AaB TV: Kasper Pedersen i ny aftale med AaB

20. juli 2019 kl. 10:22 af Rasmus Estrup

AaB og Kasper Pedersen har indgået en aftale, der strækker sig frem til sommeren 2021. Dermed er forsvarsspilleren tilbage i AaB, hvor han havde kontraktudløb denne sommer. 

I dette indslag fra AaB TV kan du komme med bag kulissen, da aftalen blev underskrevet. Du kan ligeledes høre fra forsvarsspilleren om, hvad der har fået ham til at fortsætte i AaB trods interesse fra udlandet, samt hvordan det bliver at få et gensyn med AaB's fans, som han tog afsked med ved forårets sidste hjemmekamp.  

Hør også sportsdirektør Allan Gaardes syn på, hvad Kasper Pedersen kan bidrage med til AaB-mandskabet. 

Kasper Pedersen har mulighed for at få comeback i AaB-trøjen allerede i morgen, hvor SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park. Køb billetter til den kamp her. 

Tags på denne nyhed

AaB og Kasper Pedersen indgår aftale

20. juli 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

26-årige Kasper Pedersen havde kontraktudløb med AaB ved udgangen af juni og ønskede ikke at forlænge med klubben for i stedet at prøve sig af i udlandet.

Men nu fortsætter forsvarsspilleren, der har spillet 144 kampe for AaB og scoret 13 mål, altså i den rød-hvide trøje.

- Vi har i flere omgange gjort det klart for Kasper, at vi gerne ville have ham med videre, men vi havde forståelse for, at han gerne ville forsøge sig i udlandet. Da det så ikke lykkedes, er vi superglade for, at vi endelig har fået en toårig aftale med ham, for det har hele tiden været vores førsteprioritet at forlænge med ham, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Kasper er en rigtig god midtstopper, som gennem sine mange kampe i AaB har opbygget en masse rutine, udviklet sin fysiske styrke og vist skarphed på offensive dødbolde. 

- Derudover bidrager han også i høj grad til fællesskabet. Både uden for banen og på banen, hvor han gerne bidrager til at udvikle hele holdet. Ikke mindst de unge spillere, der er kommet op i truppen, og det er meget væsentligt for vores klub, udtaler Allan Gaarde. 

Kasper Pedersen, der begyndte til fodbold i partnerklubben Aabybro I.F., skiftede som 12-årig til AaB fra en anden partnerklub, Jetsmark I.F.

- Det er superdejligt at få styr på den situation, jeg nu engang har været i, og jeg er rigtig glad for, at det er AaB, jeg ender med at fortsætte i. AaB er mit hjem. Det er en klub med store ambitioner, som jeg vil være med til at indfri ved at vinde kampe og spille os op i toppen af tabellen, siger Kasper Pedersen, der valgte AaB frem for de udenlandske og danske muligheder, der bød sig.

- Der har været en masse interesse fra flere steder i Europa, som ikke er blevet konkret, og blandt det, der var konkret, var der intet, der kunne trumfe AaB på det sportslige plan. Samtidig har AaB vist positiv interesse for mig, og Jacob Friis har givet udtryk for, at han tror på mig. Det har selvfølgelig også haft stor indflydelse på min beslutning, siger Kasper Pedersen, der allerede i morgen får mulighed for at tørne ud for AaB og få gensyn med fansene, når SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park.

- Det bliver selvfølgelig specielt, når jeg for nylig har taget afsked med fansene. Jeg havde jo troet, at der ville gå længere tid, før jeg var tilbage. Men jeg glæder mig meget til at hilse på dem igen. Det er altid en fornøjelse at spille på hjemmebane og mærke opbakningen fra tribunerne, siger Kasper Pedersen, der har holdt sig i form ved at træne med Superligatruppen på Hornevej siden sommerens første træningspas.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og SønderjyskE...

19. juli 2019 kl. 13:58 af Rasmus Estrup

- AaB og SønderjyskE har mødt hinanden 36 gange. 15 kampe har AaB vundet, ni kampe er endt uafgjort og 12 gange er det blevet til et nederlag. Målscoreren siger 51-45 i AaB’s favør. 

- AaB har vundet de tre seneste 3F Superligakampe mod SønderjyskE med samlet 5-0. Hvis det bliver til den fjerde sejr i træk, vil det være første gang, at AaB besejrer SønderjyskE i fire 3F Superligakampe i træk, hvorimod de tre clean sheets i træk allerede er rekord mod SønderjyskE.

