Reserveholdstestkamp aflyst

27. juni 2019 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Den planlagte reserveholdstestkamp mod Maccabi Haifa fredag aften er blevet aflyst efter ønske fra AaB. 

- Da vi planlagde programmet, havde vi håbet, at de spillere, der gik skadesplaget på ferie, var vendt tilbage skadesfrie. Det har desværre ikke været tilfældet. Derfor ville for mange spillere skulle i kamp både fredag og lørdag, og det ville være for høj en belastning. Derfor har vi valgt, at aflyse reserveholdskampen fredag, siger cheftræner Jacob Friis. 

Med ændringen ser programmet for træningslejren således ud: 

Torsdag 27. juni - Træning kl. 10.30 og 16.30 i Doorwerth. 

Fredag 28. juni - Træning kl. 10.30 i Doorwerth. 

Lørdag 29. juni - Testkamp kl. 12.00, Ajax Amsterdam-AaB  på Quick’20 Sportpark Vondersweide, Oldenzaal.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afrejsen til træningslejren i Holland

27. juni 2019 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

I går aftes drog AaB's Superligatrup fra Aalborg til Doorwerth i Holland, hvor holdet frem til lørdagens testkamp mod Ajax Amsterdam er på træningslejr. 

I videoen øverst kan du følge turen gennem AaB TV's linse. 

Tags på denne nyhed

AaB-truppen på plads i Holland

26. juni 2019 kl. 22:44 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter afrejse fra Aalborg Lufthavn tidligt onsdag aften ankom AaB's Superliga-trup , via transfer fra lufthavnen i Amsterdam, planmæssigt til Fletcher Hotel i Doorwerth i det centrale Holland sidst på aftenen.

Her har truppen base de kommende tre dage. Torsdag byder på to træningspas, mens fredagens program byder på en træning i stedet for den ellers planlagte reserveholdskamp mod Maccabi Haifa, der med kort varsel er blevet aflyst. 

Lørdag kl. 12.00 gælder det så testkampen mod Ajax Amsterdam, et opgør der spilles i byen Oldenzaal tæt på den tyske grænse, inden der sent lørdag aften er hjemrejse til Aalborg.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Patrick Olsen - ny AaB-spiller

26. juni 2019 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Den centrale midtbanespiller Patrick Olsen har skrevet en treårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

AaB TV har talt med det 25-årige nyindkøb om skiftet og har ligeledes fået sportsdirektør Allan Gaardes syn på Patrick Olsens kvaliteter. 

Se det hele i indslaget øverst, hvor du også kan høre, hvilken rolle Lucas Andersen har spillet i skiftet. 

Tags på denne nyhed

AaB skriver kontrakt med Patrick Olsen

26. juni 2019 kl. 08:58 af Brian Andersen

Patrick Olsen har senest optrådt i FC Helsingør, og tidligere er den i dag 25-årige teknisk dygtige midtbanemotor noteret for hele 58 ungdomslandskampe for Danmark.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Patrick blev allerede som ungdomsspiller solgt fra Brøndby I.F. til den italienske storklub Inter, og efterfølgende har han høstet erfaring i både norsk og fransk fodbold og spillet sammen med Lucas Andersen i Grasshopper Club Zurich.

- Vi har tidligere haft Patrick Olsen på blokken i AaB, men ikke før nu har det passet ind i vores puslespil, hvor vi ser, at Patrick kan bidrage på den centrale midtbane med hans store løbekapacitet og fine blik for spillet, siger Allan Gaarde.

- Patrick vil helt sikkert tilføre vores hold nogle kompetencer som vores nuværende trup ikke besidder, og dertil har Patrick en god alder, konstaterer Allan Gaarde.

- Ligeledes har vi haft for øje, at Patrick bringer en anden personlighed end mange af vores nordjyske drenge, så vi udtryks- og mentalitetsmæssigt får en god blanding i vores trup, slutter Allan Gaarde.     

Patrick Olsen, der får trøje nummer 21 i AaB, ser frem til sin nye udfordring:

- Jeg er stolt af at have skrevet en treårig kontrakt med AaB, som hurtigt blev min førsteprioritet blandt øvrige muligheder for mig i Superligaen.  

- Det skyldes ikke mindst klubbens omdømme og positive tilgang til spillet, og Jacob Friis (AaB’s cheftræner, red.) har blot bekræftet dette indtryk ved mine samtaler med ham i forhold til min rolle i truppen, fortæller Patrick Olsen.

- Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at blive genforenet med Lucas (Andersen, red.), som jeg både på og uden for banen har et rigtig fint forhold til, og så ser jeg frem til et flerårigt og kontinuerligt forløb, hvor jeg kan give alt for AaB, lyder det fra Patrick Olsen.

Patrick Olsen træner allerede med AaB onsdag kl. 12.30 og rejser senere på dagen med Superligatruppen på træningslejr i Holland.

Tags på denne nyhed
'