AaB TV: AaB's vej til træningslejren

21. januar 2019 kl. 21:35 af Rasmus Estrup

AaB er i dag rejst til Belek i Tyrkiet, hvor Hele Nordjyllands Hold skal være på træningslejr frem til 30. januar. 

Afrejsedagen begyndte før kl. 05.00 i morges, og AaB TV var med hele vejen, som du kan se i dette indslag fra AaB TV. 

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning inden i morgen

21. januar 2019 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Indtil i morgen, 22. januar, modtager vi ansøgninger om at blive modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019, og ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, ansøgningen skal sendes. Klik på knappen herunder for at gå til ansøgningsskemaet.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen og centerleder af Ønskeland Anne Madsen Tabor vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til forårets første hjemmekamp, der spilles mod Randers FC søndag 10. februar. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

AaB Support Club - velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Sølvmedaljer til U/17-holdet i Göteborg

21. januar 2019 kl. 08:09 af Rasmus Estrup

Med et nederlag til OB i en straffesparkskonkurrence i finalen, måtte AaB's U/17-ligahold nøjes med sølvmedaljerne i den internationale turnering BC Catering Cup i Odense. 

AaB havde spillet sig i finalen med to sejre efter ordinær spilletid og en sejr på straffespark i det indledende gruppespil. 

Fredag besejrede AaB svenske BK Häcken med 1-0 efter et sejrsmål af Marcus Hannesbo. 

I lørdagens første kamp scorede Oliver Overgaard til 1-0, da AaB spillede 1-1 mod tyske Holstein Kiel, hvilket sendte opgøret i en straffesparkskonkurrence, som AaB vandt, da målmand Mathias Balle reddede to skud fra tyskerne. 

I sidste puljekamp lørdag vandt AaB 3-2 over schweiziske Grasshoppers. Oliver Henriksen, Jakob Gaardsøe og Christian Wagner stod bag de nordjyske mål. 

De tre sejre gav AaB en førsteplads i puljen, og dermed ventede et finaleopgør mod værtsholdet OB søndag. Fynboerne bragte sig på sejrskurs efter et kvarters spil, men AaB udlignede på et straffespark kort før tid.

Straffesparket blev begået mod Simon Vestergaard, og fra pletten scorede Christian Wagner, som med scoringen sendte finalen i straffesparkskonkurrence. 

Her vandt OB 3-2, og dermed måtte AaB rejse tilbage til Nordjylland med et sæt sølvmedaljer.  

- Det var en fed oplevelse for vores hold. Ikke mindst fordi vi i en velorganiseret turnering mødte et tysk U/17-Bundesligahold, og to tophold fra henholdsvis Sverige og Schweiz. Det gav vores spillere god international erfaring, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

- Derudover skal spillerne roses for at have leveret nogle gode præstationer spillemæssigt, hvilket vi havde stort fokus på inden turneringen, så det er glædeligt, at vi kan tage det med videre frem mod forårssæsonen i U/17 Ligaen, siger Nikolaj Hørby. 

Tags på denne nyhed

Fem U/19-spillere skal deltage i træningslejr

20. januar 2019 kl. 20:12 af Brian Andersen

Under opholdet i Belek får den sædvanlige trup selskab af de fem U/19-Ligaspillere Mikkel Kaufmann, Lukas Klitten, Oliver Klitten, Mikkel Konnerup og Marcus Bundgaard, der således alle får mulighed for at vise sig frem, hvorimod Anders Bærtelsen ikke rejser med, da han i forbindelse med U/19-landsholdets nylige tur til Cypern pådrog sig en skade.

AaB returnerer til Danmark onsdag den 30. januar.

Tags på denne nyhed

Velbesøgt standerhejsning i AaB af 1885

20. januar 2019 kl. 12:31 af Rasmus Estrup

I dag kl. 10.00 blev AaB-flaget hejst, da moderklubben AaB af 1885 holdt standerhejsning for U/13-holdene og opefter. 

Rigtig mange spillere, trænere og ledere var fremmødt. Heriblandt også hele Superligatruppen, der havde morgentræning på kunststofbanerne inden selve standerhejsningen, så der var mere plads til de øvrige hold efter at flaget blev hejst.

Formand for AaB af 1885 Claus Fallingborg holdt tale, inden U/14-spiller Julie Brøndberg og U/15-spiller Philip Simoni hejste flaget i fællesskab, og den fremmødte forsamling traditionen tro kunne byde denne sæson velkommen med et AaB-hurra. 

- Vi går en rigtig spændende sæson i møde, og vi glæder os meget til at tage hul på den i dag. Fodbold er en fantastisk idræt, som giver de unge mennesker så meget mere end blot fodbold. Det giver en masse gode oplevelse, og det giver venskaber for livet. Det skal vi i år være bedre til at fortælle, så vi kan få flere nye medlemmer i vores klub, sagde Claus Fallingborg blandt andet i formiddagens tale. 

Derefter gik de mange fremmødte kvindehold og herrehold ud på banen til en kold omgang træning, inden der blev serveret suppe i kantinen. 

'