AaB-sejr mod Desna

25. januar 2019 kl. 16:43 af Brian Andersen

Ukrainerne er efter 18 spillerunder placeret på en sjetteplads i den nationale liga, der anføres af Shakhtar Donetsk og Dynamo Kiev, og dagens duel blev en ganske tæt affære afviklet i et fint tempo.

AaB indledte friskt, og Kasper Kusk fik et skudforsøg blokeret, inden samme Kusk i det fjerde minut med et indadskruet frisparksindlæg var oplægger til Kasper Pedersen, der med hovedet snittede læderet i mål til 1-0.

Desna nåede at vise tænder i den modsatte ende, før AaB allerede i det syvende minut tilspillede sig en ny stor mulighed, men fra en fri position i venstre side af straffesparksfeltet fik Philipp Ochs ikke passeret målmanden.

Efter 12 minutter gik en signaturafslutning fra Kasper Kusk tæt forbi den fjerneste opstander, og selvom dysten egentlig var ganske afvekslende rent spillemæssigt, så virkede AaB som det farligste hold på banen.

Igen i det 17. minut var Kasper Kusk på spil, da en flot soloaktion desværre ikke blev fuldbyrdet med en præcis afslutning, og efter knap en halv time var det Lucas Andersen, der var nærgående med et langskud.

Desna sluttede halvlegen bedst, og Jakob Blåbjerg måtte kaste sig og blokere et skudforsøg i feltet, men tættere på kom modstanderen ikke i første halvleg.

Til gengæld måtte AaB-keeper Jacob Rinne fem minutter efter pausen i aktion med en fornem redning.

Herfra gik opgøret mere og mere i tomgang, selvom Kasper Kusk endnu engang fik truet ukrainerne, der med knap et kvarter igen for anden gang fik muligheden over for Jacob Rinne, men igen viste AaB’s svenske målmand sin klasse.

I slutfasen havde AaB god kontrol over begivenhederne, og således kunne sejren køres hjem.

Næste testkamp spilles ligeledes på Papillon Fotbol Center, når polske Slask Wroclaw er modstanderen.

Matchfacts – testkamp på Papillon Fotbol Center i Belek
AaB-Desna  1-0 (1-0)
4. min 1-0 Kasper Pedersen.

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Patrick Kristensen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Philipp Ochs, Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Magnus Christensen, Frederik Børsting, Lucas Andersen (46: Kasper Risgård), Tom van Weert.

Startopstillinger mod Desna og Septemvri Sofia

25. januar 2019 kl. 08:46 af Brian Andersen

Ukrainerne er efter 18 spillerunder placeret på en sjetteplads i den nationale liga, der anføres af Shakhtar Donetsk og Dynamo Kiev, og det bliver som udgangspunkt AaB’s bedste mandskab, der møder Desna i dag kl. 13.00 dansk tid – kl. 15.00 tyrkisk tid.

Efterfølgende får reserverne Septemvri Sofia som modstander – et hold der efter 20 spillerunder indtager 13. pladsen i Bulgarien. Her er der kickoff på Papillon Fotbol Center i Belek kl. 15.00 dansk tid – kl. 17.00 tyrkisk tid.

AaB’s mandskab mod Desna bliver som følger:

Jacob Rinne

Patrick Kristensen – Kasper Pedersen – Jakob Blåbjerg – Philipp Ochs

Kasper Kusk – Rasmus Würtz – Magnus Christensen – Frederik Børsting

Lucas Andersen – Tom van Weert

Kasper Risgård sidder på bænken sammen med U/19 Ligaspillerne Mikkel Konnerup og Marcus Bundgaard.

AaB’s mandskab mod Septemvri Sofia ser således ud:

Michael Lansing

Kristoffer Pallesen – Jores Okore – Mathias Ross – Jakob Ahlmann

Oliver Klitten (U/19 Ligaspiller) – Filip Lesniak – Oliver Abildgaard – Rasmus Thellufsen

Marco Ramkilde – Wessam Abou Ali

Bænken består her af Robert Kakeeto og U/19 Ligaspillerne Mikkel Kaufmann, Lukas Klitten, Mikkel Konnerup og Marcus Bundgaard.

Opgøret mod Desna kan følges via livetweets på AaB’s officielle Twitterprofil, ligesom referat fra de to kampe og sammendrag fra Desna-dysten kan ses senere på AaB’s forskellige platforme.

