Nederlag til U/17 i sæsonens sidste kamp

10. juni 2019 kl. 20:32 af Brian Andersen

I første halvleg bølgede spillet frem og tilbage, men det var gæsterne, der tog føringen via en afslutning fra distancen.

Umiddelbart inden pausefløjtet fik AaB udlignet, da Daniel Skovgaard Mortensen fik prikket bolden i mål.

Trods remis ved halvtid blev AaB i de sidste 45 minutter presset i bund, hvilket resulterede i tre scoringer til gæsterne.

I slutfasen havde AaB en del store chancer, men den sidste skarphed manglede for at komme tilbage i opgøret.

Facit for AaB blev dermed en placering som næstsidst i U/17 Ligaen med 23 point i 24 kampe.

Danmarksserieholdet tabte bundopgør
I Danmarksserien blev det i næstsidste runde ligeledes til et nederlag til AaB, da udekampen mod Vatanspor endte med en 2-1 gevinst til hjemmeholdet.

AaB afslutter sæsonen på lørdag med en hjemmekamp mod Viby I.F.

Tags på denne nyhed

Spar 100 kr. på sæsonkort som AaB Support Club-medlem

9. juni 2019 kl. 10:11

Som medlem af AaB Support Club er en af de mange medlemsfordele, at du får 100 kroner i rabat på dit sæsonkort. Ønsker du at benytte rabatten, skal du skrive dit medlemsnummer til kontoret@aabsupportclub.dk og oplyse, at du ønsker at modtage rabatkoden. Du bedes specificere om rabatkoden skal gælde til sæsonkortabonnement eller et sæsonkort til sæsonen 19/20.

Er du sæsonkortabonnent i dag og ønsker at bruge din AaB Support Club-rabat, kan du én gang årligt kontakte AaB Support Club og få din rabatkode. 
For at benytte din rabatkode skal du logge ind på www.billet.aabsport.dk, og klikke på følgende:

1. Min konto
2. Funktioner
3. Mine abonnementer, vælg Brug rabatkode/Gavekort og indtast rabatkoden

Efter du har indtastet din rabatkode på 100 kr., vil de blive fratrukket kommende betaling. Overstiger beløbet den månedlige betaling, vil det resterende af rabatten blive fratrukket den efterfølgende måneds betaling.

Opretter du et nyt sæsonkortabonnement, skal du indtaste koden i betalingsvinduet under Tilknyt gavekort.
Opretter eller gentegner du sæsonkort til sæsonen 19/20, skal du indtaste rabatkoden under feltet Brug Rabatkode/Gavekort

Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk på 96355900 - tast 1, når telefonerne åbner igen tirsdag fra kl. 09.00-16.00, hvis du ønsker personlig hjælp.

Meld din ind i AaB Support Club her, hvis du ikke allerede er medlem.

Tags på denne nyhed

U/19 måtte nøjes med sølv

8. juni 2019 kl. 15:35 af Brian Andersen

Guldet havner i stedet hos FC Midtjylland via en bedre målscore end AaB.

Værterne fik ellers en drømmestart foran de mange tilskuere på anlægget på Hornevej, da topscorer Mikkel Kaufmann med sit 16. sæsonmål i U/19 Ligaen bragte AaB på 1-0.

Både Oliver Klitten og Mikkel Kaufmann havde i fortsættelsen nærgående forsøg, men gæsterne blev overladt meget af initiativet, hvorfor AaB-målmand Marcus Bundgaard også stod for flere fine indgreb.

Umiddelbart inden pausen havde Lukas Klitten en god mulighed, men straks efter anden halvlegs indledning fik silkeborgenserne i stedet udlignet.

AaB skulle dermed igen fremtvinge en scoring, hvilket skete efter 58 minutter, da Oliver Klitten udnyttede et glimrende oplæg fra Jonathan Flindt til 2-1 og sæsonens 12. fuldtræffer fra offensivspilleren.

Spillemæssigt udviste hjemmeholdet dog stadig stor passivitet, og Marcus Bundgaard måtte levere en stor redning et kvarter før tid.

Udligningen til 2-2 kom imidlertid i stedet i det 79. minut, da en hjørnesparksbold sejlede direkte i netmaskerne.

I slutfasen fik AaB omsider skabt et højere tempo og etableret et reelt pres, hvilket resulterede i tre gode tilbud; først blev Lukas Klitten blokeret, inden Jonathan Flindt i tillægstiden i helt fri position midt foran mål tabte duellen mod gæsternes keeper.

Ligeledes i tillægstiden fik indskiftede Daniel Skovgaard Mortensen chancen tæt under mål efter et hjørnespark, men afslutningen ramte overliggeren, hvorfor AaB-spillerne få sekunder efter ved dommerens slutfløjt smed sig skuffede og knuste i græsset.

En flot sæson og flotte sølvmedaljer. Trods alt.

Tags på denne nyhed

U/19-guldkamp lørdag

7. juni 2019 kl. 14:03 af Brian Andersen

Det sker, hvis holdet hjemme på anlægget på Hornevej formår at besejre Silkeborg I.F. i sidste spillerunde.

Silkeborgenserne er placeret tredjesidst i tabellen, men AaB’s U/19 Ligatræner David Olsen forventer på ingen måde en let vej for AaB:

- Silkeborg har faktisk gjort det rigtig godt mod alle topholdene, så vi er forberedt på, at der venter en vanskelig kamp.

- Det er vigtigt, at vi i morgen viser mod og tør spille vores spil og bringer høj intensitet, men samtidig udviser omtanke. Og magter vi, at præstere som vi ved, vi kan, så har vi også en god mulighed for at stå med det ønskede resultat efterfølgende, siger David Olsen til aabsport.dk.

Der er gratis adgang og kickoff kl. 13.00 lørdag eftermiddag.

Efterfølgende afslutter også U/17 Ligaholdet sæsonen, når Silkeborg I.F. ligeledes er modstanderen kl. 15.15.

Tags på denne nyhed

Superligaens hovedsponsor søger hjælp

6. juni 2019 kl. 19:48 af Martin Stigaard Skammelsen

Fra den kommende sæson 2019/2020 skifter Superligaen navn til 3F Superligaen.

I den forbindelse søger Superligaens kommende hovedsponsor deltagere til en ny reklamefilm, der skal optages inden længe og være klar til starten på den nye sæson i juli måned.

Så er du, eller en af dine forældre, medlem af 3F og har du/I lyst til at medvirke i en film der vises på storskærm på stadion, så send en mail til marie.schiotz@3f.dk hvor du fortæller lidt mere om dig selv og vedhæfter et par billeder.

AaB glæder sig til at se klubbens fans deltage i den kommende reklamefilm.

 

Tags på denne nyhed
'