Gentegn og få to måneder gratis sæsonkortabonnement

28. maj 2019 kl. 14:00 af Simon Vangsgaard Jensen

Gentegn og bevar din faste plads
Nu kan du gentegne dit sæsonkort og fastholde din sædvanlige plads. Gentegningsperioden varer til og med 14. juni, hvorefter din plads vil blive frigjort til åbent salg.

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. Har du for eksempel et voksenkort til Weber Tribunen, svarer det en besparelse på 278 kr., herefter er prisen 139 kr. pr. måned. 

Bemærk at prisen for et abonnement til børn er sænket på siddepladserne (Weber Tribunen). Dette skyldes nye tiltag fra den nye sæson, såsom at familieafsnittet flyttes fra 3F Tribunen til Weber Tribunen. 
Læs mere om flytningen af familieafsnittet her

Sæsonkortabonnement er en fleksibel løsning, der varer så længe, du ønsker
Ved at tegne et abonnement, sikrer du din faste plads lige så længe, du ønsker. 
For et nytegnet abonnement er der blot 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men blot betale for sæsonen 2019/2020, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort og dermed beholde din faste plads. 

Tags på denne nyhed

Nyt familieafsnit navngives Theodors Familiezone

28. maj 2019 kl. 10:35

AaB har således valgt at imødekomme input fra tilskuere på familietribunen, der gerne ville have mulighed for at komme tættere på den gode stemning på Spar Nord Tribunen.

Det bliver nu muliggjort, i det Theodors Familiezone vil være at finde i blokkene A og B på nederste tribuneafsnit på Weber Tribunen. Her vil der fremover komme ekstra fokus på børn og børnefamilier via bl.a. aktiviteter og et særligt sortiment for børn i boden nærmest de nye familiepladser.

- I AaB arbejder vi hele tiden med at forbedre kampoplevelsen for vores tilskuere, og et af de store ønsker vi har, er at skabe et bedre afsnit på Aalborg Portland Park for børn og familier, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Med Theodors Familiezone, der nu befinder sig på langsiden, håber vi at gøre det endnu mere attraktivt for børn og børnefamilier at komme til vores kampe, hvor oplevelsen med denne ændring gerne skulle blive endnu større, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Faste lave priser for børn
I forbindelse med den nye, forbedret familiezone vil priserne på billetter og børnesæsonkort samtidig blive ensrettet på hele Aalborg Portland Park, således at prisen fremover er 45 kroner pr. måned med sæsonkortabonnement eller 499 kroner for et sæsonkort til sæsonen 2019/2020. Billetprisen er 50 kr.

AaB håber at se endnu flere børn og børnefamilier i det nye familieafsnit i den kommende sæson 2019/20.

Tags på denne nyhed

Lasse Stensgaard fortsætter som assistent i AaB

28. maj 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Lasse Stensgaard, der til august færdiggør sin P-licens, har siden nytår fungeret som assistenttræner for Superligaholdet sammen med Allan K. Jepsen. En rolle den tidligere U/19 Ligatræner fortsætter i efter sommerferien.

- Lasse er et stort trænertalent, og hans samarbejde med cheftræner Jacob Friis og det øvrige trænerteam har fungeret rigtig godt i dette halve år. Han er en vigtig del af det unge og sultne trænerteam, vi har fået skabt i AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Vi er i gang med nogle tiltag i forhold til træningsmetodik og udviklingen af vores spillestil, og det vil jeg gerne være med til føre videre og se udbyttet af, siger Lasse Stensgaard, der oprindeligt kun var udset til at udfylde assistenttrænerrollen indtil udgangen af denne sæson.

- Rollen som assistenttræner for Superligaholdet har overrasket mig positivt. Det er spændende, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i trænerteamet, siger Lasse Stensgaard, der fortsætter i AaB’s trænerteam, der desuden består af Jacob Friis, assistenttræner Allan K. Jepsen, målmandstræner Poul Buus, fysisk træner Ashley Tootle og udviklingschef Poul Erik Andreasen.

Hos AaB Talent fortsætter David Olsen og Nikolaj Hørby som cheftrænere for henholdsvis U/19 Ligaholdet og U/17 Ligaholdet, mens Claus Bech Jørgensen træder til som U/15 Ligatræner. Om trænerkabalen i ungdomsafdelingen udtaler talentchef Anders Damgaard:

- I U/19 Ligaen har David Olsen tydeligt bevist, at han har kunnet tage næste skridt og gå et alderstrin op, hvilket blandt andet ses ved, at vi har mulighed for at vinde DM-guld samt i udviklingen af den enkelte spiller.

- Nikolaj Hørby har med sit kvalificerede arbejde på U/17 Ligaholdet i denne halvsæson ligeledes vist, at han var klar til en større udfordring. Derfor er det naturligt, at begge fortsætter i deres nuværende roller, siger Anders Damgaard, der til U/15 Ligaholdet glæder sig over tilgangen af Claus Bech Jørgensen, som har spillet en lang årrække i engelske klubber som AFC Bournemouth, Bradford City FC, Coventry City FC og Blackpool FC.

- Udover at han selv har spillet på højt niveau i England, har han også flere års erfaring som ungdomstræner i Coventry City og Tamworth FC, mens han sideløbende har gennemført den engelske A-trænerlicens. Vi glæder os til, at han kan bidrage med nogle nye vinkler og nuancer til trænergerningen, fordi han har været igennem den engelske skole, siger talentchef Anders Damgaard.

Tags på denne nyhed

AaB Talent søger assistent til U/15 Ligahold

27. maj 2019 kl. 10:55 af Anders Damgaard

Har du lyst til at blive en del af AaB’s fællesskab, hvor din fornemmeste opgave bliver at være sparringspartner for cheftræneren på U/15 Liga samt at bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere omkring holdet?

Så har du nu muligheden, da AaB Talent søger en assistent til U/15 Ligaholdet. Du skal som minimum kunne afsætte tid til tre ugentlige eftermiddags-/aftentræninger samt kamp i weekenden. Til den kommende sæson er U/15 Ligaen landsdækkende.

Det vigtigste for os er, at du brænder for trænergerningen og AaB, er nysgerrig på spillet og kan indgå i gode relationer med drengene samt resten af træner- og lederteamet i AaB. Til gengæld lover vi at udvikle dig som træner.

Har du en B-licens er det en fordel, men det er ikke et krav.

Kunne du tænke dig at hjælpe AaB Talent med ovenstående opgaver, så kontakt talentchef Anders Damgaard på: ad@aab-as.dk

Ansøgningsfristen er 11. juni 2019

Tags på denne nyhed

Find den perfekte fars dags gave

27. maj 2019 kl. 09:15

Vi har samlet et udvalg af AaB-merchandise, der passer perfekt til en fars dags gave.

Husk at bestille gaven senest mandag 3. juni kl. 12.00, så din pakke leveres inden fars dag.


Flere af varerne kan du få til halv pris. Klik ind og se vores gave-forslag.

Tags på denne nyhed