AaB TV: Alle sæsonens AaB-mål

1. juni 2019 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

I sæsonen 2018/2019 scorede AaB i alt 53 mål. 44 scoringer i Superligaen, hvor AaB endte på en niendeplads, og ni mål i Sydbank Pokalen, hvor semifinalen blev endestationen for Hele Nordjyllands Hold. 

I videoen øverst kan du se alle AaB's 53 scoringer fra den forgangne sæson. 

Scoringerne fordeler sig således: 

Tom van Weert - 11 mål
Lucas Andersen - 10 mål
Kasper Kusk - 5 mål
Kasper Risgård - 5 mål
Kasper Pedersen - 4 mål
Rasmus Thellufsen - 4 mål
Wessam Abou Ali - 3 mål
Magnus Christensen - 2 mål
Oliver Abildgaard - 1 mål
Frederik Børsting - 1 mål
Mikkel Kaufmann - 1 mål
Patrick Kristensen - 1 mål
Philipp Ochs - 1 mål
Jannik Pohl - 1 mål
Selvmål - 3 mål

Tags på denne nyhed

AaB og Ramkilde tager afsked

30. maj 2019 kl. 09:24 af Brian Andersen

Marco Ramkilde kom allerede som U/11-spiller til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, og for to år siden blev den talentfulde angriber rykket op i Superligatruppen.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Marco er en dygtig angriber, der har været uhørt uheldig i sine første to år som seniorspiller, hvor et problem med en ankel desværre har forfulgt ham og forhindret et gennembrud.

- Det har været imponerende at følge Marcos helt ekstraordinære mentale styrke og moral, og han har ikke på noget tidspunkt beklaget sig, men har hele tiden formået at holde fokus, konstaterer Allan Gaarde.

- I samråd er vi nu blevet enige om, at det bedste for Marco vil være at få en ny begyndelse, og vi ønsker ham alt det bedste fremover og ser ham gerne tilbage i AaB-trøjen på et tidspunkt, slutter Allan Gaarde.

21-årige Marco Ramkilde, der er noteret for 29 U-landskampe og syv scoringer for Danmark, tilføjer:

- Det bliver underligt at forlade AaB, hvor jeg i mange år har haft en fantastisk tid, men omvendt kan det også være positivt for mig at få ny luft.

- I første omgang er mit fokus at blive fuldstændig klar til at spille fodbold igen, og så må jeg se på, hvilke muligheder der byder sig, siger Marco Ramkilde.

- Jeg vil gerne takke enhver, som jeg har haft berøring med i min tid i klubben, og hvem ved, om der på et tidspunkt bliver tale om et gensyn. Det vil jeg i hvert fald ikke afvise, understreger Marco Ramkilde.

Marco Ramkilde opnåede fem officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens bedste AaB-mål

29. maj 2019 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Der var ingen tvivl hos fansene, da sæsonens bedste mål skulle kåres. Sæsonens sidste mål, som blev scoret af Kasper Risgård mod Hobro I.K. 26. april, var ikke blot den nu pensionerede AaB-spillers 50. scoring for Hele Nordjyllands Hold. Det var også sæsonens bedste mål ifølge fansene. 

Således har Kasper Risgårds mål mod Hobro I.K. fået imponerende 73 procent af fansenes stemmer. Andenpladsen gik til Lucas Andersens mål mod Hobro I.K. 1. marts 2019. Den scoring fik 15 procent af fansenes stemmer. 

AaB takker alle, der har deltaget i afstemningen om sæsonens bedste AaB-mål.

Deltog man i afstemning, var man samtidig med i lodtrækningen om Jacob Rinnes kampbrugte og signerede målmandstrøje samt computerspillet Football Manager 2019.  

Vinderen af lodtrækningen blev Mikkel, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Gense Kasper Risgårds mål fra samtlige vinkler i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Søren Kaalund - AaB's musikalske læge

28. maj 2019 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

AaB TV går i dette indslag tæt på klubbens læge, Søren Kaalund. 

Søren Kaalund begyndte at spille fodbold i AaB i anden klasse, og for 35 år siden blev han læge for Hele Nordjyllands Hold, mens han stadig spillede i 3. division for klubbens førstehold. 

Ud over sit erhverv som ortopædkirurg går doktoren meget op i musik, og i torsdags udgav han CD'en Kaalunds Klinik ved en releasekoncert på café Ulla Terkelsen. 

Tags på denne nyhed

Gentegn og få to måneder gratis sæsonkortabonnement

28. maj 2019 kl. 14:00

Gentegn og bevar din faste plads
Nu kan du gentegne dit sæsonkort og fastholde din sædvanlige plads. Gentegningsperioden varer til og med 14. juni, hvorefter din plads vil blive frigjort til åbent salg.

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. Har du for eksempel et voksenkort til Weber Tribunen, svarer det en besparelse på 278 kr., herefter er prisen 139 kr. pr. måned. 

Bemærk at prisen for et abonnement til børn er sænket på siddepladserne (Weber Tribunen). Dette skyldes nye tiltag fra den nye sæson, såsom at familieafsnittet flyttes fra 3F Tribunen til Weber Tribunen. 
Læs mere om flytningen af familieafsnittet her

Sæsonkortabonnement er en fleksibel løsning, der varer så længe, du ønsker
Ved at tegne et abonnement, sikrer du din faste plads lige så længe, du ønsker. 
For et nytegnet abonnement er der blot 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men blot betale for sæsonen 2019/2020, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort og dermed beholde din faste plads. 

Tags på denne nyhed
'