Alle mand til Aarhus!

7. maj 2019 kl. 08:25 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Ceres Park
Kapacitet: 19.500
Kapacitet udebaneafsnit: 1.400
Placering udebaneafsnit: Århus Charter-Tribunen 

Billetpriser i forslag:
Alle kategorier: 100 kr.
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
Alle kategorier: 120 kr.

Transport til og fra Ceres Park

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen. Læs mere og bestil her. 

Vesttribunen arrangerer bustur. Læs mere på www.facebook.com/Vesttribunen.

Kør selv:

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

Ruteplanlægger og yderligere informationer om udebaneafsnittet - klik her.  

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed

Snævert nederlag trods overtag til AaB-reserver

6. maj 2019 kl. 16:35 af Rasmus Estrup

Resultatet af dagens kamp i Reserveholdsturneringen endte ligesom Superligakampen i går med en sejr til AGF på 1-0 over AaB. 

AaB lagde ellers fint fra land og kontrollerede kampen første halvdel af første halvleg, men cirka midtvejs i halvlegen scorede AGF til 1-0. Frem mod pausefløjtet var opgøret en mere rodet affære. 

Hele anden halvleg var det AaB, der havde overtaget, og hjemmeholdet viste sig kun meget sjældent på nordjydernes halvdel. 

I den anden ende opstod der blandt andet store muligheder til Jakob Blåbjerg og U/19-ligaspillerne Gabriel Adriano Alves Christensen, Thomas Albert Christiansen og Nicolai Laursen, men ingen af mulighederne blev udnyttet, og derfor endte det med et nederlag på 1-0. 

- Det er lidt surrealistisk, at vi må tage hjem uden point, når man ser på både spil og chancer, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der sammen med assistenttræner Allan K. Jepsen og udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Marcus Bundgaard (U/19 Liga)
Kristoffer Pallesen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Filip Lesniak
Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard
Nicolai Laursen (U/19 Liga), Philipp Ochs, Søren Tengstedt (U/19 Liga)

I pausen kom Robert Kakeeto samt U/19-ligaspillerne Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen på banen i stedet for Oliver Abildgaard, Kasper Pedersen og Kasper Risgård. Med cirka et kvarter tilbage blev også U/19-ligaspiller Gabriel Adriano Alves Christensen sendt i aktion. 

Med nederlaget ligger AaB på tredjepladsen i Reserveholdsturneringen med en kamp tilbage. Den sidste kamp spilles 20. maj kl. 14.00 på hjemmebane mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

To mand i karantæne søndag

6. maj 2019 kl. 12:54 af Brian Andersen

Dette er en realitet, da begge spillere i gårsdagens duel på Aalborg Portland Park pådrog sig en advarsel.

AaB er inden den forestående playoffkamp bagud 1-0, hvorfor en sejr er nødvendig, hvis chancen for europæisk deltagelse i den kommende sæson skal bevares.

U/19- og U/17-sejre over FC København

6. maj 2019 kl. 09:48 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC København 2-0

AaB's U/19-ligahold ligger fortsat på førstepladsen i U/19 Ligaen efter lørdagens hjemmesejr på 2-0 over FC København. 

FC København var bedst i første halvleg, hvor AaB's presspil ikke sad, som det skulle, og det medførte et par gode tilbud til gæsterne. Midt i første halvleg fik FC København blandt andet et straffespark, som målmand Marcus Bundgaard flot reddede. 

Til anden halvleg fik AaB justeret presset og kom ud med et andet udtryk med mere tænding og intensitet. Kort inde i anden halvleg gjorde Mikkel Kaufmann det til 1-0, da han med en god dribling fik sat sig selv op til afslutning på kanten af feltet, og resolut sparkede han bolden fladt ind ved nærmeste stolpe. 

Cirka ti minutter inde i anden halvleg kom AaB foran 2-0. Et hjørnespark endte lidt tilfældigt hos Thomas Albert Christiansen, der drejede rundt og sparkede bolden i netmaskerne ved fjerneste hjørne fra en spids vinkel. 