- en 3F Superligakamp mellem AaB og SønderjyskE i Aalborg er aldrig endt uden scoringer. Ofte scores der mange mål, idet fire af 17 tidligere kampe er endt med fem scoringer. De øvrige kampe er endt med fire mål (1), tre mål (5), to mål (4) og ét mål (3). 

- AaB og SønderjyskE ikke har spillet uafgjort i Aalborg siden april 2010. Siden har de mødt hinanden 11 gange på Aalborg Portland Park, og AaB har blot vundet fire af disse. 

- SønderjyskE’s seneste besøg på Aalborg Portland Park var i februar i år, hvor AaB takket være scoringer af Tom van Weert, Lucas Andersen og Kasper Pedersen sejrede med 3-0. 

- AaB har tabt de tre seneste 3F Superligakampe; de to mod AGF i sidste sæson samt sæsonåbningen mod Lyngby Boldklub. Det er imidlertid mere end 16 år siden, i april-maj 2003, at AaB sidst tabte fire 3F Superligakampe i træk.

- Magnus Christensen med spilletid på søndag kan spille sin 3F Superligakamp nr. 75. Han debuterede i juli 2016 og har på trods af sine knap 22 år spillet gennemsnitligt 25 3F Superligakampe de tre seneste sæsoner.

- Rasmus Thellufsen kan spille sin officielle kamp nr. 75 for AaB siden hans debut i august 2016. Samlet er det blevet til knap 4.200 spilleminutter i den rød-hvid stribede trøje, hvori det er lykkedes Rasmus Thellufsen at score 11 mål.

- AaB kun én gang tidligere har spillet en 3F Superligakamp på datoen 21. juli. Det var i 2013, hvor AaB vandt 2-1 over FC København. Med i opgøret var blandt andre Jakob Ahlmann, Kasper Kusk og Patrick Kristensen fra den nuværende trup.

- netop Kasper Kusk (3 mål) og Patrick Kristensen (1) sammen med Lucas Andersen (1), Tom van Weert (1), Jores Okore (1) og Frederik Børsting (1) tidligere har scoret et 3F Superligamål mod søndagens modstander.

- det bliver femte Superligakamp mellem AaB og SønderjyskE, der skal styres af Jakob Kehlet. Han har i de fire tidligere kampe ikke haft brug for hverken at dømme straffespark eller udvise en spiller.

- ud af Jakob Kehlets fire tidligere opgør mellem AaB og SønderjyskE er to af kampene endt med sejr til AaB, et opgør er endt uafgjort og SønderjyskE har sejret en gang. 

- de to klubbers første 3F Superligamøde var i juli 2000, hvor AaB vandt 2-1 på udebane over Haderslev FK. Sportsdirektør Allan Gaarde scorede begge mål for nordjyderne, mens SønderjyskE’s nuværende sportschef, Hans Jørgen Haysen, scorede Haderslevs mål.

- at AaB-spillerne på søndag løber på banen iført den nye hjemmebanedragt med røde strømper. De røde strømper er historiske for Hele Nordjyllands Hold, da holdet spillede i dem frem til 1984. Den nye hjemmebanetrøje kan i øvrigt købes online her eller i AaB Fanshop på søndag fra kl. 12.00. 

- AaB og Spar Nord Fonden donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt, nordjysk formål gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland. 

- børnebilletter til søndagskampen koster kun 10 kr. Du kan købe billetter til opgøret her. 

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Tæv vennerne i 3F Superligas nye spil

19. juli 2019 kl. 08:16 af Rasmus Estrup

Nu kan du følge med i Danmarks bedste fodboldrække på en helt ny måde. Med 3F Superliga Picks kan du dyste mod vennerne om, hvem der er bedst til at forudsige kampenes udfald. I kan lave jeres egne ligaer og løbende følge med i, hvem der har håneretten.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks her.

Inde i ligaerne er det let at sammenligne de udfald, I alle tror på, og se, hvad de andre har valgt, når en runde er i gang. 3F Superliga Picks er sjovest med andre, og så er der lidt ekstra at snakke om, når en runde er slut. 

3F Superliga Picks er både nemt og hurtigt at spille med i. Du skal blot vælge et udfald i kampene og rangere dem efter, hvad du tror mest på. Det tager ikke lang tid, og du behøver ikke at sætte dig ind i meget for at være med. De fleste kan være med.

Vind fede præmier med Picks Plus

Hvis du vælger Picks Plus, så får du meget mere ud af ligaer og det sociale i spillet. Med opgraderingen kan du være med i mere end én liga og oprette ligaer, hvor der kan være mere end fem deltagere.
 

