vi fortsat skal spille med, hvor det er sjovt, og kæmpe om en plads i Europa i sidste ende. For at nå målet om Europa skal vi først og fremmest forbi AGF på søndag, så det er en alt eller intet-kamp for os, siger Jores Okore til aabsport.dk. 

AaB har noget at revanchere fra seneste opgør. Første opgør på Aalborg Portland Park endte nemlig med et nederlag til AaB på 1-0, da Jakob Ankersen scorede sejrsmålet for AGF kort før pausen. 

- Vil vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde og komme tilbage på sporet. Men det kræver, at vi bliver bedre på bolden, finder vores positioner hurtigere og ikke mindst er fysisk meget stærkere, end vi viste i søndags, siger han.

- Vi skal først og fremmest vinde vores dueller og andenbolde, så vi får mere tid på bolden. Vinder vi duellerne, skal det andet nok komme, og så ser jeg rigtig gode muligheder for, at vi kan slå AGF på udebane, siger Jores Okore og kigger til AaB’s stærke udebanestatistik i denne Superligasæson. 

Hidtil i denne sæson har AaB blot tabt tre udekampe i Superligaen, mens det omvendt er blevet til seks sejre og syv afgjorte kampe. 

- Vi har tidligere i sæsonen leveret godt mod AGF, og med tanke på vores fine præstationer på udebane igennem sæsonen er jeg sikker på, at vi kan bryde AGF's sejrsrække og spille os videre til næste runde i Europa Playoff, siger Jores Okore. 

Kampen på søndag spilles som nævnt kl. 18.00 på Ceres Park. Du kan læse mere om, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold til opgøret her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Spillere på besøg hos Skyggebørn

8. maj 2019 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

I dette forår går AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning til Skyggebørn. Dermed modtager Skyggebørn 2 kr. pr. tilskuer til AaB's Superligahjemmekampe af AaB og Spar Nord Fonden. 

Skyggebørn er en forening, der gennem samtalegrupper hjælper børn og unge i sorg. Og til en af samlingerne var Jores Okore, Frederik Børsting og Wessam Abou Ali på besøg, hvor de sammen med de unge fik lavet mad og hyggede sig. 

AaB TV var med, og du kan se indslag fra besøget hos Skyggebørn i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Udsalg af hjemmebanetrøjen

8. maj 2019 kl. 08:00

I dag kan du spare 20% på hjemmebanedragten. I morgen kan du spare 30%, fredag er det 40%, og således hæver vi rabatsatsen med 10% hver dag frem til søndag.

Tilbuddet gælder på trøje, shorts og strømper frem til søndag eller så længe lager haves, hvorfor visse størrelser kan blive udsolgt i løbet af ugen.

Så spørgsmålet er. Hvor længe tør du vente?

OBS: Vi tager forbehold for udsolgte størrelser og spillertryk

Tags på denne nyhed

Alle mand til Aarhus!

7. maj 2019 kl. 08:25

Navn: Ceres Park
Kapacitet: 19.500
Kapacitet udebaneafsnit: 1.400
Placering udebaneafsnit: Århus Charter-Tribunen 

Billetpriser i forslag:
Alle kategorier: 100 kr.
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
Alle kategorier: 120 kr.

Transport til og fra Ceres Park

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen. Læs mere og bestil her. 

Vesttribunen arrangerer bustur. Læs mere på www.facebook.com/Vesttribunen.

Kør selv:

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

Ruteplanlægger og yderligere informationer om udebaneafsnittet - klik her.  

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed

Snævert nederlag trods overtag til AaB-reserver

6. maj 2019 kl. 16:35 af Rasmus Estrup

Resultatet af dagens kamp i Reserveholdsturneringen endte ligesom Superligakampen i går med en sejr til AGF på 1-0 over AaB. 

AaB lagde ellers fint fra land og kontrollerede kampen første halvdel af første halvleg, men cirka midtvejs i halvlegen scorede AGF til 1-0. Frem mod pausefløjtet var opgøret en mere rodet affære. 

Hele anden halvleg var det AaB, der havde overtaget, og hjemmeholdet viste sig kun meget sjældent på nordjydernes halvdel. 

I den anden ende opstod der blandt andet store muligheder til Jakob Blåbjerg og U/19-ligaspillerne Gabriel Adriano Alves Christensen, Thomas Albert Christiansen og Nicolai Laursen, men ingen af mulighederne blev udnyttet, og derfor endte det med et nederlag på 1-0. 

- Det er lidt surrealistisk, at vi må tage hjem uden point, når man ser på både spil og chancer, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der sammen med assistenttræner Allan K. Jepsen og udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Marcus Bundgaard (U/19 Liga)
Kristoffer Pallesen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Filip Lesniak
Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard
Nicolai Laursen (U/19 Liga), Philipp Ochs, Søren Tengstedt (U/19 Liga)

I pausen kom Robert Kakeeto samt U/19-ligaspillerne Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen på banen i stedet for Oliver Abildgaard, Kasper Pedersen og Kasper Risgård. Med cirka et kvarter tilbage blev også U/19-ligaspiller Gabriel Adriano Alves Christensen sendt i aktion. 

Med nederlaget ligger AaB på tredjepladsen i Reserveholdsturneringen med en kamp tilbage. Den sidste kamp spilles 20. maj kl. 14.00 på hjemmebane mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed
'