U/19 slutter efterårssæsonen i morgen

6. december 2019 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19-ligahold spiller i morgen årets sidste kamp, når det ældste mandskab i AaB Talent skal op imod FC Nordsjælland i fjerde og sidste runde af den internationale U/21-turnering, Baltic Sea Cup.

- Der venter os en svær kamp, for FC Nordsjælland har et af Danmarks absolut bedste ungdomsmandskaber, hvis de stiller med deres stærkeste spillere. De spiller moden ungdomsfodbold med stor afklarethed, så vi får kamp til stregen, siger U/19-ligatræner David Olsen, der selv forventer en moden præstation fra AaB’s U/19-drenge.

- Nu har drengene spillet U/19-ligafodbold i et halvt år, så det skal kunne ses, at vi har flyttet os. Derfor håber jeg, at vi leverer et modent udtryk, hvor vi skal bevise, at vi har flyttet os i blandt andet presdelen, men det bliver uden tvivl en svær opgave, siger David Olsen.

AaB vandt sidste års udgave af Baltic Sea Cup og kvalificerede sig til denne sæsons udgave ved at hive et sæt sølvmedaljer i U/19 Ligaen i juni.

I denne sæson af Baltic Sea Cup har nordjyderne spillet uafgjort mod svenske Halmstads BK og lidt to knebne nederlag til Hertha Berlin og Union Berlin. Sidstnævnte på et mål i sidste sekund.

- Det har været supergodt at deltage i turneringen igen. Vi har spillet nogle gode kampe og leveret nogle gode præstationer. Spillerne er blevet matchet på et internationalt niveau og har til kampene formået at hæve niveauet, siger David Olsen.

Kampen i morgen spilles i Farum kl. 14.00.

Tags på denne nyhed

Få fingrene i AaB's julesweater inden jul

5. december 2019 kl. 10:38 af Rasmus Estrup

Det er endnu muligt at få fat i årets julesweater fra AaB, så du kan blive yderst velklædt til diverse julearrangementer. 

Køb julesweateren på AaB Webshop allerede nu eller i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod til årets sidste hjemmekamp mod FC Nordsjælland fredag 13. december. 

Prisen for årets julesweater er 399,- for voksne, og den fås stadig i alle voksenstørrelser fra X-Small til XXX-Large. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Pallesen om fireårig forlængelse

4. december 2019 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

Kristoffer Pallesen fik i sidste uge forlænget sin aftale med AaB frem til sommeren 2024. Læs mere om det her. 

AaB TV har talt med den 29-årige højre back, der i dette indslag blandt andet sætter ord på forlængelsen, tiden i AaB, venskabet med holdkammeraterne og perspektiverne i den nuværende trup. 

Tags på denne nyhed

Køb billet til KMD Cup 2020

4. december 2019 kl. 11:35 af Rasmus Estrup

Fredag 10. januar skal AaB forsøge at forsvare titlen i KMD Cup, når Hele Nordjyllands Hold møder Brøndby I.F., AGF, Øens Hold, der er et udvalgt fynsk hold med lokale spillere, og værterne OB i Jyske Bank Arena i Odense. 

AaB vandt seneste udgave af KMD Cup med en finalesejr over Brøndby I.F., og du har stadig mulighed for at købe billetter til AaB-afsnittet til denne sæsons udgave af indendørsstævnet.  

Billetpriser

Børn u/15 år: 100 kr.

Voksen: 150 kr.

Billetter til AaB's afsnit kan købes via dette link

 

AaB’s fans placeres i afsnit K og A. I første omgang sælges billetterne til afsnit K, og skulle dette blive udsolgt åbnes afsnit A efterfølgende. Vær venligst opmærksom på, at fans af andre klubber ikke har adgang til AaB-afsnittet.

Kort over parkeringsmuligheder ved Jyske Bank Arena kan ses her.

Tags på denne nyhed

Køb AaB-julegaver til en rigtig AaB-fan

4. december 2019 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

December er i gang, julen nærmer sig, og hvis du har en AaB-fan i familien eller din vennekreds, kan du med garanti få gode gaveidéer i AaB Webshop.

Der er blandt andet en julegaveæske med et halvt års sæsonkortabonnement. Læs mere om det her. 

Tag blandt andet et kig på vores helt nye merchandise som en elektronisk p-skive med AaB-logo, en langærmet retro t-shirt, stilrene AaB-plakater til stuen samt den nye tøjkollektion, der er skabt i samarbejde med Streetammo. 

AaB Tyren, Herbie Gin AaB eller julekuglerne er også altid et hit.

Klik ind og se alle vores forslag til den perfekte AaB-julegave.

Tags på denne nyhed
'