Kom til julefest inden årets sidste kamp

10. december 2019 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 20
Spilledato: Fredag 13. december 2019
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på fredag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Complea Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Kom til julefest i stadionhal 2 inden AaB-FC Nordsjælland.

Før fredagskampen er der stor og gratis julefest fra kl. 16.30 til 18.45 i stadionhallen med gratis adgang for alle. Festen holdes i samarbejde med Zwei Grosse Bierbar i Jomfru Ane Gade, der byder på feststemning med velkomstshots, DJ og aktiviteter som beerpong og slå-søm-i-stubben. De første 200 gæster får et armbånd til en gratis fadøl på Zwei Grosse Bierbar efter kampen.

Vis, at du deltager i festen her. 

Dobbelt op på øl og vand

Det bliver ikke svært at slukke tørsten, når barerne har dobbelt op på både fadøl og sodavand. Det vil sige to fadøl koster 40 kr. og to sodavand koster 25 kr.

Disse priser gælder både til julefesten og under hele kampen. 

Vesttribunen samler tøj ind til Aalborgs varmestuer

Til årets sidste hjemmekamp samler fanorganisationen Vesttribunen tøj ind til fordel for Aalborgs varmestuer. Det sker på det nordvestlige hjørne af Aalborg Portland Park fra kl. 16.30 til 18.30.

Det primære fokus er på så varmt tøj som muligt, hvilket ideelt set er jakker, varmere trøjer, varmt fodtøj, huer, halstørklæder og handsker, men alt tøj er velkomment.

Læs mere om det her.

Kom til julehygge i Theodors Familiezone

Igen på fredag kan børn og barnlige sjæle være med til at pynte Theodors juletræ i Theodors Familiezone på Complea Tribunen fra kl. 18.00.

Laver man et stykke julepynt til juletræet, får man lov til at dreje på Theodors lykkehjul, hvor man kan vinde en række forskellige præmier. 

Derudover kan man som altid blive ansigtsmalet, tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse og hygge med Theodors venner i familiezonen.

Der er også mulighed for at låne et af Theodors venneflag, købe en AaB-slikkepind eller slushice i familieboden og meget mere.

Køb julegaverne i AaB Fanshop fra kl. 17.00

I AaB Fanshop  kan du fredag købe julegaver til en rigtig AaB-fan. Køb blandt andet AaB's julesweater eller en gaveæske med et halvt års sæsonkortabonnement. 

Du kan blandt andet også købe AaB-halstørklæder på tilbud til 150 kr. for to halstørklæder i både AaB Fanshop og AaB Souvenirbod, der åbner kl. 17.00 på fredag. 

Opvarmning i fanområdet fra kl. 17.00

Til dem der ikke ønsker at deltage i julefesten i stadionhallen er der som sædvanlig mulighed for at varme op til kampen ved AaB Tyren foran Complea Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for fredagskampen er #AaBFCN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Olsen og Ahlmann i karantæne

10. december 2019 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Da Patrick Olsen i 73. minut og Jakob Ahlmann 11 minutter senere modtog en advarsel i gårsdagens udekamp mod OB, blev begge AaB-spillere sendt op på 22 karantænepoint, hvilket betyder, at de begge har en spilledags karantæne.

Dermed er de to spillere ikke til rådighed for cheftræner Jacob Friis, når AaB fredag aften kl. 19.00 spiller årets sidste kamp på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Du kan købe billetter til det opgør her.

Både Patrick Olsen og Jakob Ahlmann er igen disponible for AaB-mandskabet, når forårssæsonen skydes i gang i februar, hvor AaB gæster Silkeborg I.F.

AaB TV: Sammendrag af OB-AaB

10. december 2019 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

AaB og OB løb ind i en pointdeling mandag aften, da Hele Nordjyllands Hold gæstede Nature Energy Park i et opgør, der endte uden scoringer. 

I videoen øverst kan du se sammendrag af det uafgjorte opgør. Se blandt andet et stolpeskud af Frederik Børsting og et par nærgående afslutninger fra Kasper Kusk og Lucas Andersen. 

Pointdelingen betyder, at AaB fortsat ligger på femtepladsen i 3F Superligaen inden efterårets sidste kamp, der spilles fredag mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park. Køb billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed

AaB delte i målløst opgør mod OB

9. december 2019 kl. 20:54 af Rasmus Estrup

AaB og OB havde hver sin halvleg og tog et point hver, da AaB mandag aften besøgte fynboerne på Nature Energy Park i en kamp, der endte 0-0. 

