AaB TV: Vinder af månedens mål i december

19. december 2019 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

Årets sidste scoring, der også var Kristoffer Pallesens første mål i AaB-dragten, er med over 60 procent af fansenes stemmer blevet kåret til månedens mål i december. 

I videoen ovenfor kan du se scoringen, der blev sat ind på Aalborg Portland Park 13. december mod FC Nordsjælland. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed var med i lodtrækningen om Football manager 2020 og en signeret og kampbrugt bold fra Select. 

Vinderen af lodtrækningen blev Oliver, der kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Sidste chance for julegaveindkøb på AaB Webshop

19. december 2019 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

I dag er sidste chance, hvis du skal nå at have fat i en julegave fra AaB Webshop. Alle handler, der foretages inden kl. 12.00 i dag, vil nemlig kunne nå frem inden juleaften. 

Så mangler du stadig at købe den spritnye Theodor-bamse, en AaB-gin eller noget tredje, har du stadig muligheden, men du skal skynde dig. 

Hop ind på AaB Webshop og se det store udvalg af julegaveidéer. 

Besøg AaB Webshop her.

Tags på denne nyhed

Træningslejr og testkampe planlagt

18. december 2019 kl. 14:31 af Rasmus Estrup

Efter en juleferie med selvtræning vender Hele Nordjyllands Hold tilbage til fælles træning på AaB’s træningsanlæg på Hornevej onsdag 8. januar.

To dage senere venter KMD Cup, inden AaB møder AGF og IFK Göteborg i to testkampe forud for træningslejren i Spanien. Efter træningslejren slutter AaB opstartsprogrammet med en testkamp mod Vendsyssel F.F.

Opstartsprogrammet ser indtil videre således ud:

8. januar - træningsstart kl. 10.30

10. januar - KMD Cup i Jyske Bank Arena i Odense kl. 19.00

21. januar - testkamp, AGF-AaB kl. 13.00 i Aarhus

26. januar - testkamp, IFK Göteborg-AaB kl. 14.00 i Prioritet Serneke Arena, Göteborg

30. januar til 6. februar - træningslejr i Marbella, Spanien

9. februar - Vendsyssel F.F.-AaB kl. 13.00 i Vrå

16. februar - forårspremiere i 3F Superligaen, Silkeborg I.F.-AaB kl. 14.00 på Jysk Park, Silkeborg

Du kan købe et sæsonkortabonnement til AaB’s hjemmekampe via dette link.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Inge André Olsen - ny sportschef i AaB

18. december 2019 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

41-årige Inge André Olsen tiltræder senest 1. april som sportschef i AaB. Nordmanden kommer til AaB efter ni år som sportschef i Stabæk Fotball, hvorved han er den længst siddende sportchef i Norge. 

I dette interview med AaB TV kan du høre om Inge André Olsens tanker om at skulle blive sportschef i AaB, om hans erfaring fra Stabæk og planerne for AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB henter sportschef i Stabæk

18. december 2019 kl. 08:31 af Brian Andersen

Den 41-årige nordmand er med sine ni år som sportschef i Stabæk Fotball den i øjeblikket længst siddende på sin post i norsk fodbold.

I den forgangne sæson sluttede Stabæk på en ottendeplads i Eliteserien i Norge, hvor klubben i 2015 fik bronzemedaljer.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- I forbindelse med rekrutteringen af en ny sportschef udvalgte vi efter nøje overvejelser fire kandidater fra vores bruttoliste med emner, og i alle fire tilfælde blev vi i de efterfølgende samtaler bekræftet i, at den respektive person ville kunne bestride jobbet som sportschef i AaB – på hver sin facon.

- Blandt de fire velkvalificerede kandidater blev Inge qua vores på forhånd opstillede parametre vores foretrukne valg, og vi er enormt glade for, at det er lykkedes af få en aftale på plads, siger Thomas Bælum.

- Inge er i vores øjne komplet, da han både har været med til at bygge Stabæks akademi op til at være et af Norges bedste, han har præsteret gode transferresultater og har et stort netværk, ligesom han er dygtig kommunikativ og har ry for at udøve et inkluderende lederskab, hvorfor vi har store forventninger til samarbejdet, fortæller Thomas Bælum. 

Inge André Olsen har, udover sine år som sportschef i Stabæk Fotball, også en aktiv karriere som spiller i Stabæk Fotball, Strømsgodset I.F. og I.K. Start Kristiansand, hvor han oprindeligt kommer fra.

I Stabæk-tiden som spiller blev det blandt andet til et norsk mesterskab, en sølvmedalje og to bronzemedaljer, ligesom Inge André Olsen bar anførerbindet på Norges U/21-landshold og i alt opnåede 27 U-landskampe for sit hjemland.

- Jeg har fået et vældig godt indtryk af menneskene i klubben og de værdier, AaB står for, og det stod hurtigt klart, at vi har en god kemi sammen, fortæller Inge André Olsen og tilføjer:

- Derfor er jeg også rigtig fornøjet. Det er en meget fin klub, som jeg sammen med folkene der er ansat i AaB i forvejen, skal forsøge at løfte yderligere i de kommende år. Jeg er optaget af helheden i klubben, ikke bare førsteholdet. Det er en klub, der skal fungere sportsligt, og vi skal uddanne gode spillere gennem et topakademi i AaB Talent, som skal få spilletid på førsteholdet, og så skal vi opfylde drømmene for supporterne, der hepper på AaB, og de frivillige, der er rundt omkring i klubben, og vi skal opnå nogle høje, sportslige målsætninger, som handler om at være med helt oppe i toppen af 3F Superligaen.

Umiddelbart ser Inge André Olsen ligheder mellem AaB og Stabæk Fotball:

- Jeg har i Stabæk oparbejdet god erfaring med spillerudvikling med meget fokus på at udvikle egne spillere, der skal op at spille på førsteholdet. Jeg har arbejdet meget med spillersalg og spillerlogistik, så jeg tror, jeg kan være med til at løfte AaB og bidrage med mine kompetencer til både trænerteamet og den sportslige afdeling ved at stille krav til de leverancekrav, vi har igennem det sportslige system i klubben, siger Inge André Olsen.

- Jeg ser AaB som en familie, hvor folk ønsker hinanden det godt. Folk som ønsker at arbejde hårdt, ønsker at opnå resultater sammen og ønsker at opnå de drømme, man har både i byen Aalborg og internt i klubben. Og så ser jeg AaB som en en storklub i Danmark, som ønsker at konkurrere med de i øjeblikket allerbedste som FC København, FC Midtjylland og Brøndby.

- Jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg har haft i Stabæk, og selvfølgelig bliver overgangen ganske stor efter så mange år i den samme klub, men nu glæder jeg mig til udfordringen et sted, hvor der er rigtig mange af de samme værdier, som jeg har været vant til, lyder det fra Inge André Olsen.

Inge André Olsen indtræder som sportschef i AaB’s ledelse, der i forvejen består af Thomas Bælum, presse- og kommunikationschef Brian Andersen og oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen.

AaB’s direktion udgøres af Thomas Bælum.

Tags på denne nyhed