Seks AaB'ere i kamp for ungdomslandshold

17. januar 2019 kl. 15:43 af Rasmus Estrup

De danske ungdomslandshold spillede i dag de sidste kampe under træningslejren på Cypern. I formiddag fik Christoffer Ravn (nr. 5 på foto) sin sjette U/16-landskamp, da han startede inde i Danmarks sejr på 3-1 over Cypern.

Venstrebacken spillede opgørets første 51 minutter, inden han blev udskiftet ved en dansk føring på 2-1.

Et par timer senere var fem AaB-spillere i aktion for Danmarks U/19-landshold, der spillede 1-1 mod Cypern. Mathias Ross, Lukas Klitten og Oliver Klitten var i startopstillingen, og blev alle skiftet ud i løbet af anden halvleg, da stillingen var 1-1.

Med et kvarter igen blev Jeppe Pedersen og Mikkel Kaufmann indskiftet, mens der ikke var spilletid til den sjette AaB-spiller i U/19-landsholdstruppen, Anders Bærtelsen.

AaB-trekløver indskiftet i U/21-sejr over Mexico

16. januar 2019 kl. 20:20 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold med Oliver Abildgaard, Magnus Christensen og Rasmus Thellufsen vandt onsdag aften første testkamp på træningslejren i Mexico, da Danmark med en scoring af Elias Sørensen fra Newcastle United i anden halvleg vandt 1-0 over Mexico.

De tre AaB-spillere sad på bænken fra første fløjt, men alle tre blev sendt på banen fra anden halvlegs start, da U/21-landstræner Niels Frederiksen skiftede 10 spillere. Rasmus Thellufsen kom ind på venstre kant, mens Magnus Christensen spillede på den defensive midt med Oliver Abildgaard foran sig på midtbanen.

Efter en første halvleg hvor Mexico havde et lille overtag, gik der blot tre minutter af anden halvleg, før danskerne scorede på en omstilling.

Mod slutningen pressede Mexico på for en udligning, men danskerne holdt buret rent og vandt dermed første testkamp på træningslejren i Mexico.

Det danske U/21-landshold spiller en ny kamp mod Mexico på lørdag.

Kampændring på træningslejren

16. januar 2019 kl. 12:40 af Rasmus Estrup

AaB's kampprogram på træningslejren i Belek er blevet opdateret. Testkampen mod serbiske Radnicki Nis erstattes med en kamp mod Desna, der ligger på sjettepladsen i den ukrainske liga.

Derudover bliver FC Chertonova Moskva udskiftet som modstander for AaB's reservehold, som i stedet møder Septemvri Sofia, der ligger på 13. pladsen i Bulgariens bedste række.

Kampene spilles fortsat 25. januar og 29. januar, men der er rykket lidt rundt på kamptidspunkterne. Programmet for træningslejren, der begynder på mandag, ser nu således ud:

16. januar 2019 kl. 09:18 af Brian Andersen

På U/16-landsholdet spillede Christoffer Ravn første halvleg i opgøret mod værterne fra Cypern, der blev besejret 3-1 efter en 1-0 føring ved pausen.

Også U/19-landsholdet havde Cypern som modstander, og her startede Jeppe Pedersen på banen sammen med anfører Mathias Ross.

Danskerne bragte sig efter fint spil foran 2-0 ved pausen, hvor Mikkel Kaufmann kom på banen, mens Mathias Ross gik ud.

Det blev også til slutcifrene 3-0, før også Oliver Klitten og Lukas Klitten blev indskiftet, hvorimod der ikke var spilletid til Anders Bærtelsen denne gang.

Både U/16- og U/19-landsholdet møder igen torsdag cyprioterne inden hjemrejsen til Danmark.

AaB TV: AaB-Thisted FC 6-0

16. januar 2019 kl. 07:27 af Rasmus Estrup

AaB vandt tirsdag eftermiddag 6-0 over 1. divisionsklubben Thisted FC i årets anden testkamp.

Tom van Weert bragte AaB foran 1-0 efter 12 minutter, inden U/19-ligaspiller Malthe Højholt fordoblede føringen seks minutter senere. Lige før pausen gjorde Lucas Andersen det flot til 3-0 på et langskud.

Efter pausen scorede Wessam Abou Ali AaB's tre sidste mål. Først eksekverede han et straffespark begået mod ham selv, dernæst headede han 5-0-scoringen i mål efter oplæg fra Bardhec Bytyqi og endelig lukkede han kampen med et frisparksmål til 6-0.

Se alle målene og opgørets øvrige chancer i AaB TV's sammendrag i videoen øverst. Se også reaktioner fra cheftræner Jacob Friis og hattrickmålscoreren Wessam Abou Ali i samme video.