Poul Erik Andreasen stopper efter 25 år i AaB

3. juli 2019 kl. 10:06 af Brian Andersen

Poul Erik Andreasen var i 1995 arkitekten bag AaB’s første danske mesterskab, ligesom han som spiller har repræsenteret AaB 120 gange i perioden 1973-1978, hvor det også blev til to U/21-landskampe for Danmark.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Som person og som fodboldkapacitet er Poul Erik respekteret og anerkendt i det ganske land, og hvis stillingsbetegnelsen fodboldprofessor fandtes, så var det om nogen Poul Erik, der kunne bære den.

- Poul Erik har altid evnet at kombinere sine menneskelige egenskaber og analytiske evner med fremsynethed, og han har altid formået at dele ud til AaB’s bedste både som mentor for vores talentafdeling og som sparringspartner for vores Superligastab, fortæller Allan Gaarde.

- Således har Poul Erik altid været generøs og dygtig til at overlevere sin viden, hvilket er kommet mange mennesker til gode eksempelvis vores nuværende cheftræner Jacob Friis, og på vegne af AaB kan Poul Erik Andreasen ikke takkes nok, lyder det fra Allan Gaarde.

Poul Erik Andreasen, der i december runder 70 år, har selv valgt, at tiden nu er den rette til at give stafetten i AaB videre:

- I et langt fodboldliv er man udsat for mangt og meget. Mesterskaber, Champions League og andre højdepunkter såvel som modgang og trængselstider, men jeg har nydt hvert et øjeblik og er taknemmelig for at have været i en klub, hvor man har givet mig plads og sat pris på mine kompetencer, siger Poul Erik Andreasen.

- Jeg har i AaB haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange gode og dygtige mennesker såvel på leder- som på spillerniveau, og det har givet mig en særlig glæde, efter den mere traditionelle holdtræning i mange år, at have arbejdet med individuel spillerudvikling de seneste 19 år.  

- Tiden er dog den rette til at stoppe nu, og selvom jeg har aftalt med Allan, at jeg stadig står til rådighed til ad hoc-opgaver, hvis man fra AaB’s side har brug for det, så ser jeg i første omgang frem til at følge med – med lidt længere afstand fra sidelinjen og have mere tid til min familie og øvrige interesser, slutter Poul Erik Andreasen.

I forbindelse med Poul Erik Andreasens afsked holdes der reception på Aalborg Portland Park torsdag den 1. august i tidsrummet kl. 15.00-18.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Fodboldskole 2019

3. juli 2019 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

AaB Fodboldskole er som noget nyt også rykket ud i partnerklubberne, og i denne uge foregår AaB Fodboldskole i både Brønderslev og Hirtshals. 

Her er der træning for børnene hver dag, så alle spillere uanset niveau bliver udfordret. Der er blandt andet mulighed for at få testet, hvor hårdt man sparker, prøve kræfter med en M-station og spille på en oppustelig fodboldbane. 

Tidligere på ugen var AaB TV forbi AaB Fodboldskole i Brønderslev, hvor også Jakob Ahlmann, Tom van Weert, Mathias Ross og Robert Kakeeto lagde vejen forbi. 

Se mere om AaB Fodboldskole i indslaget øverst. 

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning senest i morgen

2. juli 2019 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I dette forår gik Hele Nordjyllands Håndsrækning til foreningen SKYGGEBØRN, som modtog 83.880 kr. Nu skal der findes en ny modtager til efteråret 2019. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ønsker du at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning eller kender du en forening, en organisation eller et andet godt formål, der kunne have fordel af en håndsrækning, kan du søge via knappen nedenfor. 

Og du skal søge senest i morgen, onsdag 3. juli, hvor der er ansøgningsfrist. 

Det er et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, bestyrelsesmedlem i Spar Nord Fonden Michael Slavensky Dahl, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, oplevelseschef i AaB Martin Stigaard Skammelsen, direktør i Skyggebørn Jes Dige og anfører i AaB Lucas Andersen, der vil gennemgå ansøgningerne og udvælge tre kandidater, der efterfølgende kommer til afstemning på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til sæsonens første hjemmekamp.

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

AaB Webshop holder sommerudsalg

1. juli 2019 kl. 14:20

Skal du have AaB med på din sommerferie? Så kan du netop nu og to uger frem opnå store besparelser på AaB Webshop.

Tilbuddene gælder til 14. juli eller så længe lager haves på flere end 25 udvalgte varer.

Klik ind og se udvalget

Tags på denne nyhed

Christoffer Ravn på U/17-landsholdet

1. juli 2019 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

AaB Talents Christoffer Ravn Jensen er udtaget til den danske U/17-landsholdstrup, der i august spiller en internordisk turnering omkring Nyborg. 

Danmark spiller første kamp ved turneringen 4. august mod Finland. Dernæst venter yderligere to kampe mod endnu ikke fastsatte modstandere. De øvrige lande i turneringen er Sverige, Norge, Færøerne, Island, Nordirland og Mexico. 

Christoffer Ravn Jensen, der er venstreback, har spillet ni U/16-landskampe, men har til turneringen i august mulighed for at få debut på U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed