AaB TV: Farlig Fredag interviewer Okore

27. februar 2019 kl. 15:46 af Rasmus Estrup

Hobro I.K. gæster Aalborg Portland Park på fredag, når AaB holder i samarbejde med Radio Nordjyske og ANR Farlig Fredag i forbindelse med Superligakampen. 

Op til kampen har Farlig Fredags udsendte reporter fanget Jores Okore til et interview om det nordjyske lokalopgør. Hele interviewet kan du se i videoen ovenfor. 

I anledning af Farlig Fredag er der desuden en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Derudover koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen også kun 40 kr. Du kan købe dine billetter til kampen via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i februar

27. februar 2019 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

Der var ikke den store tvivl, da AaB-fansene efter afstemning kårede Lucas Andersens frisparksmål til 2-0 i hjemmebanesejren på 3-0 over SønderjyskE til månedens mål i februar. 

Du kan gense frisparksmålet i videoen ovenfor. 

AaB takker alle, der har stemt og samtidig deltaget i lodtrækningen om Patrick Kristensens signerede og kampbrugte hjemmebanetrøje. 

Vinderen af lodtrækningen og dermed også præmien blev Dennis, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Hobro I.K...

27. februar 2019 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

- at det er 10. Superligakamp mellem AaB og Hobro I.K. Statistikken siger seks sejre til AaB, to uafgjorte og ét nederlag samt en målscore på 22-3 set med AaB-briller.

- at AaB har fået point mod Hobro I.K. i de syv seneste Superligaopgør (6V-1U-0T).

- at AaB vandt det seneste opgør mod Hobro I.K. med 5-0 på udebane takket være scoringer af Tom van Weert (2), Kasper Pedersen og Lucas Andersen samt et selvmål.

- at udover Tom van Weert (2 mål), Kasper Pedersen (2) og Lucas Andersen (1) har Kasper Risgård (2) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen mod Hobro I.K.

- at Hobro I.K. aldrig har scoret mere end et mål pr. kamp mod AaB, og fredagens gæster har endda kun scoret i tre af de otte tidligere kampe.

- at kampens første mål i de ni hidtidige Superligakampe mellem Hobro I.K. og AaB har haft betydning for kampens endelige resultat. I de syv kampe, hvor AaB har scoret først, er kampen endt med point til AaB (6V-1U-0T), og i de to andre kampe, hvor Hobro I.K. har scoret først, er kampen endt uden sejr til AaB.

- at AaB med en sejr over Hobro I.K. vil tage sin anden hjemmesejr i træk i Superligaen. Det vil i givet fald være første gang med seks point i to hjemmekampe i træk siden juli-august 2018.

- at AaB med et clean sheet mod Hobro I.K. vil holde nullet for anden Superliga-hjemmekamp i træk. Det er endnu ikke lykkedes i indeværende sæson, da seneste back-to-back clean sheets på Aalborg Portland Park skete i maj 2018.

- at ingen AaB-spillere er i karantæne mod Hobro I.K. Den eneste AaB-spiller, der med en advarsel på fredag ryger i karantæne mod Brøndby I.F., er Rasmus Thellufsen.

at AaB har spillet tre Superligakampe på datoen 1. marts med to sejre og et nederlag til følge. Seneste kamp på denne dato blev spillet sidste år, hvor AaB på trods af et rødt kort til Magnus Christensen vandt over SønderjyskE på Jores Okores enlige scoring.

- at Jens Maae dømmer sin 10. Superligakamp på Aalborg Portland Park. Han dømte senest AaB på Aalborg Portland Park i september 2017, hvor AaB vandt 2-1 over Silkeborg I.F., der dengang blev ledt af Hobro I.K.'s nye træner, Peter Sørensen. 

- at AaB spiller sin tredje Superligahjemmekamp på en fredag aften i denne sæson. Hidtil har det betydet maksimumpoint efter to sejre over FC Midtjylland i juli 2018 og sidste fredag mod SønderjyskE. 

- at AaB på fredag holder Farlig Fredag med flere gode tilbud. Blandt andet koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen kun 40 kr.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen SKYGGEBØRN. Indtil videre er SKYGGEBØRN sikret en donation på 17.126 kr. 

- At du kan købe billetter til lokalopgøret i billethusene på Aalborg Portland Park fredag aften fra kl. 18.00 eller online på aabsport.dk

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Abildgaard interviewes af Farlig Fredag

26. februar 2019 kl. 15:34 af Rasmus Estrup

På fredag holder vi Farlig Fredag på Aalborg Portland Park, når Hobro I.K. kommer på besøg til det nordjyske lokalopgør. 

Op til kampen har Farlig Fredags udsendte reporter fra ANR og Radio Nordjyske fanget Oliver Abildgaard til et interview, som du kan se i videoen øverst. 

I anledning af Farlig Fredag er der en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen koster også kun 40 kr. Køb dine billetter via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

Kom til Farlig Fredag - det koster kun 40 kr.

26. februar 2019 kl. 11:58 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 24
Spilledato: Fredag 1. marts 2019
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00
Dommer: Jens Maae

Tilbud på billetter

Til kampen på fredag er der tilbud på ståpladser, som kun koster 40 kr. Siddepladser sælges til den sædvanlige pris. Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00 på fredag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra Hobro I.K.

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Bemærk at billetter til udebaneafsnittet også er sat ned til 40 kr.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Tilbud på øl, sodavand og franske hotdogs til Farlig Fredag

På fredag hylder AaB det hedengangne nordjyske radioprogram Farlig Fredag, der kørte på ANR.

I den anledning er der flere stærke tilbud at hente til fredagens Superligaopgør, hvor en række mad- og drikkevarer boderne er sat ned til kun 40 kr.

  • Fadøl koster 40 kr.
  • To sodavand koster 40 kr.
  • To franske hotdogs koster 40 kr.

Tilbud på hjemmebanedragt for sæsonkortholdere

På fredag er der også tilbud at hente i AaB Fanshop for sæsonkortholdere og sæsonkortabonnenter. De får 40 procent rabat på hele hjemmebanedragten. Det vil sige at både hjemmebanetrøjen, hjemmebaneshorts og hjemmebanestrømperne er sat 40 procent ned. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich.

ANR og Radio Nordjyske holder straffesparkskonkurrence i pausen

I pausen mellem første og anden halvleg er der straffesparkskonkurrence, som radiostationerne ANR og Radio Nordjyske står for. I løbet af ugen finder radiostationerne vindere blandt fans af AaB og Hobro I.K., disse mødes til en endelig straffesparksdyst på fredag. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBHOB – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'