AaB TV: AaB Fodboldskole 2019

3. juli 2019 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

AaB Fodboldskole er som noget nyt også rykket ud i partnerklubberne, og i denne uge foregår AaB Fodboldskole i både Brønderslev og Hirtshals. 

Her er der træning for børnene hver dag, så alle spillere uanset niveau bliver udfordret. Der er blandt andet mulighed for at få testet, hvor hårdt man sparker, prøve kræfter med en M-station og spille på en oppustelig fodboldbane. 

Tidligere på ugen var AaB TV forbi AaB Fodboldskole i Brønderslev, hvor også Jakob Ahlmann, Tom van Weert, Mathias Ross og Robert Kakeeto lagde vejen forbi. 

Se mere om AaB Fodboldskole i indslaget øverst. 

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning senest i morgen

2. juli 2019 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I dette forår gik Hele Nordjyllands Håndsrækning til foreningen SKYGGEBØRN, som modtog 83.880 kr. Nu skal der findes en ny modtager til efteråret 2019. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ønsker du at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning eller kender du en forening, en organisation eller et andet godt formål, der kunne have fordel af en håndsrækning, kan du søge via knappen nedenfor. 

Og du skal søge senest i morgen, onsdag 3. juli, hvor der er ansøgningsfrist. 

Det er et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, bestyrelsesmedlem i Spar Nord Fonden Michael Slavensky Dahl, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, oplevelseschef i AaB Martin Stigaard Skammelsen, direktør i Skyggebørn Jes Dige og anfører i AaB Lucas Andersen, der vil gennemgå ansøgningerne og udvælge tre kandidater, der efterfølgende kommer til afstemning på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til sæsonens første hjemmekamp.

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

AaB Webshop holder sommerudsalg

1. juli 2019 kl. 14:20 af Thomas Fiele

Skal du have AaB med på din sommerferie? Så kan du netop nu og to uger frem opnå store besparelser på AaB Webshop.

Tilbuddene gælder til 14. juli eller så længe lager haves på flere end 25 udvalgte varer.

Klik ind og se udvalget

Tags på denne nyhed

Christoffer Ravn på U/17-landsholdet

1. juli 2019 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

AaB Talents Christoffer Ravn Jensen er udtaget til den danske U/17-landsholdstrup, der i august spiller en internordisk turnering omkring Nyborg. 

Danmark spiller første kamp ved turneringen 4. august mod Finland. Dernæst venter yderligere to kampe mod endnu ikke fastsatte modstandere. De øvrige lande i turneringen er Sverige, Norge, Færøerne, Island, Nordirland og Mexico. 

Christoffer Ravn Jensen, der er venstreback, har spillet ni U/16-landskampe, men har til turneringen i august mulighed for at få debut på U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ajax Amsterdam-AaB 1-1

30. juni 2019 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se sammendrag af lørdagens testkamp mod Ajax Amsterdam, der endte 1-1. 

Det hollandske mesterhold kom bedst fra start på Sportpark Vondersweide i Oldenzaal, men efter 17 minutter viste AaB skarphed, da hollandske Tom van Weert sparkede en retur fra Kasper Kusk over stregen til en nordjysk 1-0-føring. 

Resten af første halvleg vadede AaB i store chancer. Tom van Weert misbrugte et straffespark, og både Lucas Andersen og Kasper Kusk missede chancerne for at bringe de grønklædte danskere yderligere foran inden pausen. 

I begyndelsen af anden halvleg hev Jacob Rinne en dobbeltredning ud af den kortærmede målmandstrøje, inden Ajax Amsterdams Danilo Pereira umiddelbart efter udlignede til 1-1. 

Se alle opgørets muligheder i videoen, hvor du også kan høre fra Patrick Olsen, der spillede sin første kamp i AaB-trøjen. 

Tags på denne nyhed