Resten af kampen havde AaB fin kontrol over, og sejren på 2-0 blev sikkert kørt hjem. 

- Vi leverede en moden indsats af et U/19-hold og formåede at omstille os til anden halvleg, hvor vi blev det markant bedste hold og endte med at tage en fortjent sejr, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

AaB fører U/19 Ligaen med to point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, og der resterer fire kampe i sæsonen. Næste kamp spilles på udebane mod OB lørdag 11. maj kl. 13.00. 

U/17 Ligaen: AaB-FC København 2-0

Også i U/17 Ligaen blev det til en AaB-sejr på 2-0 over FC København i denne weekend. Begge AaB's mål blev scoret i første halvleg af Marcus Serup Hannesbo.

Første mål var et langskud, der fortsatte helt op i fjerneste målhjørne efter cirka et kvarter. Målet til 2-0 efter en halv times spil blev skabt af et godt AaB-opspil, hvor Marcus Serup Hannesbo efter en et-to-kombination blev spillet fri til afslutning i gæsternes felt. 

Kampen igennem var FC København ellers mest på bolden, men AaB formåede at holde dem fra store chancer, mens nordjyderne omvendt fik skabt de største muligheder gennem blandt andet omstillinger. 

- Vi vidste, at FC København ville prioritere at være mest på bolden, og vi gav dem lov til at spille en masse på egen banehalvdel, men tillod dem ikke rigtig nogle farlige muligheder med undtagelse af et enkelt farligt hjørnespark. Omvendt lykkedes vi med at skabe de chancer, der kunne give os sejren, siger U/19-ligatræner Nikolaj Hørby. 

AaB ligger nu på tiendepladsen i U/17 Ligaen. Næste opgave venter allerede på onsdag på hjemmebane mod FC Midtjyland kl. 18.00. 

Danmarksserien: AaB-I.F. Lyseng 0-2

I Danmarksserien tabte AaB til topholdet I.F. Lyseng trods en god fight gennem næsten hele kampen.

AaB stod kompakt defensivt og skulle leve på omstillinger, men disse blev ikke omsat produktivt. Omvendt stod AaB i de første 80 minutter af opgøret så solidt defensivt, at gæsterne blev holdt fra store tilbud. 

Mod slutningen kom I.F. Lyseng dog frem til et par store chancer, hvor målmand Kristian Krogh leverede et par gode redninger. Efter 88 minutter lykkedes det så gæsterne at score til 1-0.

Efterfølgende forsøgte hjemmeholdet at satse på en udligning, men det kostede i modsatte ende, så I.F. Lyseng scorede til slutresultatet 2-0 i tillægstiden.

- Det var et tungt nederlag for os allesammen, for vi spiller langt hen ad vejen en taktisk rigtig god kamp. Nu er vi presset til en sejr i næste kamp mod Lystrup I.F., hvis vi skal væk fra nedrykningsstregen, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger på niendepladsen i Danmarksserien og spiller på lørdag ude mod Lystrup I.F., der indtager 10. pladsen. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdet spiller i Aarhus kl. 14.00

6. maj 2019 kl. 08:31 af Rasmus Estrup

I går mødtes AaB og AGF i Superligaens Europa Playoff, og i dag spiller de to klubbers reservehold mod hinanden i Reserveholdsturneringen kl. 14.00 på AGF's træningsanlæg, Fredensvang.

Inden opgøret ligger AaB på tredjepladsen i puljen med syv point efter fire kampe, mens AGF indtager andenpladsen med lige så mange point efter fem kampe. 

Assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen har sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen valgt følgende startopstilling: 

Marcus Bundgaard (U/19 Liga)
Kristoffer Pallesen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Filip Lesniak
Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard
Nicolai Laursen (U/19 Liga), Philipp Ochs, Søren Tengstedt (U/19 Liga)

På bænken sidder Robert Kakeeto sammen med U/19-ligaspillerne Thomas Albert Christiansen, Jeppe Pedersen og Gabriel Adriano Alves Christensen samt U/17-ligamålmand Nicolai Christensen. 

Tags på denne nyhed