Se AaB’s endelige trup til KMD Cup

10. januar 2019 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

Fredag aften deltager AaB ved indendørsstævnet KMD Cup i Aarhus. Udover AaB deltager også AGF, Brøndby I.F., OB og Vejle Boldklub i turneringen, hvor alle møder alle, og de to hold med flest point efter de indledende kampe spiller en finale om titlen. 

- Vi forventer, at det bliver en underholdende aften med mange mål og flotte detaljer. Med mange tilskuere samlet i en hal vil der formentlig også være mega god stemning, så det bliver fedt for spillerne at være en del af, siger assistenttræner Allan K. Jepsen, der står med dirigentstokken på sidelinjen i morgen aften.

- Indendørs er et noget anderledes spil end udendørs. Det bliver intenst og teknisk, og vi stiller med et hold, som vi tror på, kan tage til Aarhus og vinde turneringen. Det er vores ambition, siger Allan K. Jepsen, der sammen med den øvrige trænerstab har udtaget følgende ni spillere: 

10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 17 Kasper Kusk, 23 Filip Lesniak, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen samt U/19-ligaspillerne Jonathan Flindt, Malthe Højholt og Gabriel Adriano Alves Christensen. Kasper Pedersen er tiltænkt pladsen i målet. Rasmus Thellufsen var i første omgang også udtaget, men han kan ikke deltage, da han er på træningslejr med U/21-landsholdet i Mexico. 

AaB’s indledende kampe er som følger:

Kl. 19.40 mod Vejle Boldklub
Kl. 20.10 mod Brøndby I.F.
Kl. 20.40 mod AGF
Kl. 21.10 mod OB
Kl. 22.00 evt. finale

Puljekampene er ni minutter lange, mens finalen i KMD Cup er 2 x 7 minutter. 

Foruden AaB’s Superligahold deltager AaB’s U/14-hold også i en Future Stars Cup ved fredagens indendørsstævne. Her spiller AaB semifinale mod Brøndby I.F. kl. 18.10. En kamp om tredjepladsen spilles kl. 18.40, mens finalen i Future Stars Cup spilles kl. 19.30. 

Det er ikke muligt at købe billetter ved indgangen. Derfor skal billetter købes online. Voksenbilletter købes her, mens børnebilletter købes her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hyldest til Superligadebutanter

10. januar 2019 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

I efteråret 2018 var der Superligadebut til tre af AaB's egne talenter: Mikkel Kaufmann, Bardhec Bytyqi og Mathias Ross. 

De tre er derfor blevet hyldet ved en ceremoni i Børge Bach Huset. En tradition sportsdirektør Allan Gaarde begyndte indførte sidste år. 

Hør fra de tre Superliga-debutanter i dette indslag fra AaB TV. 

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning inden 22. januar

9. januar 2019 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Vi modtager i øjeblikket ansøgninger om at blive modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019, og ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben. Klik på knappen herunder for at gå til ansøgningsskemaet.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 er 22. januar.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen og centerleder af Ønskeland Anne Madsen Tabor vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til forårets første hjemmekamp, der spilles mod Randers FC søndag 10. februar. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Rinne fik fuld spilletid i svensk nederlag

9. januar 2019 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

Et svensk ligalandshold bestående af spillere fra de nordiske landes ligaer tabte i går 1-0 til Finland i en venskabskamp i Qatar. I målet for svenskerne stod AaB-målmand Jacob Rinne hele kampen. 

AaB-målmanden blev hurtigt testet med en afslutning tæt under mål, som han havde kontrol over, men efter 22 minutter lykkedes det finnerne at passere Jacob Rinne, da Eero Markkanen fra nært hold sendte et indlæg fra Tim Sparv ind bag keeperen. 

Sverige lagde skidt fra land i den nordiske duel, men som kampen skred frem kom svenskerne bedre med, og 20 minutter før tid fik Daleho Irandust anden halvlegs bedste mulighed, da han på to meters afstand sparkede bolden over et tomt mål. 

I tillægstiden fik Finland en omstilling, som førte tre afslutninger med sig, men i alle tre tilfælde tog AaB-keeperen, der spillede sin tredje ligalandskamp for Sverige, flot fra. 

Sveriges ligalandshold spiller igen på fredag mod Island. 

Tags på denne nyhed

Faninformation om KMD Cup

8. januar 2019 kl. 14:55

Navn: Ceres Arena
Indgang: 2
Parkering: P2
Adresse: Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

Indendørsstævnet afvikles i Ceres Arena, som ligger umiddelbart ved siden af Ceres Park, hvor AGF spiller deres hjemmekampe. AaB-fans, der kommer i bil, kan parkere i parkeringsområdet P2 - se parkeringsoversigten her. Det anbefales, at man ankommer i god tid, idet der forventes meget trafik i området. Der er fra parkeringspladsen en sti, der fører direkte til indgang 2, som er indgangen, AaB-fans skal benytte. Der vil fredag være personale, som vil hjælpe med at dirigere tilskuere i rigtige retning i forhold til parkering samt korrekt indgang.

Billetpriser: 
Børn u/15 år: 100,- 
Børnebilletter købes her.
Voksen: 150,-
Voksen billetter købes her.
 

Vær venligst opmærksom på, at fans af andre klubber ikke har adgang til AaB-afsnittet. 

Det er kun muligt at betale med betalingskort samt MobilePay til indendørsstævnet. 

Tags på denne nyhed
'