AaB TV: Friis ser frem til test mod Desna

24. januar 2019 kl. 15:32 af Rasmus Estrup

Træningslejrens første testkampe spilles i morgen. Kl 15.00 lokal tid (13.00 dansk tid) spiller førsteholdet møder Desna, der indtager en øjeblikkelig sjetteplads i den bedste ukrainske række. 

To timer senere skal AaB's reservehold i kamp mod Septemvri Sofia, der ligger på 13. pladsen i den bulgarske liga. 

Op til kampen har AaB TV talt med cheftræner Jacob Friis. Se interviewet i indslaget ovenfor, hvor du også kan se en række mål, redninger og tunneler fra træningerne i Tyrkiet. 

AaB udlejer Bytyqi

24. januar 2019 kl. 14:59 af Brian Andersen

Bardhec Bytyqi er født og opvokset i Danmark sammen med sine albanske forældre og var i sæsonen 2015/2016 med til sikre AaB DM-bronze i U/19 Ligaen, inden han avancerede til Superligatruppen.

- Vi er ambivalente i forhold til, at Bardhec nu sendes videre, da vi stadig kan se et potentiale i ham, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Det er imidlertid et faktum, at Bardhec med henblik på den forestående forårssæson ikke har udsigt til førsteholdsfodbold, og derfor er vi i fællesskab nået frem til, at det bedste for Bardhecs udvikling vil være at fortsætte et andet sted, konstaterer Allan Gaarde.

- I den forbindelse anser vi udfordringen i en god klub som Jammerbugt FC som det optimale match, og vi ønsker Bardhec al mulig held og lykke fremover, slutter Allan Gaarde.

Oprindeligt kom Bardhec Bytyqi til AaB allerede som otteårig fra samarbejdsklubben NUBI Fodbold (Nr. Uttrup & Bouet Idrætsforening), og den boldsikre spiller formår at spille både i højre og venstre forsvarsside.

- Jeg er glad og stolt over at have fået chancen i AaB, men jeg må også være realistisk i forhold til mine forventninger, og derfor er det rigtige for mig nu at komme videre i karrieren, siger Bardhec Bytyqi.

- Naturligvis er jeg ærgerlig over ikke at have indfriet min drøm om at blive en fast del af AaB’s førstehold, men klubben har givet mig alt og været en del af mig, siden jeg var dreng, og jeg vil altid følge AaB. Samtidig glæder jeg mig helt vildt til en spændende forår i 2. division sammen med Jammerbugt FC, og derefter må jeg se, hvad fremtiden bringer, lyder det fra 22-årige Bardhec Bytyqi.

Bardhec Bytyqi opnåede tre officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Du kan nu tilmelde dig pre-season arrangement for sæsonkortholdere

24. januar 2019 kl. 10:00

Der er nu åbnet for tilmelding til pre-season arrangementet, som i år bliver afholdt i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy onsdag den 6. februar. Check-in åbner klokken 17.30, hvor arrangementet slutter klokken 20.30. Der vil blive serveret en sodavand og popcorn for de deltagende. Nærmere praktiske oplysninger følger på et senere tidspunkt.

Pladsmæssige hensyn gør, at arrangementet er begrænset til 320 pladser, der fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Én billet pr. sæsonkortholder
Hver kortholder kan via sin profil på billet.aabsport.dk tilmelde én person til arrangementet.
Skal du tilmelde dine børn eller venner til arrangementet, kræver det at du har log ind-oplysninger på vedkommendes profil.

Det anbefales at din e-mailadresse er opdateret i billet.aabsport.dk for at vi kan sende dig oplysninger vedrørende dette arrangement og andre sæsonkortholder fordele. Det direkte link til tilmeldingen sendes via et nyhedsbrev på mail til sæsonkortholdere samt offentliggøres på www.aabsport.dk torsdag kl. 10.00. 

Sådan opdaterer du din e-mailadresse på din profil:

1. Login på billet.aabsport.dk
2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ”Min konto”.
3. Klik på ”Funktioner” oppe i højre hjørne og vælg ”Rediger data”.
4. Her kan du ændre alle dine brugeroplysninger inkl. e-mailadresse.

Har du flere sæsonkort, men kender ikke brugernavnet på dine profiler?
- Dine brugernavne er (medmindre du selv har ændret det) din e-mailadresse efterfulgt -2,-3,-4 alt efter, hvor mange kort du har. For eksempel "navn@navnesen.dk-2"
- Koden er AaB123, medmindre du selv har ændret den.
Når du er logget ind, anbefales det at du opdaterer din e-mailadresse, som beskrevet ovenfor.

Bemærk: Samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige profiler.

Tags på denne nyhed
'