AaB TV: Abildgaard interviewes af Farlig Fredag

26. februar 2019 kl. 15:34 af Rasmus Estrup

På fredag holder vi Farlig Fredag på Aalborg Portland Park, når Hobro I.K. kommer på besøg til det nordjyske lokalopgør. 

Op til kampen har Farlig Fredags udsendte reporter fra ANR og Radio Nordjyske fanget Oliver Abildgaard til et interview, som du kan se i videoen øverst. 

I anledning af Farlig Fredag er der en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen koster også kun 40 kr. Køb dine billetter via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

Kom til Farlig Fredag - det koster kun 40 kr.

26. februar 2019 kl. 11:58 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 24
Spilledato: Fredag 1. marts 2019
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00
Dommer: Jens Maae

Tilbud på billetter

Til kampen på fredag er der tilbud på ståpladser, som kun koster 40 kr. Siddepladser sælges til den sædvanlige pris. Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00 på fredag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra Hobro I.K.

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Bemærk at billetter til udebaneafsnittet også er sat ned til 40 kr.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Tilbud på øl, sodavand og franske hotdogs til Farlig Fredag

På fredag hylder AaB det hedengangne nordjyske radioprogram Farlig Fredag, der kørte på ANR.

I den anledning er der flere stærke tilbud at hente til fredagens Superligaopgør, hvor en række mad- og drikkevarer boderne er sat ned til kun 40 kr.

  • Fadøl koster 40 kr.
  • To sodavand koster 40 kr.
  • To franske hotdogs koster 40 kr.

Tilbud på hjemmebanedragt for sæsonkortholdere

På fredag er der også tilbud at hente i AaB Fanshop for sæsonkortholdere og sæsonkortabonnenter. De får 40 procent rabat på hele hjemmebanedragten. Det vil sige at både hjemmebanetrøjen, hjemmebaneshorts og hjemmebanestrømperne er sat 40 procent ned. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich.

ANR og Radio Nordjyske holder straffesparkskonkurrence i pausen

I pausen mellem første og anden halvleg er der straffesparkskonkurrence, som radiostationerne ANR og Radio Nordjyske står for. I løbet af ugen finder radiostationerne vindere blandt fans af AaB og Hobro I.K., disse mødes til en endelig straffesparksdyst på fredag. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBHOB – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Den dårligste musiksmag?

26. februar 2019 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Hvem har mon den dårligste musiksmag på Hele Nordjyllands Hold? Det har otte af AaB-spillerne selv forsøgt at finde frem til. 

Resultatet kan du se i dette indslag fra AaB TV. 

Se Onsides indslag om Jacob Friis

25. februar 2019 kl. 15:09 af Rasmus Estrup

I tredje afsnit af AaB Inside kom Onside helt tæt på cheftræner Jacob Friis i forbindelse med fredagens kamp. 

Onside var med fra cheftrænerens ankomst til Aalborg Portland Park og fulgte ham blandt andet tæt under oplægget til spillerne, under kampen mod SønderjyskE og i omklædningsrummet efter sejren. 

Se hele indslaget på tv3sport.dk her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i februar

25. februar 2019 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

AaB fandt vej til netmaskerne fire gange i løbet af februar. Derfor er der fire scoringer fordelt på tre spillere, der kæmper om at snuppe titlen som månedens AaB-mål i februar. 

De fire kandidater er: 

1: Tom van Weert til 2-1 mod FC Midtjylland, 18. februar
2: Tom van Weert til 1-0 mod SønderjyskE, 22. februar
3: Lucas Andersen til 2-0 mod SønderjyskE, 22. februar
4: Kasper Pedersen til 3-0 mod SønderjyskE, 22. februar

Se eller gense målene i videoen øverst eller via linket herunder. Via linket kan du også stemme på din favorit. 

Alle, der afgiver en stemme, deltager i lodtrækningen om Patrick Kristensens kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje. 

Der kan stemmes indtil onsdag 27. februar kl. 12.00, og vinderen kåres efterfølgende. 

Tags på denne nyhed
'