AaB-nederlag i U/17 Ligaen og Danmarksserien

19. maj 2019 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 1-4

AaB tabte 4-1, da Randers Freja FC gæstede Hornevej i torsdags i en kamp, hvor gæsterne hurtigt bragte sig foran efter blot to minutter. 

Scoringen gav gæsterne momentum, og efter 32 minutter blev Randers' føring fordoblet efter et hjørnespark. 

Anden halvleg bød ikke på meget etableret spil, men efter 60 minutter kombinerede Randers Freja FC sig igennem til 3-0-scoringen. 

Herefter pressede AaB på for en reducering, og denne kom efter 81 minutter, hvor Casper Gedsted Hansen fandt Marcus Hannesbo, som scorede til 3-1. 

Mod slutningen lukkede Randers Freja FC opgørets målkonto med scoringen til slutresultatet 4-1. 

Efter nederlaget ligger AaB næstsidt i U/17 Ligaen med tre runder tilbage. Næste kamp spilles på Hornevej på lørdag kl. 15.30 mod FC Nordsjælland. 

Danmarksserien: AaB-Aarhus Fremad 1-4

Også i Danmarksserien tabte AaB 4-1. Det skete lørdag, da Aarhus Fremad gæstede Hornevej. 

Midt i første halvleg kom Aarhus Fremad foran 1-0, og lige efter pausen stod der 2-0 på måltavlen til gæsterne. 

10 minutter efter pausen reducerede Christian Høgh Sørensen til 2-1, men blot to minutter senere scorede Aarhus Fremad til 3-1, og med syv minutter tilbage af opgøret blev det 4-1 til gæsterne. 

Nederlaget betyder, at AaB ligger på niendepladsen i Danmarksserien med fem point op til den stiplede nedrykningsstreg. 

Der er fire kampe tilbage, og den næste venter fredag aften kl. 18.30 på udebane mod Nørresundby FB, der indtager andenpladsen i Danmarksserien. 

Tags på denne nyhed

Gentegning af sæsonkort starter d. 28 maj

18. maj 2019 kl. 17:17

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson kan du fra på tirsdag 28. maj og frem til og med d. 14. juni gentegne dit sæsonkort og fastholde din vanlige fast plads på Aalborg Portland Park i endnu en sæson. Engangsbetalte sæsonkort fra den netop afsluttede sæson ophører efter gentegningsperioden, hvor efter de vil blive udbudt i åbent salg. 

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med en varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men derimod betale dit sæsonkort gennem en engangsbetaling, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort.

Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold besøger Aalborg Freja onsdag

17. maj 2019 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

AaB’s Superligahold lægger på onsdag 22. maj vejen forbi partnerklubben Aalborg Freja. Fra kl. 16.00 får alle fremmødte børn mulighed for at træne sammen med Superligaspillerne. 

Efter træningen vil der være autografskrivning, og de første 300 børn i køen får også en AaB-goodiebag. 

Programmet for onsdag eftermiddag ser således ud: 

Kl. 16.00: Træn med Superligaspillerne på banerne ved Aalborg Freja

Kl. 17.15: Autografskrivning og uddeling af AaB-goodiebags

Kl. 18.00: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

Tags på denne nyhed

10. sejr i træk i U/19 Ligaen

16. maj 2019 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligahold fastholder førstepladsen i U/19 Ligaen efter onsdagens hjemmebanesejr på 2-0 over Vejle Boldklub. Sejren var i øvrigt AaB's 10. U/19-ligasejr i træk, og U/19-ligaholdet har altså ikke tabt eller spillet uafgjort siden 10. november sidste år. 

Tirsdagens kamp begyndte med en god mulighed til Mikkel Kaufmann efter blot to minutter, men angriberen sparkede forbi. Herefter fulgte 20 minutter uden store muligheder i begge ender, men med mange dueller og et højt Vejle-pres, der gjorde det svært for AaB for alvor at sætte spillet. 

Midt i første halvleg kom nordjyderne så foran 1-0. Nicolai Laursen slog et indlæg mod bagerste område. Herfra headede Jonatan Flindt bolden på tværs til Mikkel Kaufmann, der havde ryggen til mål, men vippede bolden over sit eget hoved og modstanderen bag ham. Dernæst sparkede AaB-angriberen resolut bolden fladt i nettet. 

Et kvarter senere var AaB tæt på en scoring til 2-0, men Nicolai Laursens afslutning ramte stolpen. 

Fem minutter efter pausen fik Nicolai Laursen en ny stor chance, som han desværre ramte skævt, men efter 65 minutter faldt AaB-scoringen til 2-0. Netop indskiftede Søren Tengstedt, der havde været på banen i ca. et minut, sparede sikkert 2-0-målet i nettet. 

Herfra styrede AaB sikkert sejren i land, og Jonatan Flindt var tæt på at udbygge føringen med yderligere et mål, da han efter en god solotur ramte stolpen med 10 minutter igen. 

- Det var en kamp, der som forventet indeholdt en masse dueller. Men vi fik holdt modstanderne fra chancer og havde selv to stolpeskud foruden de to mål. Så selvom vi ikke fik vores presspil til at fungere, som vi gerne vil, og begik en række uprovokeret fejl, tog vi en stærk sejr mod et godt hold, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

AaB ligger på førstepladsen i U/19 Ligaen med to point ned til FC Midtjylland. Der resterer to kampe i sæsonen, og næste kamp spilles 25. maj. kl. 13.00 på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

Tags på denne nyhed

SKYGGEBØRN får 83.880 kr. fra Hele Nordjyllands Håndsrækning

15. maj 2019 kl. 15:50 af Rasmus Estrup

I alt 41.940 tilskuere har besøgt Aalborg Portland Park til AaB's Superligahjemmekampe i dette forår. Hver og en har med sit fremmøde støttet foreningen SKYGGEBØRN med 2 kr.

Foreningen SKYGGEBØRN vandt nemlig afstemningen om at blive modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning i dette forår med over 50 procent af stemmerne.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Alt i alt løber beløbet derfor op i 83.880 kr. i dette forår. Et beløb, der bliver overrakt til SKYGGEBØRN i den nærmeste fremtid. 

SKYGGEBØRN er en forening, der ønsker at hjælpe børn og unge i sorg, uanset årsagen til denne. Dette sker gennem samtalegrupper, der skal hjælpe børnene til at sætte ord på deres følelser, samtidig med at de møder andre i samme situation som dem selv.

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019

Til efterårssæsonen skal der findes en ny modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, og ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben. Klik på knappen nedenfor for at gå til ansøgningsskemaet.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde en forening, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019 er 3. juli. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2. kr. pr. tilskuer)

AaB Support Club – velgørenhedstrøje 2018 – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland i Brovst – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed
'