AaB TV: Friis ser frem til test mod Desna

24. januar 2019 kl. 15:32 af Rasmus Estrup

Træningslejrens første testkampe spilles i morgen. Kl 15.00 lokal tid (13.00 dansk tid) spiller førsteholdet møder Desna, der indtager en øjeblikkelig sjetteplads i den bedste ukrainske række. 

To timer senere skal AaB's reservehold i kamp mod Septemvri Sofia, der ligger på 13. pladsen i den bulgarske liga. 

Op til kampen har AaB TV talt med cheftræner Jacob Friis. Se interviewet i indslaget ovenfor, hvor du også kan se en række mål, redninger og tunneler fra træningerne i Tyrkiet. 

AaB udlejer Bytyqi

24. januar 2019 kl. 14:59 af Brian Andersen

Bardhec Bytyqi er født og opvokset i Danmark sammen med sine albanske forældre og var i sæsonen 2015/2016 med til sikre AaB DM-bronze i U/19 Ligaen, inden han avancerede til Superligatruppen.

- Vi er ambivalente i forhold til, at Bardhec nu sendes videre, da vi stadig kan se et potentiale i ham, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Det er imidlertid et faktum, at Bardhec med henblik på den forestående forårssæson ikke har udsigt til førsteholdsfodbold, og derfor er vi i fællesskab nået frem til, at det bedste for Bardhecs udvikling vil være at fortsætte et andet sted, konstaterer Allan Gaarde.

- I den forbindelse anser vi udfordringen i en god klub som Jammerbugt FC som det optimale match, og vi ønsker Bardhec al mulig held og lykke fremover, slutter Allan Gaarde.

Oprindeligt kom Bardhec Bytyqi til AaB allerede som otteårig fra samarbejdsklubben NUBI Fodbold (Nr. Uttrup & Bouet Idrætsforening), og den boldsikre spiller formår at spille både i højre og venstre forsvarsside.

- Jeg er glad og stolt over at have fået chancen i AaB, men jeg må også være realistisk i forhold til mine forventninger, og derfor er det rigtige for mig nu at komme videre i karrieren, siger Bardhec Bytyqi.

- Naturligvis er jeg ærgerlig over ikke at have indfriet min drøm om at blive en fast del af AaB’s førstehold, men klubben har givet mig alt og været en del af mig, siden jeg var dreng, og jeg vil altid følge AaB. Samtidig glæder jeg mig helt vildt til en spændende forår i 2. division sammen med Jammerbugt FC, og derefter må jeg se, hvad fremtiden bringer, lyder det fra 22-årige Bardhec Bytyqi.

Bardhec Bytyqi opnåede tre officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Du kan nu tilmelde dig pre-season arrangement for sæsonkortholdere

24. januar 2019 kl. 10:00 af Simon Vangsgaard Jensen

Der er nu åbnet for tilmelding til pre-season arrangementet, som i år bliver afholdt i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy onsdag den 6. februar. Check-in åbner klokken 17.30, hvor arrangementet slutter klokken 20.30. Der vil blive serveret en sodavand og popcorn for de deltagende. Nærmere praktiske oplysninger følger på et senere tidspunkt.

Pladsmæssige hensyn gør, at arrangementet er begrænset til 320 pladser, der fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Én billet pr. sæsonkortholder
Hver kortholder kan via sin profil på billet.aabsport.dk tilmelde én person til arrangementet.
Skal du tilmelde dine børn eller venner til arrangementet, kræver det at du har log ind-oplysninger på vedkommendes profil.

Det anbefales at din e-mailadresse er opdateret i billet.aabsport.dk for at vi kan sende dig oplysninger vedrørende dette arrangement og andre sæsonkortholder fordele. Det direkte link til tilmeldingen sendes via et nyhedsbrev på mail til sæsonkortholdere samt offentliggøres på www.aabsport.dk torsdag kl. 10.00. 

Sådan opdaterer du din e-mailadresse på din profil:

1. Login på billet.aabsport.dk
2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ”Min konto”.
3. Klik på ”Funktioner” oppe i højre hjørne og vælg ”Rediger data”.
4. Her kan du ændre alle dine brugeroplysninger inkl. e-mailadresse.

Har du flere sæsonkort, men kender ikke brugernavnet på dine profiler?
- Dine brugernavne er (medmindre du selv har ændret det) din e-mailadresse efterfulgt -2,-3,-4 alt efter, hvor mange kort du har. For eksempel "navn@navnesen.dk-2"
- Koden er AaB123, medmindre du selv har ændret den.
Når du er logget ind, anbefales det at du opdaterer din e-mailadresse, som beskrevet ovenfor.

Bemærk: Samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige profiler.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ahlmann til eksamen på træningslejr

23. januar 2019 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Men alle holdkammeraterne løb rundt ude på den veltrimmede græsplæne, sad Jakob Ahlmann på sit værelse, hvor han var i fuld gang med sin afsluttende eksamen i sport management.

AaB TV har talt med Jakob Ahlmann om hans nu afsluttede fuldtidsstudie ved siden af arbejdet som professionel fodboldspiller og fejringen af bachelorgraden på træningslejren. 

 

AaB TV: Første træningsdag i Tyrkiet

22. januar 2019 kl. 18:54 af Rasmus Estrup

Ovenpå en lang rejsedag mandag ventede der AaB-spillerne to træningspas tirsdag. 

Første træning på træningslejren foregik i fitnesscentret, hvor spillerne kunne få gang i kroppen efter rejsedagen. 

Efter frokosten blev spillerne sendt ud på en flot græsbane i tørvejr.

AaB TV var med hele vejen og har talt med Frederik Børsting og cheftræner Jacob Friis om første træningsdag. Se det hele i indslaget ovenfor.