AaB-trio fik spilletid i U/21-nederlag til Mexico

19. januar 2019 kl. 19:56 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold spillede lørdag sidste venskabskamp på træningslejren i Mexico, da danskerne tabte 2-1 til Mexico. 

Alle tre AaB-spillere i truppen fik ligesom i den første venskabskamp på træningslejren 45 minutters spilletid. Oliver Abildgaard og Rasmus Thellufsen var i startopstillingen og blev udskiftet i pausen, hvor Magnus Christensen blev indskiftet. 

Danskerne fik egentlig en god start på kampen, da Elias Sørensen bragte Danmark i front efter tre minutter. Men 10 minutter senere udlignede Mexico på en dødbold, og efter 16 minutters spilletid kom mexicanerne foran 2-1 på et straffespark. 

- De scorer på to standardsituationer, og det er naturligvis altid ærgerligt. Jeg synes, de kom med et bedre udtryk, end de gjorde i seneste kamp. Samtidig kendte vi ikke helt vores besøgelsestid, og så står vi med et nederlag, sagde Oliver Abildgaard til U/21-landsholdets Facebookside umiddelbart efter kampen. 

Med optrædener i begge kampe for de tre AaB-spillere er Oliver Abildgaard oppe på ni U/21-landskampe, Magnus Christensen har seks U/21-optrædener bag sig og Rasmus Thellufsen har optrådt tre gange for U/21-landsholdet. 

AaB Support Club modtager 38.400 kr. gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning

18. januar 2019 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

Fredag eftermiddag overrakte AaB's administrerende direktør en check til AaB Support Clubs bestyrelse. 

Som en del af AaB's faste CSR-projekt, Hele Nordjyllands Håndsrækning, har AaB, trøjesponsor hummel og hovedsponsor Spar Nord nemlig valgt at give 100 kr. for hver af den sølvfarvede Håndsrækningtrøjer, der blev solgt i løbet af 2018, til AaB Support Club.

I alt er der blevet solgt 384 trøjer, og derfor har AaB Support Club nu modtaget 38.400 kr. 

- Det er et flot beløb, og det er et flot initiativ, at AaB sætter pris på den officielle fanklub på denne måde. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, for pengene kommer rigtig mange AaB-fans til gode, siger formand for AaB Support Club, Lars Simoni.  

AaB Support Club blev grundlagt i 1990 og er AaB's officielle fanklub, der blandt andet arrangerer busture til udekampe og står for at skabe stemning med sange og tifoer til alle AaB's kampe. 

- Præcis hvad pengene skal bruges til, er ikke fastlagt endnu. Men jeg er sikker på, at vi sammen med de andre frivillige i foreningen kan øremærke pengene til et eller flere gode tiltag. Det kan både være aktiviteter, vi allerede har nu, som kan gøres billigere eller bedre for vores medlemmer, eller det kan være nye initiativer. Vi har i hvert fald en masse idéer i støbeskeen, som kan give en bedre oplevelse for AaB's fans, siger Lars Simoni. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountain House – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

I videoen herunder kan du komme tættere på AaB Support Club og AaB Tifo Kaos i et AaB TV-indslag, der blev lavet sidste år i forbindelse med annonceringen af, at AaB Support Club blev modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Tags på denne nyhed

Standerhejsning på søndag

18. januar 2019 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

AaB af 1885 holder søndag 20. januar kl. 10.00 den årlige standerhejsning for U/13-spillere og opefter på AaB's anlæg på Hornevej. 

Alle, nuværende såvel som nye medlemmer er hjertelig velkomne. Superligatruppen vil også være til stede vil søndagens standerhejsning. 

Efter træning serveres der suppe i klubhuset. 

Seks AaB'ere i kamp for ungdomslandshold

17. januar 2019 kl. 15:43 af Rasmus Estrup

De danske ungdomslandshold spillede i dag de sidste kampe under træningslejren på Cypern. I formiddag fik Christoffer Ravn (nr. 5 på foto) sin sjette U/16-landskamp, da han startede inde i Danmarks sejr på 3-1 over Cypern.

Venstrebacken spillede opgørets første 51 minutter, inden han blev udskiftet ved en dansk føring på 2-1. 

Et par timer senere var fem AaB-spillere i aktion for Danmarks U/19-landshold, der spillede 1-1 mod Cypern. Mathias Ross, Lukas Klitten og Oliver Klitten var i startopstillingen, og blev alle skiftet ud i løbet af anden halvleg, da stillingen var 1-1.

Med et kvarter igen blev Jeppe Pedersen og Mikkel Kaufmann indskiftet, mens der ikke var spilletid til den sjette AaB-spiller i U/19-landsholdstruppen, Anders Bærtelsen. 

AaB-trekløver indskiftet i U/21-sejr over Mexico

16. januar 2019 kl. 20:20 af Rasmus Estrup

Det danske U/21-landshold med Oliver Abildgaard, Magnus Christensen og Rasmus Thellufsen vandt onsdag aften første testkamp på træningslejren i Mexico, da Danmark med en scoring af Elias Sørensen fra Newcastle United i anden halvleg vandt 1-0 over Mexico.

De tre AaB-spillere sad på bænken fra første fløjt, men alle tre blev sendt på banen fra anden halvlegs start, da U/21-landstræner Niels Frederiksen skiftede 10 spillere. Rasmus Thellufsen kom ind på venstre kant, mens Magnus Christensen spillede på den defensive midt med Oliver Abildgaard foran sig på midtbanen. 

Efter en første halvleg hvor Mexico havde et lille overtag, gik der blot tre minutter af anden halvleg, før danskerne scorede på en omstilling. 

Mod slutningen pressede Mexico på for en udligning, men danskerne holdt buret rent og vandt dermed første testkamp på træningslejren i Mexico. 

Det danske U/21-landshold spiller en ny kamp mod Mexico på lørdag. 

'