Den bedste i den samlede stilling, når efterårssæsonen er slut, kan se frem til en stor fodboldoplevelse. Vinderen får et gavekort til en fodboldrejse på 10.000 kroner fra LA Travel. Så kan du se de store stjerner i aktion på de største stadions. Hvis du slutter toer, så sikrer du dig en Sony Playstation 4 med FIFA 20. Hvis du slutter som nummer tre, så venter der 1.500 kroner til en valgfri klubshop, så du kan få dit holds nyeste gear. Du kan selv komme ud på græs og spille bold med vennerne med en officiel 3F Superliga-bold fra SELECT, hvis du ender på fjerdepladsen.

Hvis du synes, at du er langt efter i den samlede stilling, så er der stadig god grund til at spille med i 3F Superliga Picks hver uge. Hvis du vinder en af runderne, så kan du se frem til at skulle følge dit hold tæt på. Du får et sæsonkort til en valgfri 3F Superliga-klub, så du kan komme på stadion og mærke stemningen blandt de andre fans. Til andenpladsen er der hver uge 500 kroner til den klubshop, du vil handle i og nummer tre får fingrene i FIFA 20 til Sony Playstation 4.

For at spille med om præmierne, så skal du tilmelde dig 3F Superliga Picks og opgradere til Picks Plus.

Tags på denne nyhed

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland får Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019

18. juli 2019 kl. 16:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Siden AaB i februar 2015 præsenterede Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB via denne doneret en krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Siden sommeren 2017 har Spar Nord Fonden givet opbakning til Hele Nordjyllands Håndsrækning – ligeledes med en krone pr. tilskuer. Pengene bliver halvårligt doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland, og i alt er der siden foråret 2015 doneret mere end 600.000 kroner til velgørende nordjyske formål.

Blandt de mange ansøgere til efterårets udgave af Hele Nordjyllands Håndsrækning, blev tre finalister i den forgangne weekend offentliggjort. Fra søndag indtil torsdag middag har der været afstemning blandt kandidaterne på AaB’s officielle hjemmeside aabsport.dk.

Den meget tætte afstemning, med flere end 2.300 afgivne stemmer, resulterede i en sejr til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland med 37,7% af stemmerne, mens Børns Voksenvenner fulgt tæt efter med 32,34% efterfulgt af Råt & Godt – et værksted i udvikling med 29,90% af stemmerne.

Hjælp til børn i misbrugsfamilier

I Barnets Blå Hus hjælper man børn, hvis forældre har problemer med stof- og alkoholmisbrug. Hjælpen består i at styrke børnenes modstandsdygtighed og evne til at tage vare på sig selv i den problematiske situation, de typisk befinder sig i. 

Den primære indsats er rettet mod børnene, men indsatser, hvor forældrene er involveret, er en integreret del af huset og tilbuddet. 

Husets frivillige medarbejdere har til opgave at tilbyde en række sociale aktiviteter, herunder sociale samværsaktiviteter, fællesspisninger og udflugter, hvor børn og forældre har mulighed for at opleve og gøre erfaringer med nye samværsformer. 

Ole Smed, daglig leder af Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, var ikke overraskende meget glad for dagens resultat: 

- Det har været fantastisk at opleve den store opbakning under afstemningen, i tæt løb med to andre værdige modtagere. Vi ser frem til en masse gode oplevelser i efteråret med AaB og håber, at vi med håndsrækningen kan hjælpe endnu flere børn, hvis forældre har haft et misbrug af alkohol eller stoffer.

- Endnu engang tusind tak til alle, der har delt og stemt på Barnets Blå Hus i Vesthimmerland.

Administrerende direktør i AaB, Thomas Bælum, tilføjer: 

- Det er altid spændende med en ny modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, og det glæder os, at vi igen kommer ud og støtter et velgørende tiltag i regionen, hvor vi forhåbentlig kan være med til at gøre en positiv forskel.

- Vi ser derfor frem til et godt og spændende samarbejde med Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som vi naturligvis håber får et stort støttebeløb i hånden, når efteråret er omme. 

Det samlede beløb for efterårets 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park vil blive doneret umiddelbart efter sidste hjemmekamp i efteråret 2019 eller i forbindelse med første hjemmekamp i foråret 2020. 

Læs mere om Barnets Blå Hus her.
Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her.


Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning

Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

AaB Support Club – velgørenhedstrøje 2018 – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed
'