Nyt træningstøj til AaB-truppen

28. juni 2019 kl. 08:55 af Martin Stigaard Skammelsen

Da AaB-truppen i sidste uge vendte tilbage til Hornevej efter sommerferien, ventede der hver enkelt af spillerne en lækker pakke med helt nyt træningstøj fra AaB’s tøjleverandør hummel.

AaB er således blandt de første klubber, der får lov at benytte hummels nye authentic pro linje af træningstøj.

- Det unikke ved denne kollektion er, at vi i samarbejde med AaB lancerer den et halvt år før den er tilgængelig i butikkerne. Authentic pro er en kollektion, der er dedikeret til vores topklubber i de respektive lande, hummel er repræsenteret i, så det var naturligt for os, at AaB var de første i Danmark til at få denne nye kollektion, udtaler sponsorship manager for hummel Lars Westergaard.

I alt er hver spiller udstyret med fire forskellige dele af det nye træningstøj:

  • Hummel Authentic Pro jersey
  • Hummel Authentic Pro shorts
  • Hummel Authentic Pro zip sweat
  • Hummel Authentic Pro jakke

Fælles for alle fire dele er, at træningstøjet er lavet i et enkelt design med meget strækbart letvægtsmateriale, der både understøtter åndbarhed og stor behagelighed under performance.

- I forvejen havde vi godt træningstøj fra hummel, men med denne nye kollektion er niveauet blevet hævet endnu et stykke. Det er virkelig en god oplevelse at trække i tøjet til træningen hver dag, og det er selvfølgelig vigtigt, da det sammen med fodboldstøvler, bolde og benskinner udgør et væsentligt værktøj for os alle i truppen, lyder det fra Rasmus Thellufsen, der på billederne ses i det nye træningstøj.

I dagene op til første hjemmekamp i den nye sæson i Superligaen, opgøret mod SønderjyskE den 21. juli, lancerer AaB og hummel også en ny specialdesignet hjemmebanetrøje.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Første træningsdag i Doorwerth

27. juni 2019 kl. 19:30 af Rasmus Estrup

Torsdag bød på træningslejrens to første træningspas på en yderst nydelig grønsvær i den hollandske by Doorwerth. 

I dette indslag fra AaB TV sætter cheftræner Jacob Friis ord på, hvordan træningslejren kan være med til at integrere de nye spillere i truppen.

Offensivspilleren Søren Tengstedt og målmand Andreas Hansen kigger desuden på træningslejrens muligheder og forhold, samt deres første uge som en fast del af AaB's Superligatrup. 

Nyt familieafsnit navngives Theodors Familiezone

27. juni 2019 kl. 16:00

AaB har således valgt at imødekomme input fra tilskuere på familietribunen, der gerne ville have mulighed for at komme tættere på den gode stemning på Spar Nord Tribunen.

Det bliver nu muliggjort, i det Theodors Familiezone vil være at finde i blokkene A og B på nederste tribuneafsnit på Weber Tribunen. Her vil der fremover komme ekstra fokus på børn og børnefamilier via bl.a. aktiviteter og et særligt sortiment for børn i boden nærmest de nye familiepladser.

- I AaB arbejder vi hele tiden med at forbedre kampoplevelsen for vores tilskuere, og et af de store ønsker vi har, er at skabe et bedre afsnit på Aalborg Portland Park for børn og familier, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Med Theodors Familiezone, der nu befinder sig på langsiden, håber vi at gøre det endnu mere attraktivt for børn og børnefamilier at komme til vores kampe, hvor oplevelsen med denne ændring gerne skulle blive endnu større, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Faste lave priser for børn
I forbindelse med den nye, forbedret familiezone vil priserne på billetter og børnesæsonkort samtidig blive ensrettet på hele Aalborg Portland Park, således at prisen fremover er 45 kroner pr. måned med sæsonkortabonnement eller 499 kroner for et sæsonkort til sæsonen 2019/2020. Billetprisen er 50 kr.

AaB håber at se endnu flere børn og børnefamilier i det nye familieafsnit allerede fra sæsonens første hjemmekamp mod SønderjyskE søndag 21. juli kl. 14.00.

Tags på denne nyhed

Reserveholdstestkamp aflyst

27. juni 2019 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Den planlagte reserveholdstestkamp mod Maccabi Haifa fredag aften er blevet aflyst efter ønske fra AaB. 

- Da vi planlagde programmet, havde vi håbet, at de spillere, der gik skadesplaget på ferie, var vendt tilbage skadesfrie. Det har desværre ikke været tilfældet. Derfor ville for mange spillere skulle i kamp både fredag og lørdag, og det ville være for høj en belastning. Derfor har vi valgt, at aflyse reserveholdskampen fredag, siger cheftræner Jacob Friis. 

Med ændringen ser programmet for træningslejren således ud: 

Torsdag 27. juni - Træning kl. 10.30 og 16.30 i Doorwerth. 

Fredag 28. juni - Træning kl. 10.30 i Doorwerth. 

Lørdag 29. juni - Testkamp kl. 12.00, Ajax Amsterdam-AaB  på Quick’20 Sportpark Vondersweide, Oldenzaal.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afrejsen til træningslejren i Holland

27. juni 2019 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

I går aftes drog AaB's Superligatrup fra Aalborg til Doorwerth i Holland, hvor holdet frem til lørdagens testkamp mod Ajax Amsterdam er på træningslejr. 

I videoen øverst kan du følge turen gennem AaB TV's linse. 

Tags på denne nyhed
'