Alle mand til Herning - billetter for kun 50 kr!

12. februar 2019 kl. 08:05

Navn: MCH Arena
Kapacitet: 11.432
Kapacitet udebaneafsnit: 1.100
Placering udebaneafsnit: Sportmaster Tribunen

Billetpriser:
Børn U/4: Gratis
Børn U/16: 10,-
Voksne: 50,-
Køb din billet her.

Transport til og fra MCH Arena

Fælles:
AaB Support Club arrangerer vanen tro bustur til kampen. Læs mere og bestil her.  

Vesttribunen arrangerer bustur til kampen. Læs mere her: www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:
Adressen er Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning. Læs mere om parkeringsmuligheder og relevante informationer som gæstende fan her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til drengene og Nordjylland på udebane. 

Tags på denne nyhed

Stærk reserveholdssejr over Brøndby I.F.

11. februar 2019 kl. 16:14 af Rasmus Estrup

AaB kom godt fra land i forårets reserveliga, da AaB mandag eftermiddag vandt 3-1 over Brøndby I.F. efter AaB-scoringer af Kasper Risgård, Oliver Abildgaard og Marco Ramkilde. 

AaB begyndte opgøret bedst, men trods gode muligheder til blandt andre Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Wessam Abou Ali og Oliver Abildgaard inden for de første ti minutter, var det gæsterne, der kom foran. 

21 minutter inde i kampen blev Ante Erceg spillet igennem til en friløber, som han sikkert scorede på. 

Målet satte dog gang i AaB-offensiven, og efter en god chance til Marco Ramkilde, som tvang Benjamin Bellot i en flot redning, kunne AaB efter 25 minutter udligne til 1-1. Et indlæg fra Kasper Risgård ramte en hånd i Brøndby-forsvaret, og AaB fik tilkendt et straffespark. Dette tog Kasper Risgård sig selv af, og den erfarne anfører scorede sikkert. 

Kun tre minutter yderligere gik der, før Oliver Abildgaard scorede til 2-1, da han på en returbold efter afslutning fra Jakob Ahlmann sparkede bolden ind ved den fjerneste stolpe. 

Knap nåede Brøndby I.F. at give bolden op, før de igen måtte hente bolden i eget net. Wessam Abou Ali tilkæmpede sig en friløber og viste stort overblik ved at lægge bolden til siden til en fri Marco Ramkilde, der scorede til 3-1 efter 29 minutter. 

Halvlegen ud fortsatte AaB med at være i teten, men muligheder til Oliver Abildgaard og Kasper Risgård blev brændt. 

Fem minutter efter pausen fik Wessam Abou Ali headet et indlæg over mål, og herfra kom Brøndby I.F. bedre og bedre med i kampen, men Michael Lansing tog godt fra i AaB-målet. 

Med 13 minutter igen fik Kasper Risgård en god mulighed for at blive dobbelt målscorer, men den forkølede afslutning gik i sidenettet. 

- Det var en rigtig god reserveholdskamp med høj kvalitet mod en god modstander. Især i den første time af kampen spillede vi godt, men mod slutningen blev det mere og mere rodet, hvor vi skulle være bedre til at kontrollere det til sidst. Men overordnet set, var det vigtigt, at mange fik 90 minutters spilletid på en græsbane, og så er det ekstra godt med en sejr i dag, siger assistenttræner Lasse Stensgaard, der sammen med Allan K. Jepsen og udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Michael Lansing
Patrick Kristensen, Jores Okore, Anders Bærtelsen (U/19 Liga), Jakob Ahlmann,
Kasper Risgård, Oliver Abildgaard, Filip Lesniak, Rasmus Thellufsen
Wessam Abou Ali, Marco Ramkilde

Fra anden halvlegs start kom Robert Kakeeto og U/19-ligaspillerne Mikkel Kaufmann og Thomas Albert Christiansen på banen i stedet for Rasmus Thellufsen, Marco Ramkilde og Anders Bærtelsen, mens Oliver Klitten (U/19 Liga) erstattede Wessam Abou Ali efter 59 minutter. 

Med sejren på 3-1 ligger AaB på førstepladsen i Reserveligapuljen, der foruden AaB og Brøndby I.F. også består af AGF og Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdet møder Brøndby I.F. kl. 14.00 på Hornevej

11. februar 2019 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 spiller AaB mod Brøndby I.F. i Reserveholdsturneringen. Kampen spilles på en af græsbanerne på Hornevej, og det er gratis for alle interesserede at se kampen. 

Til opgøret har assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen valgt følgende startopstilling: 

Michael Lansing
Patrick Kristensen, Jores Okore, Anders Bærtelsen (U/19 Liga), Jakob Ahlmann,
Kasper Risgård, Oliver Abildgaard, Filip Lesniak, Rasmus Thellufsen
Wessam Abou Ali, Mikkel Kaufmann (U/19 Liga)

På bænken sidder Marco Ramkilde, Robert Kakeeto, Oliver Klitten (U/19 Liga), Thomas Albert Christiansen (U/19 Liga), Malthe Højholt (U/19 Liga) og Nicolai Christensen (U/17 Liga).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Randers FC

11. februar 2019 kl. 07:40 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se sammendrag af AaB's nederlag på 3-0 på hjemmebane mod Randers FC. 

Efter en målløs første halvleg kom gæsterne foran ved Mikkel Kallesøe, inden Saba Lobjanidze kort efter udbyggede gæsternes føring til 2-0. 

Med et dommedagshug fra 35 meter lukkede Mikkel Kallesøe kampen med sin anden scoring, da han gjorde det til 3-0. 

Tags på denne nyhed
'