AaB foran sidste test på Hornevej i morgen

1. februar 2019 kl. 13:50 af Rasmus Estrup

AaB er retur fra træningslejren i Belek, der bød på en sejr og en uafgjort for førsteholdet samt to sejre for reserveholdet. I morgen spiller Hele Nordjyllands Hold så vinterens sidste testkamp inden Superligaens forårspremiere på Aalborg Portland Park mod Randers FC 10. februar. 

I morgen kl. 14.00 gæster Vejle Boldklub AaB på kunstgræsbanen på Hornevej, og det er gratis for alle at overvære kampen. 

Cheftræner Jacob Friis har udtaget følgende 22 spillere til kampen: 

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen samt U/19-ligaspillerne Mikkel Kaufmann og Lukas Klitten. 

Patrick Kristensen og Mathias Ross er ukampdygtige, mens Marco Ramkilde i morgen formiddag spiller testkamp for AaB's U/19-ligahold mod Vejgaard Boldspilklubs 2. divisionshold. 

Tags på denne nyhed

FIFA 19-turnering før AaB-Randers FC

1. februar 2019 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Første sæson af eSuperligaen løb af staben i efteråret 2018. Nu gør AaB eSuperliga klar til den nye sæson med testkampe mod Randers FC eSuperliga, og du er inviteret til at spille FIFA 2019 turnering sideløbende med at testkampene spilles. Arrangementet begynder 10.30 på Aalborg Portland Park før AaB’s første Superliga kamp mod Randers FC.

Prisen for deltagelse i FIFA 19 turneringen er 40 kr., og det inkluderer en ståplads til Superligakampen AaB-Randers FC, som starter kl. 14.00. Der vil være fede AaB-præmier på spil til første- og andenpladsen.

Ønsker du ikke at deltage i turneringen, kan du stadig kigge forbi og se eSuperligaen spille testkampe, og efterfølgende se Superligakampen AaB-Randers FC med entré for børn til 10 kr. Køb billetter til Superligakampen her.

AaB eSuperliga vil på dagen offentliggøre de nye spillere, som i foråret skal tørne ud i eSuperligaen. Herefter er der mulighed for at få et par autografer og selfies. Hvis du sidder hjemme i stuen, kan du streame testkampene på https://www.twitch.tv/aabesport.

Tidsplan:
10.15 Check in i hal 2
10.30 Gruppespil
11.00-11.45 Mulighed for at hilse og få autograf af AaB’s eSuperligaspiller, som vi vil offentliggøre på dagen.
11.50-13.40 Streamen til årets først træningskamp i eSuperligaen starter – følg med på https://www.twitch.tv/aabesport
12.00 – 12.45 AaB – Randers FC eSuperliga træningskamp på scenen, se med i Hal 2 på storskærm eller følg os på Twitch. 
12.15 1/8-finaler
12.35 Kvartfinaler
12.55 Semifinaler
13.15 Finale
13.40 Præmieoverrækkelse

Præmier:          
1. pladsen: 2 VIP-billetter til næstkommende kamp, adgang til fri sodavand/ buffet, oplæg fra Allan Garde om kampen, samt gode siddepladser på Enggaard Tribunen + signeret spillertrøje
2. pladsen: Signeret spillertrøje
3.-32. pladsen får en gratis billet til AaB – Randers FC

Tags på denne nyhed

eSuperligaen vender tilbage

1. februar 2019 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Nu kan FIFA-fans i hele Danmark glæde sig til, at deres klubber snart er at finde på skærmen igen. Discovery Networks Danmark, Divisionsforeningen og Dreamhack er klar med sæson 2 af eSuperligaen, hvor der igen kæmpes om en præmiepulje på hele 365.000 kroner, og den store ære som følger med i at kunne kalde sig eSuperliga-mester. Sæson 2 lægger ud med et brag i form af en gentagelse af sidste sæsons nervepirrende finale mellem Brøndby IF og Vejle. 

