Børnebilletter for 10 kr. og masser af aktiviteter

6. februar 2019 kl. 14:15

Der er rig mulig for at komme i stemning inden forårssæsonens første kamp i Superligaen sparkes i gang på Aalborg Portland Park. Der er, som altid, mulighed for at varme op i fanområdet foran Weber Tribunen. Samtidig er der mulighed for at lade sig underholde i Stadionhal 2 inden opgøret, hvor der både er esport-aktiviteter, lancering af ny juniorklub og i den forbindelse et flagværksted.

FIFA 19-turnering og testkamp mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga
Allerede fra klokken 10.30 begynder de første aktiviteter i Stadionhal 2, hvor dagens FIFA 19-konkurrence løber af stablen. Efter gruppespillet vil der være testkamp mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga inden finalekampene afgøres. Se hele tidsplanen og læs mere om esport-arrangementet her. 

AaB Support Club lancerer ny juniorklub med eksklusivt tilbud og velkomstpakke
AaB Support Club modtog af AaB, trøjesponsor hummel og hovedsonsor Spar Nord 38.400 kr. gennem salget af de sølvfarvede Håndsrækningtrøjer. For hver solgte Håndsrækningstrøje blev der doneret 100 kr. AaB Support Club annoncerede mandag, at donationen ville gå til lancering af en ny juniorklub, AaB Support Club Junior, som henvender sig til børn mellem 0 og 12 år. Det årlige medlemskab på 99 kr. årligt, vil være gratis, hvis man melder sig i kalenderåret 2019. Læs mere om AaB Support Club Junior her.

På søndag lanceres AaB Support Club Junior, hvor alle yngre AaB-fans er inviteret til flagværksted. I løbet af arrangementet vil både både Theodor, Oliver Abildgaard og Jores Okore komme forbi og skrive autografer samt stille op til selfies. De børn, som gratis melder sig ind i AaB Support Club Junior, vil modtage en eksklusiv velkomstpakke så længe lager haves.

Få her et overblik over aktiviteterne i Stadionhal 2:
10.30: FIFA 19-turnering starter
12.00: Testkamp mellem AaB eSuperliga - Randers FC eSuperliga 
12.00: Theodor byder sammen med AaB Support Club velkommen til flagværksted
12.15-13.30: Finalekampe i FIFA 19-turnering
12.45-13.00:
Oliver Abildgaard og Jores Okore skriver autografer og stiller op til selfies 
13.00-13.15:
Theodor skriver autografer og stiller op selfies
13.40: Tak for i dag og god kamp

Indgangen til Stadionhal 2 findes i foyeren ved A. Enggaard Tribunen.

Tilbud på børnebilletter, sodavand og fransk hotdog
Til kampen søndag har børn adgang for kun 10 kr. Børnebilletter gælder alle børn under 15 år. Tilbuddet gælder både sidde- og ståpladser. Derudover er det muligt at købe sodavand til 15 kr. og fransk hotdog til 20 kr. Dette tilbud gælder alle tribuner.

Tags på denne nyhed

Se programmet for pre-season arrangement

5. februar 2019 kl. 11:51

Per Rishøj er i morgen vært ved pre-season arrangementet for sæsonkortholdere, som i år afholdes i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy. Der vil i bedste biograf-ånd blive serveret popcorn og sodavand til de deltagende. 

Program:
- Sportsdirektør Allan Gaarde fortæller om sammensætning af trænerstab, transfervinduet og forventningerne til foråret
- Cheftræner Jacob Friis går i dybden med hans tanker omkring fodbold
- Talentchef Anders Damgaard giver en opdatering på talentarbejde, som skal sikre fremtidens Superligaspillere
- AaB Support Club fortæller omkring fanklubben
- Frederik Børsting og Wessam Abou Ali fortæller om de forskellige roller i spillertruppen
- Paneldebat med Allan Gaarde, Jacob Friis, Rasmus Würtz og Nordjyske-journalist Thomas Jasper

Check-in åbner 17.30, hvor man i området foran det normale billetsalg til biografen, kan finde en check-in-post kun for AaB-sæsonkortholdere. Her veksles din medbragte billet til en egentlig biografbillet. Bemærk at din billet skal printes ud. 

Popcorn og sodavand udleveres i bodområdet inden arrangementets start. Sal 1 åbner klokken 18.15, hvor arrangementet starter 18.30 og slutter igen klokken 20.30.

Tags på denne nyhed

Bliv sponsor i AaB

4. februar 2019 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

Som sponsor i AaB har du gode muligheder for at få gavn af sponsoratet gennem fire hovedområder: Hospitality, eksponering, digitalt og AaB Netværket.

Hospitality: Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til unikke oplevelser, når Hele Nordjyllands Hold går på banen på Aalborg Portland Park. Med gennemsnitligt 700 erhvervsfolk i de eksklusive lounger og skyboxe får du adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser, der kommer for at udbygge både det personlige og erhvervsmæssige netværk. Læs mere her.

