AaB besøger Aalborg Freja i morgen

21. maj 2019 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

AaB’s Superligatrup lægger i morgen vejen forbi partnerklubben Aalborg Freja kl. 16.00. Her vil alle fremmødte børn få mulighed for at træne sammen med Superligaspillerne. 

Efter træningen bliver spillertruppen og skriver autografer, og de første 300 børn i køen får også udleveret en AaB-goodiebag. 

Programmet for onsdag eftermiddag ser således ud: 

Kl. 16.00: Træn med Superligaspillerne på banerne ved Aalborg Freja

Kl. 17.15: Autografskrivning og uddeling af AaB-goodiebags

Kl. 18.00: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

All er velkomne i morgen på adressen: Vestre Fjordvej 15, 9000 Aalborg

Tags på denne nyhed

AaB må nøjes med andenplads i Reserveligaen

20. maj 2019 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

Det krævede en firemålssejr over Lyngby Boldklub, hvis AaB skulle ende på førstepladsen i Reserveligaen. Derfor var dagens sejr på 2-0 ikke nok, og AaB må nøjes med andenpladsen efter AGF, der har en bedre målscore. 

AaB stillede med flere af de sædvanlige Superligastartere i dagens Reserveligakamp mod Lyngby Boldklubs reserver, og i kampens indledning havde AaB flere store muligheder til blandt andre Mikkel Kaufmann og Lucas Andersen uden at det dog førte til scoringer. 

Midtvejs i første halvleg kom gæsterne bedre med i opgøret og havde i den resterende del af halvlegen flere gode muligheder, og Marcus Bundgaard i AaB-målet måtte levere et par gode redninger. 

Efter pausen fortsatte der med at være chancer i begge ender, og mens AaB manglede skarphed foran, kom Marcus Bundgaard på arbejde foran eget mål. Ikke mindst hev han efter 60 minutter en stor redning ud af ærmet i forbindelse med en Lyngby-friløber. 

Minuttet senere scorede indskiftede Søren Tengstedt til 1-0 efter et godt drev fra Kasper Kusk.

Dernæst havde Lyngby Boldklub et forsøg på stolpen, inden AaB mod slutningen havde optræk til flere gode muligheder, men som det var tilfældet kampen igennem, manglede den sidste skarphed i de afgørende sekvenser. 

Få minutter før tid scorede Kristoffer Pallesen dog til slutresultatet 2-0 på et oplæg fra Magnus Christensen.

- Normalt er det dejligt at vinde 2-0, men der er ikke noget at juble over i dag, for vi spillede ikke en god kamp. Vi løb ikke nok og tacklede ikke igennem, så det mindede mere om en sommerkamp, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der sammen med assistenttræner Allan K. Jepsen og udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Marcus Bundgaard (U/19 Liga)
Patrick Kristensen, Jores Okore, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann
Frederik Børsting, Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen
Kasper Kusk, Mikkel Kaufmann, Lucas Andersen

Fra anden halvlegs start kom Kasper Pedersen, Kristoffer Pallesen og U/19-ligaspiller Søren Tengstedt på banen i stedet for Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann og Mikkel Kaufmann. 

 

Tags på denne nyhed

Afgørende reserveligakamp kl. 14.00

20. maj 2019 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

Før sæsonens sidste kamp ligger AaB på tredjepladsen i Reserveligaen med tre point op til AGF på førstepladsen og to point op til Brøndby I.F. på andenpladsen.

Da både AGF og Brøndby I.F. har spillet alle deres kampe, kan AaB med en sejr på fire mål eller mere snuppe den samlede turneringssejr i Reserveligaen. 

Da AaB's Superligasæson sluttede tidligere end for de øvrige klubber, har assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen valgt følgende startopstilling: 

Jacob Rinne
Patrick Kristensen, Jores Okore, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann
Frederik Børsting, Magnus Christensen, Lucas Andersen
Kasper Kusk, Mikkel Kaufmann, Rasmus Thellufsen

På bænken sidder Kasper Pedersen, Kristoffer Pallesen, Robert Kakeeto, U/19-ligamålmand Marcus Bundgaard og U/19-ligaspiller Søren Tengstedt.  

Der er kickoff kl. 14.00 på Hornevej, og det er gratis for alle interesserede at overvære kampen. 

Tags på denne nyhed

AaB-nederlag i U/17 Ligaen og Danmarksserien

19. maj 2019 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 1-4

AaB tabte 4-1, da Randers Freja FC gæstede Hornevej i torsdags i en kamp, hvor gæsterne hurtigt bragte sig foran efter blot to minutter. 

Scoringen gav gæsterne momentum, og efter 32 minutter blev Randers' føring fordoblet efter et hjørnespark. 

Anden halvleg bød ikke på meget etableret spil, men efter 60 minutter kombinerede Randers Freja FC sig igennem til 3-0-scoringen. 

Herefter pressede AaB på for en reducering, og denne kom efter 81 minutter, hvor Casper Gedsted Hansen fandt Marcus Hannesbo, som scorede til 3-1. 

Mod slutningen lukkede Randers Freja FC opgørets målkonto med scoringen til slutresultatet 4-1. 

Efter nederlaget ligger AaB næstsidt i U/17 Ligaen med tre runder tilbage. Næste kamp spilles på Hornevej på lørdag kl. 15.30 mod FC Nordsjælland. 

Danmarksserien: AaB-Aarhus Fremad 1-4

Også i Danmarksserien tabte AaB 4-1. Det skete lørdag, da Aarhus Fremad gæstede Hornevej. 

Midt i første halvleg kom Aarhus Fremad foran 1-0, og lige efter pausen stod der 2-0 på måltavlen til gæsterne. 

10 minutter efter pausen reducerede Christian Høgh Sørensen til 2-1, men blot to minutter senere scorede Aarhus Fremad til 3-1, og med syv minutter tilbage af opgøret blev det 4-1 til gæsterne. 

Nederlaget betyder, at AaB ligger på niendepladsen i Danmarksserien med fem point op til den stiplede nedrykningsstreg. 

Der er fire kampe tilbage, og den næste venter fredag aften kl. 18.30 på udebane mod Nørresundby FB, der indtager andenpladsen i Danmarksserien. 

Tags på denne nyhed

Gentegning af sæsonkort starter d. 28 maj

18. maj 2019 kl. 17:17

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson kan du fra på tirsdag 28. maj og frem til og med d. 14. juni gentegne dit sæsonkort og fastholde din vanlige fast plads på Aalborg Portland Park i endnu en sæson. Engangsbetalte sæsonkort fra den netop afsluttede sæson ophører efter gentegningsperioden, hvor efter de vil blive udbudt i åbent salg. 

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med en varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men derimod betale dit sæsonkort gennem en engangsbetaling, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort.

Tags på denne nyhed
'