Hjemmeholdet, der i dag var iklædt en gul jubilæumstrøje fra hummel, kom bedst ud til opgøret, og efter syv minutter var fynboerne farlige. Et indlæg mod bagerste stang havnede i fødderne på Ryan Johnson Laursen, der afsluttede fra kanten af det lille felt, men bolden gik via Jakob Ahlmann over AaB-målet. 

AaB havde gennem første halvleg meget svært ved at få spillet til at flyde på den regnvåde græsplæne og i strid modvind, og hjemmeholdet stod derfor også for opgørets anden afslutning, da Jacob Barrett Laursen sparkede over fra distancen i 19. minut. 

Første gang AaB var oppe omkring OB-målet var lige inden opgørets første halve times spil, da Patrick Olsen forsøgte sig med et indlæg mod Tom van Weert. Men hollænderen nåede ikke frem til bolden, der i stedet fortsatte i favnen på målmand Oliver Christensen. 

De følgende par minutter fandt OB-angriber Issam Jebali mod til at tage sigte fra distancen to gange. Begge gange var Jacob Rinne sikkert i vejen for de flade forsøg. 

I kølvandet på en håndfuld godkendte AaB-minutter var OB yderst tæt på en flot scoring, da Janus Drachmann et par meter fra AaB-feltet trykkede af og sendte læderet på undersiden af overliggeren ved fjerneste målhjørne. 

Lige inden sidste fløjt i en ellers uskøn første halvleg var det AaB's tur til at ramme træværket. En fiks detalje fra Lucas Andersen satte Frederik Børsting op til afslutning i OB-feltet, men højrekantens forsøg susede på nærmeste stang, og dermed gik holdene målløst til pausen. 

AaB, der havde medvind i anden halvleg, kom godt ud efter pausen, og efter blot fem minutter sendte Tom van Weert første afslutning i halvlegen mod mål, men spidsangriberen måtte se sit skud afrettet til et hjørnespark. 

Tom van Weert stod også for næste AaB-afslutning, da han sammen med Iver Fossum kom af sted i en omstilling, der endte med et fladt forsøg lige på Oliver Christensen. 

Oliver Christensen var også på plads 20 minutter før tid, da indskiftede Kasper Kusk forsøgte sig med en afslutning mod fjerneste stolpe. Forsøget voldte store problemer for OB-keeperen, der dog til sidst fik kontrol over læderet, inden Iver Fossum kunne nå frem til det. 

OB's første skud efter pausen var en meget upræcis afslutning fra Sander Svendsen, der med cirka et kvarter igen gik langt over mål. 

Mere præcision var der over Lucas Andersen, da han selv erobrede bolden, inden han tvang OB-keeperen til en god redning ved fjerneste stolpe. 

Kort efter prøvede Jakob Ahlmann lykken fra 30 meter, men også her var Oliver Christensen på plads. 

Det samme gjorde sig gældende på en meget spids afslutning fra Patrick Olsen efter samspil med Lucas Andersen. 

I 88. minut headede Alexander Juel Andersen et hjørnespark fra OB over Jacob Rinnes mål, og straks efter i modsatte ende sparkede Kasper Kusk forbi bolden på et indlæg fra Mikkel Kaufmann. 

I tillægstiden fik Kasper Kusk en ny mulighed, da han med en lang bold blev sendt igennem til en spids afslutning med højrepoten, som desværre blev reddet af Oliver Christensen. 

Dermed endte opgøret uden mål, og AaB indtager femtepladsen med 28 point inden efterårets sidste kamp, som spilles på fredag, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park kl. 19.00. Køb billetter til den kamp her. 

Matchfacts - 3F Superligaen, 19. spillerunde

OB-AaB 0-0 (0-0)
Advarsler OB: Mathias Greve (29), Oliver Lund (58)
Advarsler AaB: Tom van Weert (21), Patrick Olsen (73), Kasper Kusk (76), Jakob Ahlmann (84), Oliver Abildgaard (90)
5.801 tilskuere på Nature Energy Park

OB (4-4-2): Oliver Christensen, Ramon Leeuwin, Alexander Juel Andersen, Oliver Lund, Ryan Johnson Laursen, Troels Kløve (86: Moses Opondo), Janus Drachmann, Mathias Greve (74: Jens Jakob Thomasen), Jacob Barrett Laursen, Bashkim Kadrii, Issam Jebali (64: Sander Svendsen).

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann, Iver Fossum, Magnus Christensen (70: Oliver Abildgaard), Patrick Olsen, Frederik Børsting (59: Kasper Kusk), Tom van Weert (60: Mikkel Kaufmann), Lucas Andersen. 

Dommer: Mikkel Redder

Tags på denne nyhed