Eksponering: En samarbejdsaftale med AaB kan sikre jeres virksomhed en både effektiv og dynamisk eksponering, og derved øge kendskabet til jeres virksomhed og virksomhedens produkter. AaB tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor eksponering af jeres virksomhed, hvor I kan målrette jeres markedsføring mod flere forskellige målgrupper. Læs mere her.

Digitalt: Som sponsor har I mulighed for at blive en del AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website og Facebook til elektroniske billetter, nyhedsmails, Twitter, Instagram og web TV. Læs mere her.

AaB Netværket: AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

Tre kandidater til afstemning om Hele Nordjyllands Håndsrækning

4. februar 2019 kl. 12:57 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning har siden 2015 været doneret ubeskåret af AaB til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at støtte op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til alle Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen og centerleder hos Ønskeland (den seneste modtager af HNH, red.) Anne Madsen Tabor har sammen vurderet de indkomne ansøgninger og indstillet følgende tre kandidater til at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019:

Foreningen BHOV - forældre til børn med særlige behov i Aalborg kommune
BHOV er en forening for forældre til børn med særlige behov. Medlemmerne er ofte pressede og stressede forældre, som hver dag kæmper for deres børns trivsel. Det er forældre, der ofte er isoleret derhjemme med deres børn, fordi børnene ikke kan overskue så meget og som ofte føler sig meget ensomme

Med Hele Nordjyllands Håndsrækning vil BHOV kunne skabe endnu mere fællesskab for forældrene og dermed også deres børn. Ligeledes vil man kunne tilbyde mere bisidderhjælp, som mange forældre har brug for i mødet med systemet, ligesom man har en drøm om, at hver nordjysk kommune har deres egen BHOV forening.

Natteravnene Brønderslev
Natteravnene er med til at skabe øget social værdi gennem omsorg og forebyggende indsats. De er desuden medvirkende til øget livsglæde, trivsel og integration for børn og unge i det offentlige rum - med fokus på børn og unge i en udsat position.

Indsatsen udføres af ganske almindelige frivillige voksne, helt uafhængig af baggrund, som vælger at tage et medansvar for udviklingen i deres lokalområde. Indsatsen er enkel og består grundlæggende af gåture på tre til fire timer i det offentlige rum sammen med to andre ansvarlige voksne.

Natteravnene får ikke støtte fra anden side, og har bl.a. udgifter til tøj og diverse materialer, der uddeles, når man går blandt de unge om aftenen/natten. Samtidig er foreningen ved at finde lokaler til et fast mødested i Brønderslev.

Skyggebørn
Skyggebørn arbejder med sorg. Foreningens primære fokus er børn, som bliver overset og glemt, når der er kriser og sorg i familien på grund af alvorlig sygdom og dødsfald. Foreningen har ikke kriterier for, hvem der er berettiget til at få hjælp, men har skabt et åbent og gratis tilbud, der ikke sorterer børn fra, men åbner døren for dem, der har brug for hjælpen.

Foreningen hjælper langt over 200 børn, primært fra Nordjylland, med udgangspunkt fra deres lokaler midt i Aalborg. Man har oplevet en meget stor stigning i behovet for hjælp, og er på 18 måneder vokset fra 3 til 13 sorggrupper - og flere er på vej.

Med Hele Nordjyllands Håndsrækning agter man at opstarte flere sorggrupper, ligesom formidling til den brede befolkning er højt prioriteret.

Afstemning
Afstemningen er nu i gang, og man kan afgive sin stemme på en af de tre kandidater via linket herunder.

Afstemningen slutter på fredag den 8. februar kl. 23.59, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2019 offentliggøres lørdag den 9. februar.

Den efterfølgende dag, søndag den 10. februar, spiller AaB sin første hjemmekamp i det nye år, når Randers FC kommer på besøg på Aalborg Portland Park.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB Support Club – velgørenhedstrøje 2018 – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Børnebilletter for kun 10 kr. mod Randers F.C.

4. februar 2019 kl. 12:24

AaB arrangerer Børnedag til opgøret mod Randers FC, hvor børn får adgang til både sidde- og ståpladser for kun 10 kr. 

Aktiviteter i Stadionhal 2 og lancering af AaB Support Club Junior

Der vil søndag være mulighed for at lade sig underholde i Stadionhal 2 inden opgøret. Allerede fra kl. 10.30 starter de første kampe i dagens FIFA 19-turning, hvor der kl. 12.00 er træningskamp mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga. Læs mere om esport-aktiviteterne her.

Kl. 12.00 er også tidspunktet, hvor AaB Support Club lancerer ny Juniorklub. I forbindelse med lanceringen inviterer AaB Support Club til flagværksted for alle børn, hvor der mulighed for at sætte sit eget præg på et AaB-flag. 

Theodor vil sammen med et par spillere også være til stede i løbet af arrangementet, hvor der vil blive skrevet autografer og være mulighed for selfies. 

Nærmere praktiske oplysninger samt endeligt program følger på et senere tidspunkt.

Tags på denne nyhed
'