Tengstedt og Klitten udtaget til U/21-landsholdet

11. december 2019 kl. 19:22 af Rasmus Estrup

To AaB-spillere er med på flyet, når det danske U/21-landshold til januar tager på træningstur til Tyrkiet. Lukas Klitten og Søren Tengstedt er således udtaget til truppen, der primært består af spillere fra den danske 3F Superliga. 

Lukas Klitten og Søren Tengstedt rejser sammen med resten af U/21-landsholdet afsted 7. januar og vender tilbage igen 13. januar. Undervejs spiller U/21-landsholdet mod Slovakiet 12. januar. 

Søren Tengstedt har en gang tidligere været udtaget til U/21-landsholdet, mens det er første udtagelse til U/21-landsholdet for Lukas Klitten, der i alt har 29 ungdomslandskampe bag sig. Begge AaB-spillere har endnu til gode at få debut for U/21-landsholdet. 

Vidste du om AaB og FC Nordsjælland...

11. december 2019 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

- det er 3F Superligakamp nr. 52 mellem AaB og FC Nordsjælland. Statistikken siger 18 sejre til AaB, 16 uafgjorte og 17 nederlag samt en målscore på 63-64 set med AaB’s øjne.

- AaB ikke har tabt hjemme på Aalborg Portland Park til FC Nordsjælland siden august 2014, hvilket vil sige de seneste seks kampe. Foruden tre sejre og tre uafgjorte har de seks kampe budt på ikke færre end fire clean sheets.

- med en scoring kort før tid vandt AaB 1-0 over FC Nordsjælland i seneste møde på Aalborg Portland Park. Debutant Philipp Ochs scorede, inden han kort efter blev udvist. Fredagens dommer, Jakob Kehlet, styrede også slagets gang i den kamp.

- udover Philipp Ochs har kun to andre spillere fået rødt kort i de 51 tidligere 3F Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland. De to andre udvisninger blev tildelt til Mads Valentin Pedersen og Andreas Skovgaard. Alle udvisninger faldt i 2018.

- AaB kun har hentet en sejr i de seneste otte 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland. Senest blev det til et nederlag på 1-2. Det er imidlertid mere end fire år siden, at AaB sidst tabte to Superligakampe i træk mod FC Nordsjælland.

- ud af de 51 tidligere Superligakampe har AaB scoret først i 24 tilfælde, hvilket har resulteret i 14 sejre, seks uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 24 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, syv uafgjorte og 13 nederlag.

- AaB har spillet uafgjort i de to seneste Superligakampe. Hvis det skulle blive til uafgjort mod FC Nordsjælland vil det være første gang siden november 2018, at AaB spiller uafgjort i tre Superligakampe i træk.

- AaB’s topscorer, Mikkel Kaufmann, har scoret syv mål i indeværende sæson og står noteret for otte scoringer i 3F Superligaen i alt. Hvis han scorer to gange mere i efterårssæsonen, vil han blive den tredjeyngste spiller til at have scoret 10 mål i 3F Superligaen, kun overgået af Morten ’Duncan’ Rasmussen og Andreas Skov Olsen.

- kun Kasper Kusk (2), Mikkel Kaufmann (1) og Kasper Pedersen (1) fra den nuværende AaB-trup tidligere har været på tavlen i en 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland.

- Jakob Ahlmann og Patrick Olsen er i karantæne til kampen mod FC Nordsjælland. Til den efterfølgende kamp mod Silkeborg I.F. risikerer Jores Okore, Frederik Børsting og Tom van Weert karantæne i tilfælde af et gult kort mod FC Nordsjælland, hvilket også gælder for Lucas Andersen ved et gult kort til seks strafpoint.

- AaB ikke tidligere har spillet en DM-kamp på datoen 13. december. Men kampen mod FC Nordsjælland er ikke AaB’s seneste på året, idet det sidste år blev til en sejr på 2-1 mod OB på datoen 14. december.

- fredagskampe i 3F Superligaen på Aalborg Portland Park er i de seneste seks tilfælde endt med point til hjemmeholdet (3V-3U-0T). De tre fredagskampe i 3F Superligaen, hvor FC Nordsjælland har været AaB’s gæster, er alle tre endt med point til AaB i form af en sejr og to uafgjorte.

- AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som inden efterårets sidste kamp allerede er sikret en donation på 104.614 kr. Køb billetter til kampen her eller i billethusene på Aalborg Portland Park på fredag fra kl. 17.00.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Theodor-bamse til børneværelset

11. december 2019 kl. 11:25

Bamsen måler 25 centimeter og er en miniatureudgave af maskotten Theodor, som hver anden weekend underholder børn og fans i Theodors Familiezone på Aalborg Portland Park.

Nu kan børn eller barnlige sjæle få glæde af Theodor hele døgnet rundt for blot 149 kr.

Tags på denne nyhed

Dobbelt op på drikkevarer til julefest før AaB-FC Nordsjælland

11. december 2019 kl. 08:36 af Martin Stigaard Skammelsen

I samarbejde med Zwei Grosse Bierbar afholdes der stor og gratis julefest før fredagens opgør i 3F Superligaen. I hallen vil der være masser af muligheder for at varme op og komme i rette kamp- og julestemning sammen med andre medfans.

Der er naturligvis pyntet op til jul i hele hallen, hvor alle gæster over 18 år får et gratis velkomstshot, mens en lokal DJ skruer op for stemningen. Ligeledes får alle gæster et gratis armbånd, der efter kampen kan veksles til en gratis fadøl hos Zwei Grosse Bierbar i Jomfru Ane Gade.

Som en tidlig julegave er der denne dag på Aalborg Portland Park dobbelt op på både øl og sodavand både før og under kampen, og i løbet af julefesten kan du også teste dine evner mod dine venner ved beerpong-bordene og slå-søm-i stubben.

Dørene til julefesten åbner kl. 16.30 og lukkes igen kl. 18.45, så alle deltagere kan nå at komme på plads på tribunerne inden opgøret mod FC Nordsjælland fløjtes i gang kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Aktionærerne gav bemyndigelse til mulig kapitaludvidelse

10. december 2019 kl. 19:50 af Rasmus Estrup

Til dagens ekstraordinære generalforsamling på Aalborg Portland Park blev det med over 95 procent af stemmerne blandt AaB’s aktionærer vedtaget, at AaB’s bestyrelse får bemyndigelse til en mulig kapitaludvidelse de næste fem år.

Hør mere om dagens ekstraordinære generalforsamling fra bestyrelsesformand Torben Fristrup i dette indslag fra AaB TV.

Læs også fondsbørsmeddelelsen her. 

 

Tags på denne nyhed