-Vi havde en fantastisk første sæson af eSuperligaen med profiler som LordHjorth, Agge, Fredberg og FifaÜstun. eSuperliga var kompetitiv FIFA i absolut verdensklasse. Vi glæder os enormt meget til 26. februar, hvor de 16 klubber tager hul på sæson to i eSuperligaen, udtaler direktør for Divisionsforeningen, Claus Thomsen. 

- Fra DreamHacks perspektiv har eSuperligaen været en ubetinget succes. Vi har fået sat FIFA på kortet, og især til vores finale-event i Forum kunne vi udnytte vores ekspertise til at eksekvere et meget succesfuldt event med flere tusinde gæster. Vi har været glade for at kunne hæve FIFA som esport til et helt nyt niveau, som matcher dets fulde potentiale, lyder det fra Marcus Lindmark, CEO hos DreamHack.

Hos broadcasteren bag eSuperligaen, Discovery Networks Danmark, var der ikke meget at rafle om, da beslutningen om en fortsættelse af ligaen skulle tages. 

- Efter sæson 1 var vi ikke i tvivl om, at vi havde ramt et format, der kunne noget. Modtagelsen var utrolig positiv både på tv og streaming, og finalen i Forum viste med al tydelighed, at eSuperligaen havde slået ringe i vandet. Derfor gennemfører vi selvfølgelig en sæson mere, fortæller Anders Antonsen, Nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Om eSuperliga sæson 2

Grundspillet strækker sig over syv uger med start den 26. februar og afsluttes med en dobbelt spillerunde onsdag den 10. april. Igen vil de bedste hold avancere til Finals, som erstatter Playoffs fra første sæson. Finals vil blive spillet 10 dage senere - lørdag den 20. april.

Fremover bliver kampene spillet tirsdage og onsdage, hvor seerne kan se to udvalgte topkampe på Canal 9 i tidsrummet 18.30 til 21.00. De resterende kampe vil seerne kunne finde på Dplay i tidsrummet 18.30-23.00. 

I sæson to af eSuperligaen præmieres vinderen med hele 180.000 kr – en stigning på 30.000 kr. i forhold til sæson 1.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Den værste roommate?

31. januar 2019 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

AaB TV har spurgt otte af AaB-spillerne om, hvem de mener, der er den værste roommate på Hele Nordjyllands Hold. 

Se hvad spillerne sagde i indslaget øverst. 

Få pladser tilbage til pre-season arrangement for sæsonkortholdere

30. januar 2019 kl. 15:36

Der er få pladser tilbage til pre-season arrangementet, som i år bliver afholdt i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy onsdag den 6. februar. Check-in åbner klokken 17.30, hvor arrangementet slutter klokken 20.30. Der vil blive serveret en sodavand og popcorn for de deltagende. Nærmere praktiske oplysninger følger på et senere tidspunkt.

Én billet pr. sæsonkortholder
Hver kortholder kan via sin profil på billet.aabsport.dk tilmelde én person til arrangementet.
Skal du tilmelde dine børn eller venner til arrangementet, kræver det at du har log ind-oplysninger på vedkommendes profil.

Det anbefales at din e-mailadresse er opdateret i billet.aabsport.dk for at vi kan sende dig oplysninger vedrørende dette arrangement og andre sæsonkortholder fordele. Det direkte link til tilmeldingen sendes via et nyhedsbrev på mail til sæsonkortholdere samt offentliggøres på www.aabsport.dk torsdag kl. 10.00. 

Sådan opdaterer du din e-mailadresse på din profil:

1. Login på billet.aabsport.dk
2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ”Min konto”.
3. Klik på ”Funktioner” oppe i højre hjørne og vælg ”Rediger data”.
4. Her kan du ændre alle dine brugeroplysninger inkl. e-mailadresse.

Har du flere sæsonkort, men kender ikke brugernavnet på dine profiler?
- Dine brugernavne er (medmindre du selv har ændret det) din e-mailadresse efterfulgt -2,-3,-4 alt efter, hvor mange kort du har. For eksempel "navn@navnesen.dk-2"
- Koden er AaB123, medmindre du selv har ændret den.
Når du er logget ind, anbefales det at du opdaterer din e-mailadresse, som beskrevet ovenfor.

Bemærk: Samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige profiler.

Tags på denne nyhed
'