Klitten-assist til Kaufmann-mål i sejr over Norge

27. februar 2019 kl. 17:17 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold besejrede i dag Norge i Lillestrøm med 2-1, blandt andet efter en scoring af Mikkel Kaufmann på Lukas Klittens oplæg. 

Anders Bærtelsen bar anførerbindet fra start, mens Lukas Klitten og Mikkel Kaufmann også var i startopstillingen. Efter en halv time var Lukas Klitten tæt på en scoring, men målet måtte lade vente på sig indtil kampen var 39 minutter gammel. her slog Lukas Klitten et indlæg ind til holdkammerat Mikkel Kaufmann, som steg op blandt venner og fjender og headede 1-0-scoringen i netmaskerne. 

Lige inden pausen kom Danmark foran 2-0 på et selvmål af den norske keeper. 

Efter pausen blev Anders Bærtelsen og Mikkel Kaufmann udskiftet og ind kom blandt andre Oliver Klitten, som fik spilletid i resten af kampen. Norge reducerede med en halv times tid tilbage, og kort efter kunne Lukas Klitten holde fyraften. 

Med et kvarter igen var Oliver Klitten tæt på at øge den danske føring, men det danske hold kørte sejren på 2-1. 

Efter dagens kamp kan Lukas Klitten bryste sig af at have spillet 15 U/19-landskampe, mens Oliver Klitten og Anders Bærtelsen følger trop med 11 U/19-landskampe. Mikkel Kaufmann er nu oppe på otte U/19-landskampe og to mål. 

AaB TV: Farlig Fredag interviewer Okore

27. februar 2019 kl. 15:46 af Rasmus Estrup

Hobro I.K. gæster Aalborg Portland Park på fredag, når AaB holder i samarbejde med Radio Nordjyske og ANR Farlig Fredag i forbindelse med Superligakampen. 

Op til kampen har Farlig Fredags udsendte reporter fanget Jores Okore til et interview om det nordjyske lokalopgør. Hele interviewet kan du se i videoen ovenfor. 

I anledning af Farlig Fredag er der desuden en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Derudover koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen også kun 40 kr. Du kan købe dine billetter til kampen via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i februar

27. februar 2019 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

Der var ikke den store tvivl, da AaB-fansene efter afstemning kårede Lucas Andersens frisparksmål til 2-0 i hjemmebanesejren på 3-0 over SønderjyskE til månedens mål i februar. 

Du kan gense frisparksmålet i videoen ovenfor. 

AaB takker alle, der har stemt og samtidig deltaget i lodtrækningen om Patrick Kristensens signerede og kampbrugte hjemmebanetrøje. 

Vinderen af lodtrækningen og dermed også præmien blev Dennis, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Hobro I.K...

27. februar 2019 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

- at det er 10. Superligakamp mellem AaB og Hobro I.K. Statistikken siger seks sejre til AaB, to uafgjorte og ét nederlag samt en målscore på 22-3 set med AaB-briller.

- at AaB har fået point mod Hobro I.K. i de syv seneste Superligaopgør (6V-1U-0T).

- at AaB vandt det seneste opgør mod Hobro I.K. med 5-0 på udebane takket være scoringer af Tom van Weert (2), Kasper Pedersen og Lucas Andersen samt et selvmål.

- at udover Tom van Weert (2 mål), Kasper Pedersen (2) og Lucas Andersen (1) har Kasper Risgård (2) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen mod Hobro I.K.

- at Hobro I.K. aldrig har scoret mere end et mål pr. kamp mod AaB, og fredagens gæster har endda kun scoret i tre af de otte tidligere kampe.

- at kampens første mål i de ni hidtidige Superligakampe mellem Hobro I.K. og AaB har haft betydning for kampens endelige resultat. I de syv kampe, hvor AaB har scoret først, er kampen endt med point til AaB (6V-1U-0T), og i de to andre kampe, hvor Hobro I.K. har scoret først, er kampen endt uden sejr til AaB.

- at AaB med en sejr over Hobro I.K. vil tage sin anden hjemmesejr i træk i Superligaen. Det vil i givet fald være første gang med seks point i to hjemmekampe i træk siden juli-august 2018.

- at AaB med et clean sheet mod Hobro I.K. vil holde nullet for anden Superliga-hjemmekamp i træk. Det er endnu ikke lykkedes i indeværende sæson, da seneste back-to-back clean sheets på Aalborg Portland Park skete i maj 2018.

- at ingen AaB-spillere er i karantæne mod Hobro I.K. Den eneste AaB-spiller, der med en advarsel på fredag ryger i karantæne mod Brøndby I.F., er Rasmus Thellufsen.

at AaB har spillet tre Superligakampe på datoen 1. marts med to sejre og et nederlag til følge. Seneste kamp på denne dato blev spillet sidste år, hvor AaB på trods af et rødt kort til Magnus Christensen vandt over SønderjyskE på Jores Okores enlige scoring.

- at Jens Maae dømmer sin 10. Superligakamp på Aalborg Portland Park. Han dømte senest AaB på Aalborg Portland Park i september 2017, hvor AaB vandt 2-1 over Silkeborg I.F., der dengang blev ledt af Hobro I.K.'s nye træner, Peter Sørensen. 

- at AaB spiller sin tredje Superligahjemmekamp på en fredag aften i denne sæson. Hidtil har det betydet maksimumpoint efter to sejre over FC Midtjylland i juli 2018 og sidste fredag mod SønderjyskE. 

- at AaB på fredag holder Farlig Fredag med flere gode tilbud. Blandt andet koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen kun 40 kr.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen SKYGGEBØRN. Indtil videre er SKYGGEBØRN sikret en donation på 17.126 kr. 

- At du kan købe billetter til lokalopgøret i billethusene på Aalborg Portland Park fredag aften fra kl. 18.00 eller online på aabsport.dk

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Abildgaard interviewes af Farlig Fredag

26. februar 2019 kl. 15:34 af Rasmus Estrup

På fredag holder vi Farlig Fredag på Aalborg Portland Park, når Hobro I.K. kommer på besøg til det nordjyske lokalopgør. 

Op til kampen har Farlig Fredags udsendte reporter fra ANR og Radio Nordjyske fanget Oliver Abildgaard til et interview, som du kan se i videoen øverst. 

I anledning af Farlig Fredag er der en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen koster også kun 40 kr. Køb dine billetter via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed
'